- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #57.121
Yaa o zamman ben simdilik gunde 1 tane yapmaya devammi ediyim o zaman testleriCanım senin daha var 2 güne catlamaz o daha kop koyu olacak ama dediğim gibi sabah ikinci idrarla en iyi sonuç alırsın birde bazı testler daha koyu oluyo bende dalgalanmalar çok olmuş tam koyulaşıyo derken siliniyo kaçırıyorum diye korkmuştum ama pik zamanı sende anlarsın bu pik diye emin ol çünkü bariz bi koyuluk oluyor bu arada ben ilişkilerimi 3 günde bi yaptım ne çok beklesin ne az olsun diye ama bu konuda diğer arkadaşlardan düşüncelerini der ben ilk testi sabah 11-12 gibi ikinci testi akşam 22-23 gibi yaptım koyulaşma artıkça ikindin 16-17 gibi üçledim testleri
2 kere yap canım koyulaşmaya var 11. Gündesin artık günde 2tane yap testin yeterince var zatenYaa o zamman ben simdilik gunde 1 tane yapmaya devammi ediyim o zaman testleri
Evet testim var cnm o sorun degil zaten onemli olan zamaninda degerlendirebileyim kacirmayayim gerisi allaha kalmis nasipten otesi yok zaten2 kere yap canım koyulaşmaya var 11. Gündesin artık günde 2tane yap testin yeterince var zaten
Aynen katılıyorum zaten pik gördüğün akşam dene bence2 kere yap canım koyulaşmaya var 11. Gündesin artık günde 2tane yap testin yeterince var zaten
Senin hamilelik nasil gidiyo cnm ben doktoruma fotolari attim ovulasyon testi ysparken beni bilgilendir demisti bana bu gece yarin ve sali gunu iliski olsun dedi sizce ne yapiyim testim daha negatifAynen katılıyorum zaten pik gördüğün akşam dene bence
Çatlamayı bekleme içerde sperm olursa hamile kalma şansın daha fazla olur
Demkkı bn ılk defa kullnmstm kacırdm dye ck uzulmstum skur tuttu:))Bazen işler istenildiği gibi olmayabiliyor :) hormonel dengede etkiliyor bunu
Canım eğer doktorunu dinlemek istiyorsan da bence deneme yapmadan bi test daha yapSenin hamilelik nasil gidiyo cnm ben doktoruma fotolari attim ovulasyon testi ysparken beni bilgilendir demisti bana bu gece yarin ve sali gunu iliski olsun dedi sizce ne yapiyim testim daha negatif
Sıvıya dikkat ettin mi canım?Eki Görüntüle 2224360 saat 18 00 da yaptim silinmismi bana mi oyle geldi
Allah yardimcin olsun cnm amin insallh siradaki ben olurum simdi test yaptim yineCanım eğer doktorunu dinlemek istiyorsan da bence deneme yapmadan bi test daha yap
Bazen testler böyleyken bile koyulaşması 1-2 gün sürüyor
Hamilelik bu sefer biraz zor geçiyor canım çok bulantım var
Salı günü bebeği ve keseyi gördük çok şükür iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı
Darısı sana olsun canım
Yani tam olarak hatirlamiyom ama coraspin ictim bi miktar suyla saat 4 5 arasiydi unuttum test yapacagimi testi yaptiktan sonra aklima geldiSıvıya dikkat ettin mi canım?
Bazen böyle dalgalanmalar olabiliyor piki görmeden çatlamaz
Canım bir bardak falan içmediysen fazla etkilemez ama bence test markasıyla da alakalı birazcıkYani tam olarak hatirlamiyom ama coraspin ictim bi miktar suyla saat 4 5 arasiydi unuttum test yapacagimi testi yaptiktan sonra aklima geldi
Catladigini zannetmiyom zaten cnm sadece yumurtlama olmusmu onu merak ediyom evet markasi laboguick bir bardak degildi yarim bardaktan daha azdi diyebilirimCanım bir bardak falan içmediysen fazla etkilemez ama bence test markasıyla da alakalı birazcık
Laboquick sanırım bu
Bende kullanmıştım dalgalanmalar olmuştu endişe etme çatlamamıştır daha
Testlerine bakınca da anlaşılıyor 11 de yaptığın testteki idrarın daha koyu ve beklemiş bi idrarmış sanırım ondan testte daha koyu çıkmış olabilirCatladigini zannetmiyom zaten cnm sadece yumurtlama olmusmu onu merak ediyom evet markasi laboguick bir bardak degildi yarim bardaktan daha azdi diyebilirim
Sorsana ya meraktan ölüyorum burda heyecan yaptım fazla
Evet cnm 11deki beklemis idrar cunku 7de uyandim ilk idrari yaptim sonra uyudum 11de kalktim 2. Idrarla testi yaptimTestlerine bakınca da anlaşılıyor 11 de yaptığın testteki idrarın daha koyu ve beklemiş bi idrarmış sanırım ondan testte daha koyu çıkmış olabilir
Evet yumurtlama oluyor canım zaten böyle yavaş yavaş koyulaşıyor testler 14-15-16-17-18 bunlar en yüksek ihtimalli günler
Bence sen bu gece yine de dene yoksa perhizin çok uzayacak, yarına çatlamaz gibi ertesi güne de pek sanmıyorum
Bu benim yorumum bi de 5 54Kbr54 da yorum yapsın ona göre kararını ver canım
Ondan o kadar koyu çıktı muhtemelen canım 4 saat beklemiş çünküEvet cnm 11deki beklemis idrar cunku 7de uyandim ilk idrari yaptim sonra uyudum 11de kalktim 2. Idrarla testi yaptim
Olabilir cunku nurecrin arkadasimiz da boyle yap dedi ama bakiyorumda anladigim kadariyla herkes kendine gore testi yapmis zaten bnm icin de onemli olan piki yakalamakOndan o kadar koyu çıktı muhtemelen canım 4 saat beklemiş çünkü
Bende öyle yapıyordum canımOlabilir cunku nurecrin arkadasimiz da boyle yap dedi ama bakiyorumda anladigim kadariyla herkes kendine gore testi yapmis zaten bnm icin de onemli olan piki yakalamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?