- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #57.181
Tm anladim cnmGördüm işte canım 16.gün pik oldu ona göre ilişkiye girdim.16.gün yazanlar pik t cden koyu piki anla diye hepsini attım
Ben bugun 7de kalkip ilk idrari yapmadim ya 11de yaptim simdi testi yapsam uygunmuGördüm işte canım 16.gün pik oldu ona göre ilişkiye girdim.16.gün yazanlar pik t cden koyu piki anla diye hepsini attım
Canım in Doğum tarihi 10.10.2000 sat 25 Aralık 2018 bunun Cinsiyeti ne görünüyorCanım mayısta hamile kalmışsın galiba kız görinüyor ocakta olmuşsa mayıs ayında kalmışsın demekki
Canım senin ve sizin için hayırlısı bu demekkiAllah iyiligini versin 2. bebegiminn son adet tarihi dogumum 21 haziranda insallah 4 aylik hamileyim bn hep kiz hissettim bu hamileligimde ama dr 16 haftada pipi gösterdi , 20. haftada bi ultrasyonum daha var keske kiz dese drum mucize bekliyorum anliycaginiz
Canım testlerinde bi anormallik var kaliteli degil belliki bu markada oluyormuş öyle demislwrdi ya sanki aynı gibi akşam yap ama dikkat et aslında cok gece vakine bırakmasan iyi olur öğle yemeğinden sonra bi lavaboya git üç saat sıvı alma öyle dene saat kaç aslında saat 6 civarı yapolmasını ineriyorlarda ondan dedim sen nezamana kedini ayarlayabilirsen öyle yap inşaAllah fazla geciknez yaBanami oyle geliyor yasanki ilk gun yaptigim testler daha koyu sonraki gunler silik hepsi
Bak canım saat 11 de yaptıgınla diğerleri farklı inda dikkat etmistin dimi sovı almamoşton hatta lavaboya kalmoşton sabah sen devam et stres yapma elinde sonunda gelecsk o yumurtlama az kaldı sanki yaklaşton baya biraz daha dikkat et hamilelik testi gibi değil biraz dikkat vs ôzen istiyor malesef
Test kullnmsmıydınz sız
Canım senin ve sizin için hayırlısı bu demekkihayırlı opanı istedinizse bunda istek inemli degil rabbim bizlein icin en güzelini verecektir inşaAllah
Hayırlısı olsun canomöylede insan o duyguyuda tatmak istiyor canim tabiki sagligi hayirli evlat olmasi daha önemli bizimki bi istek sadece
Dikkat ettim sivi almadim 7de ilk idrari yaptim uyudum 11de kalktim testi yaptim dun dikkat ozen istiyor ama ben tecrubesizim ilk denemem daha once hic elime ovulasyon testi bile almamistim yani ins yaklasmisizdir cunku ben artik cok sıkıldim boyle garip garip cik.alarindan artik sinir geliyor banaBak canım saat 11 de yaptıgınla diğerleri farklı inda dikkat etmistin dimi sovı almamoşton hatta lavaboya kalmoşton sabah sen devam et stres yapma elinde sonunda gelecsk o yumurtlama az kaldı sanki yaklaşton baya biraz daha dikkat et hamilelik testi gibi değil biraz dikkat vs ôzen istiyor malesef
Kalitesini bilmiyorum ama bunu kullanip cok kisi hamile kalmis onu biliyorum dun saat 6da yaptim bitane oda silik cikti zaten attigim testlerden gun saat yaziyorumCanım testlerinde bi anormallik var kaliteli degil belliki bu markada oluyormuş öyle demislwrdi ya sanki aynı gibi akşam yap ama dikkat et aslında cok gece vakine bırakmasan iyi olur öğle yemeğinden sonra bi lavaboya git üç saat sıvı alma öyle dene saat kaç aslında saat 6 civarı yapolmasını ineriyorlarda ondan dedim sen nezamana kedini ayarlayabilirsen öyle yap inşaAllah fazla geciknez ya
Sakin ol canım insanı yoruhor zahmete sokuyor ama rabbim sonunu hayır etsin inşaAllah bugün dikkat et biraz eminim ki giricez o piki :) izmek yok daha gelmedi diye senin icin en hayırlo zamanda olacağını unutma her şerde vardır bir hayırDikkat ettim sivi almadim 7de ilk idrari yaptim uyudum 11de kalktim testi yaptim dun dikkat ozen istiyor ama ben tecrubesizim ilk denemem daha once hic elime ovulasyon testi bile almamistim yani ins yaklasmisizdir cunku ben artik cok sıkıldim boyle garip garip cik.alarindan artik sinir geliyor bana
Ben o zahmetede katlanirim cnm bnm icin sussuz kalmak zor bisey degil yeterki saglikla hamile kalabileyim emeklerim bosa cikmasin artik her defasinda husrana ugruyorum buna daha cok gicik oluyorum rabbim hakkimizdaki hayrida serride biliyor cnm ins hayirli olani hangisiyse onu verirSakin ol canım insanı yoruhor zahmete sokuyor ama rabbim sonunu hayır etsin inşaAllah bugün dikkat et biraz eminim ki giricez o piki :) izmek yok daha gelmedi diye senin icin en hayırlo zamanda olacağını unutma her şerde vardır bir hayır
Gördim canom bekleyelim bakalom ovulasyon biraz zahmetli ama olsun sonu hayr olsunda tabiki bu tedti yapanlar hamilelik ihtimalini artıtiyor yumurtlama çatlamaya dek geliyor birde biz bayanlar özellikle hormonlar o dönsmlerde costuğu icin bazen sinir küpü oluyoruz ve eşleri yaklaştırmoyoruz o dinem ondan kacabiliryor hani bilsek şu zaman elbst hersey daha kolay olur bi beklentimiz olur kara borsa da biraz zor oluyor mesela başka postta bir arkadaş var piki yakaladı çatlamayoda ama eşi bu defa aroza çokarmış bir çocuk istiyormuş bi isyemiuormuş hadi burdan yak Allah bizlere sabır versin vallaKalitesini bilmiyorum ama bunu kullanip cok kisi hamile kalmis onu biliyorum dun saat 6da yaptim bitane oda silik cikti zaten attigim testlerden gun saat yaziyorum
Amin canım oyüzden yılmak yok yola devamBen o zahmetede katlanirim cnm bnm icin sussuz kalmak zor bisey degil yeterki saglikla hamile kalabileyim emeklerim bosa cikmasin artik her defasinda husrana ugruyorum buna daha cok gicik oluyorum rabbim hakkimizdaki hayrida serride biliyor cnm ins hayirli olani hangisiyse onu verir
Milletin nasil esleri varmis ya bizimki cocuk olsun diye kendisini yirtiyor baskalarida kararsiz yani herkesin hayati kendine tabi ama yani bi kadin olarak insan o kadar ugrassa sonra koca ariza cikarsa ben o kocayi ne yapacagimi bilirim neyse ins piki goruryz daha 12. Gundeyim morAl bozmak yokG
Gördim canom bekleyelim bakalom ovulasyon biraz zahmetli ama olsun sonu hayr olsunda tabiki bu tedti yapanlar hamilelik ihtimalini artıtiyor yumurtlama çatlamaya dek geliyor birde biz bayanlar özellikle hormonlar o dönsmlerde costuğu icin bazen sinir küpü oluyoruz ve eşleri yaklaştırmoyoruz o dinem ondan kacabiliryor hani bilsek şu zaman elbst hersey daha kolay olur bi beklentimiz olur kara borsa da biraz zor oluyor mesela başka postta bir arkadaş var piki yakaladı çatlamayoda ama eşi bu defa aroza çokarmış bir çocuk istiyormuş bi isyemiuormuş hadi burdan yak Allah bizlere sabır versin valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?