Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım senin bu kocakarı takvimin hiç yanlış çıktımı ya sen bana kız dedin ama ben erkek olmasını cok istiyorm benim sat Aralık ama benim ilişki Ocak’ta oldu aceba benım erkek ayım ne zaman bakabilirmiş için Çin takvimi de erkek diyor ya tabi ben en çok Allah a inanıyorum Allah’a dua ediyorum ama böyle miminde doğru çıkıncada takılı kalıyor aklımda

Valla canım nuba göre ve başka takvimlere göre hep erkek çıktı benimde doktor kız dedi ama bunda kız oldugu görüniyor tabi doğum yapana kadar hicbirsey kesin degil

B
ir ikitane yanlıs çoktı ama nezaman dillenme olduğuda önemli bu konuda genelde tek iliskilerde net belli oluyor oyüzden eski hamilelikleride soruyorum ki tutma ihtimalini araştırmak icin hicbirsey net degildir herşey rabbimin dilemesiyle olur canom bu ayın son on günleri ve şubat 20 ye kadar erkek gibi ama kisiye özel degil bu senin yumurtlaman nezamana dek gelirse ona göre bakmak daha uyvun olur tutanlara da onu soruyorum yumurtlama ozamana dekgeliyor mu incesinde iliski oldumu sonrasındada oyüzden nezaman tuttugu belli olmayabilir

canim benimde bir oglum var ikinciye hamileyim hangi takvime bakiyorsun oglum 3 aralik 2016 2. bebegim 21 haziran 2019 sat 14 eylül
Can8m hamile kaldığın tarihlerimi yazdın 3 aralıktaki erkek görinüyor ikincisi tamda erkekten birgün sonrası kız muhtemelen bu günleri nasıl ayarladın kız sat yazdın ya üçüncimü var net yazda öyls bakayım canım

Canim bana da bakar misin
26-27 ekim ovulasyon bu iki gun oldu deneme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…