Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yaa o zamman ben simdilik gunde 1 tane yapmaya devammi ediyim o zaman testleri

Aynen katılıyorum zaten pik gördüğün akşam dene bence
Çatlamayı bekleme içerde sperm olursa hamile kalma şansın daha fazla olur
Senin hamilelik nasil gidiyo cnm ben doktoruma fotolari attim ovulasyon testi ysparken beni bilgilendir demisti bana bu gece yarin ve sali gunu iliski olsun dedi sizce ne yapiyim testim daha negatif

Senin hamilelik nasil gidiyo cnm ben doktoruma fotolari attim ovulasyon testi ysparken beni bilgilendir demisti bana bu gece yarin ve sali gunu iliski olsun dedi sizce ne yapiyim testim daha negatif
Canım eğer doktorunu dinlemek istiyorsan da bence deneme yapmadan bi test daha yap
Bazen testler böyleyken bile koyulaşması 1-2 gün sürüyor
Hamilelik bu sefer biraz zor geçiyor canım çok bulantım var
Salı günü bebeği ve keseyi gördük çok şükür iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı
Darısı sana olsun canım

Allah yardimcin olsun cnm amin insallh siradaki ben olurum simdi test yaptim yine

Yani tam olarak hatirlamiyom ama coraspin ictim bi miktar suyla saat 4 5 arasiydi unuttum test yapacagimi testi yaptiktan sonra aklima geldi
Canım bir bardak falan içmediysen fazla etkilemez ama bence test markasıyla da alakalı birazcık
Laboquick sanırım bu
Bende kullanmıştım dalgalanmalar olmuştu endişe etme çatlamamıştır daha

Canım bir bardak falan içmediysen fazla etkilemez ama bence test markasıyla da alakalı birazcık
Laboquick sanırım bu
Bende kullanmıştım dalgalanmalar olmuştu endişe etme çatlamamıştır daha
Catladigini zannetmiyom zaten cnm sadece yumurtlama olmusmu onu merak ediyom evet markasi laboguick bir bardak degildi yarim bardaktan daha azdi diyebilirim

Catladigini zannetmiyom zaten cnm sadece yumurtlama olmusmu onu merak ediyom evet markasi laboguick bir bardak degildi yarim bardaktan daha azdi diyebilirim
Testlerine bakınca da anlaşılıyor 11 de yaptığın testteki idrarın daha koyu ve beklemiş bi idrarmış sanırım ondan testte daha koyu çıkmış olabilir
Evet yumurtlama oluyor canım zaten böyle yavaş yavaş koyulaşıyor testler 14-15-16-17-18 bunlar en yüksek ihtimalli günler
Bence sen bu gece yine de dene yoksa perhizin çok uzayacak, yarına çatlamaz gibi ertesi güne de pek sanmıyorum
Bu benim yorumum bi de 5 54Kbr54 da yorum yapsın ona göre kararını ver canım

Evet cnm 11deki beklemis idrar cunku 7de uyandim ilk idrari yaptim sonra uyudum 11de kalktim 2. Idrarla testi yaptim

Olabilir cunku nurecrin arkadasimiz da boyle yap dedi ama bakiyorumda anladigim kadariyla herkes kendine gore testi yapmis zaten bnm icin de onemli olan piki yakalamak
Bende öyle yapıyordum canım
Ama akşam test yapacağım zamanda 3 saat kadar sıvı tüketimini sıfırlıyordum
Zor oluyor ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…