Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Anladım canım beni kızım Nisa’n da sat 2015......2016 Ocak’ta doğdu bundada Ocak 3 te ilişki oldu ve hamile kaldım öncesi hep korundum Ocak 1 dede ilişki oldu ama korunuyordum ve doktor kontrolünde 3unde çatlama oldu zaten aynı anda ilişki oldu Aralık 19 da sat tı yumurtam sol daydı kızım tutuyorum aceba

3 ocak kız canım ocağın 20 sine kadar kız kız dedin dimi

Catladigini zannetmiyom zaten cnm sadece yumurtlama olmusmu onu merak ediyom evet markasi laboguick bir bardak degildi yarim bardaktan daha azdi diyebilirim
Bebeğim daha catlamadı sen hiç korkma dalgalanma oluyor bak ben bulabilirsem benimkileri atacam sana laboquick biraz böyle ama pikken o dalgalar fazla olmuyo

merhaba ben yeni üye oldum yorumların çoğunu okudum nerdeyse öncelikle 4 çocuğum var onu belirteyim 5 ciyi düşünüyorum 7 aydır deniyoruz olmuyor ocağın 5 i akşam yumurtam çatladı ertesi sabah ilişki oldu şuan kasıklarım çok ağrıyor acaba hamile olabilirmiyim

merhaba ben yeni üye oldum yorumların çoğunu okudum nerdeyse öncelikle 4 çocuğum var onu belirteyim 5 ciyi düşünüyorum 7 aydır deniyoruz olmuyor

Canım yumurta catlayıncada agrı oluyor bu belirti değil bence ve streste yapma cok etkiliyi gebeliği

Teşekkür ederim canım hemen cevap verdiğin için aslında hamilelik belirtililerini bilmem lazımdı ama küçük kızım 8 yaşında unuttum galiba

Canım mayısta hamile kalmışsın galiba kız görinüyor ocakta olmuşsa mayıs ayında kalmışsın demekki

Bebeğim daha catlamadı sen hiç korkma dalgalanma oluyor bak ben bulabilirsem benimkileri atacam sana laboquick biraz böyle ama pikken o dalgalar fazla olmuyo
Catlamadigini biliyorum zaten sadece yumurtlama oldugunu nasil anlarim onu kacirmak istemiyom hayirlisi olsun artik bu 4 gunluk perhiz vardi bu gece deneme oldu bakalim doktorun dedigine gore yarinida degerlendirmem gerekiyo sen testlerini bulup bana atabilirsen gercektende kafamdaki daginiklik gider belki

Allah iyiligini versin 2. bebegiminn son adet tarihi dogumum 21 haziranda insallah 4 aylik hamileyim bn hep kiz hissettim bu hamileligimde ama dr 16 haftada pipi gösterdi , 20. haftada bi ultrasyonum daha var keske kiz dese drum mucize bekliyorum anliycaginiz

Eklentiler

• 20190107_210830.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 72
  • 20190107_210753.webp
    35 KB · Görüntüleme: 75
  • 20190107_210817.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 74
  • 20190107_210807.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 77

Bak tatlım bu düşük yaptığım ayın testleri arada dalgalanmalar çok ama pikde hiç yok farkındaysan bu bebeğe hamile kaldığımdada yine testle takip yaptım ama artık testleri öğrendiğim için resim çekmedim bunda da 18.gün pik oldu

Bi gideyim bakalim persembe kendi dr ma degil baska dr gittim tahmin bile edemedi
Prenses dogumu aradtiriyorum
Uc milyar dedi
Pazartesi ken gittigim dr a gidicem İnşaallah
Bnada bsey demem dedı once kız gordm snra ckıntı gordm dedı daha erkn zaten 16 cı hftada bllı olur dedı hayrlsı bklm

Evet simdi sen bu testlerde hic piki gormedenmi hamile kaldin ve sonra dusuklerimiz 1 hafta arayla oldu seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…