- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #57.101
Aynen catlama zamanını kaçırmamak icin çatlama zamanı 12 icinde birleşme olursa erkek diyorlar ya ozamanı belirlemek için önemli sonrasında kız ihtimali yiksek o 12 zamanı arasında kadınon vajinası alkali oluyormuşAynen oyle oluyomus ben 3 gun saat 16 da yapiyodum o zamanlar gunde bitaneydi simdi ikiye cikaracam dimi cnm
Amin canım inşaAllah çatlama zamanı daha cabuk tutunur oy7zden o gün cok inemliInan bana hic farketmez cnm rabbim ne verirse basimin gozumun ustune yeterki en onemlisi saglik olsun basta
Anladim cnm olsun bakalim insalh gorecez pikide bnm yumurtlamam bu kadar erken oluyosa ben niye gec adet oluyom onu anlamadimHerşey gözleme dayalı canom araronda kıyaslama baadımı ayırt edebilirsin yaronda o kouuluk durur ama genelde ikigün duuyor
Simdi bnm catlama ne zaman olur mesela o bellimiAynen catlama zamanını kaçırmamak icin çatlama zamanı 12 icinde birleşme olursa erkek diyorlar ya ozamanı belirlemek için önemli sonrasında kız ihtimali yiksek o 12 zamanı arasında kadınon vajinası alkali oluyormuş
Hormonlar canım baktırdın mıAnladim cnm olsun bakalim insalh gorecez pikide bnm yumurtlamam bu kadar erken oluyosa ben niye gec adet oluyom onu anlamadim
Yarın akşam yada diğer gün sabahSimdi bnm catlama ne zaman olur mesela o bellimi
Siz anlarsiniz cat olacagi gununartik ben sadece bu sabah koyuluguna sasirdim cat oldugunda nasil oluyo bilmiyorumAmin canım inşaAllah çatlama zamanı daha cabuk tutunur oy7zden o gün cok inemli
Evet baktiriyom doktorlar bi sorun yok diyor tabi tiroid disindaHormonlar canım baktırdın mı
Aaaa bu kadar erken olacagini hic zannetmiyodum ben kendimi 16. Gune baglamistimYarın akşam yada diğer gün sabah
Canım o koyulaşma tersine rengi açılmaya başlıyor ya ona çatlama zamanı deniyor işte gdnelde ikigün koyu kalır yada bir buçuk gün koyulasan o t çizgisi açilmaya başlıyor yumirtaliklardan ayrılorken humurta o salgı sayesinde anlaşılıyor ordaki kabuğundan ayrılorken bir hodmon salgılıyor ben videosunu izlemiştim cok ilginç gelmiştiSiz anlarsiniz cat olacagi gununartik ben sadece bu sabah koyuluguna sasirdim cat oldugunda nasil oluyo bilmiyorum
Hormon tahlilin varsa atsana ben cok sorun yaşamıştom biliyorum bu konuda baya bilgi hatta kendi kendimi tedavi ettimde sayılırEvet baktiriyom doktorlar bi sorun yok diyor tabi tiroid disinda
Hmmm anladim cnm koyu olan cizgi sonra siliniyo demekki bunada catlama deniyoCanım o koyulaşma tersine rengi açılmaya başlıyor ya ona çatlama zamanı deniyor işte gdnelde ikigün koyu kalır yada bir buçuk gün koyulasan o t çizgisi açilmaya başlıyor yumirtaliklardan ayrılorken humurta o salgı sayesinde anlaşılıyor ordaki kabuğundan ayrılorken bir hodmon salgılıyor ben videosunu izlemiştim cok ilginç gelmişti
Attim sanirim cnm ben onlari ya ama bitane buldum buda eski olanmis atiyimmiHormon tahlilin varsa atsana ben cok sorun yaşamıştom biliyorum bu konuda baya bilgi hatta kendi kendimi tedavi ettimde sayılırbakmak isterim tahlillerine
Bnmde 15 cı gun bu skılde ckmıstı 3saat snra tkrar yapmstm koyulasacak derkn brden slındı doktra atmstm yumurtlma grceklesms demstı bnde akıntı takıbı ve ates olcmye dvam etmstm atese gre daha cat olmamstm teste devam ettm 20 cı gun cat yanı gttıkce koyulasıp pık oldu 5 gun snra teste devam et bnce hc bllı olmuyorAaaa bu kadar erken olacagini hic zannetmiyodum ben kendimi 16. Gune baglamistim
Bnm bugun dahha 11. Gun cnm devam edecem daha insalhBnmde 15 cı gun bu skılde ckmıstı 3saat snra tkrar yapmstm koyulasacak derkn brden slındı doktra atmstm yumurtlma grceklesms demstı bnde akıntı takıbı ve ates olcmye dvam etmstm atese gre daha cat olmamstm teste devam ettm 20 cı gun cat yanı gttıkce koyulasıp pık oldu 5 gun snra teste devam et bnce hc bllı olmuyor
Canim koyulasma var ama daha yumurtlama gunune bi kac gun var gibiSimdi bnm catlama ne zaman olur mesela o bellimi
No stresCanim koyulasma var ama daha yumurtlama gunune bi kac gun var gibi
Benim ilk ayda oldu test kullandigim ay
Ama bes gun gec ovulasyon olmustu stres yapmistim
Canım senin daha var 2 güne catlamaz o daha kop koyu olacak ama dediğim gibi sabah ikinci idrarla en iyi sonuç alırsın birde bazı testler daha koyu oluyo bende dalgalanmalar çok olmuş tam koyulaşıyo derken siliniyo kaçırıyorum diye korkmuştum ama pik zamanı sende anlarsın bu pik diye emin ol çünkü bariz bi koyuluk oluyor bu arada ben ilişkilerimi 3 günde bi yaptım ne çok beklesin ne az olsun diye ama bu konuda diğer arkadaşlardan düşüncelerini der ben ilk testi sabah 11-12 gibi ikinci testi akşam 22-23 gibi yaptım koyulaşma artıkça ikindin 16-17 gibi üçledim testleriNo strescnm enerjiğim pozitifim kötü gunler geride kaldi insallah
bana cok cektirdi o stres nedir bilirim gecen ay stres yuzunden 4. Gun gecikmem oldu sonra regl oldum
Aynen canım bu aydan sonra zaten iyice anlarsın gerek kalmaz inşaAllah ta olsun biz yinede bilelim ihtiyacı olan olur lazım olurHmmm anladim cnm koyu olan cizgi sonra siliniyo demekki bunada catlama deniyo
Bazen işler istenildiği gibi olmayabiliyor :) hormonel dengede etkiliyor bunuBnmde 15 cı gun bu skılde ckmıstı 3saat snra tkrar yapmstm koyulasacak derkn brden slındı doktra atmstm yumurtlma grceklesms demstı bnde akıntı takıbı ve ates olcmye dvam etmstm atese gre daha cat olmamstm teste devam ettm 20 cı gun cat yanı gttıkce koyulasıp pık oldu 5 gun snra teste devam et bnce hc bllı olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?