- 20 Kasım 2018
- 305
- 416
- 53
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #57.161
Bi gideyim bakalim persembe kendi dr ma degil baska dr gittim tahmin bile edemediBllı oömyo cnm bnde 13 hftada gttm bllı olmz dedı net bsey demedı zaten
Tabi cnm testimi yapsam atarim BurayaTamam canım haber edersin merak ederim
Anladım canım beni kızım Nisa’n da sat 2015......2016 Ocak’ta doğdu bundada Ocak 3 te ilişki oldu ve hamile kaldım öncesi hep korundum Ocak 1 dede ilişki oldu ama korunuyordum ve doktor kontrolünde 3unde çatlama oldu zaten aynı anda ilişki oldu Aralık 19 da sat tı yumurtam sol daydı kızım tutuyorum acebaB
ir ikitane yanlıs çoktı ama nezaman dillenme olduğuda önemli bu konuda genelde tek iliskilerde net belli oluyor oyüzden eski hamilelikleride soruyorum ki tutma ihtimalini araştırmak icin hicbirsey net degildir herşey rabbimin dilemesiyle olur canom bu ayın son on günleri ve şubat 20 ye kadar erkek gibi ama kisiye özel degil bu senin yumurtlaman nezamana dek gelirse ona göre bakmak daha uyvun olur tutanlara da onu soruyorum yumurtlama ozamana dekgeliyor mu incesinde iliski oldumu sonrasındada oyüzden nezaman tuttugu belli olmayabilir
3 ocak kız canım ocağın 20 sine kadar kız kız dedin dimiAnladım canım beni kızım Nisa’n da sat 2015......2016 Ocak’ta doğdu bundada Ocak 3 te ilişki oldu ve hamile kaldım öncesi hep korundum Ocak 1 dede ilişki oldu ama korunuyordum ve doktor kontrolünde 3unde çatlama oldu zaten aynı anda ilişki oldu Aralık 19 da sat tı yumurtam sol daydı kızım tutuyorum aceba
Bebeğim daha catlamadı sen hiç korkma dalgalanma oluyor bak ben bulabilirsem benimkileri atacam sana laboquick biraz böyle ama pikken o dalgalar fazla olmuyoCatladigini zannetmiyom zaten cnm sadece yumurtlama olmusmu onu merak ediyom evet markasi laboguick bir bardak degildi yarim bardaktan daha azdi diyebilirim
Canım yumurta catlayıncada agrı oluyor bu belirti değil bence ve streste yapma cok etkiliyi gebeliğimerhaba ben yeni üye oldum yorumların çoğunu okudum nerdeyse öncelikle 4 çocuğum var onu belirteyim 5 ciyi düşünüyorum 7 aydır deniyoruz olmuyor ocağın 5 i akşam yumurtam çatladı ertesi sabah ilişki oldu şuan kasıklarım çok ağrıyor acaba hamile olabilirmiyim
Yok canım cinsiyeti daha belli değil ki bir kızım var bu daha 1 aylık bile değil hayırlısı olsn ben kızımı sordum onda 2015 Nisa’n son adet tarihiydi 12 Ocak 2016 Doğum yaptım aceba takvimin kızımda da doğru gösteriyor mu3 ocak kız canım ocağın 20 sine kadar kız kız dedin dimi
Canım mayısta hamile kalmışsın galiba kız görinüyor ocakta olmuşsa mayıs ayında kalmışsın demekkiYok canım cinsiyeti daha belli değil ki bir kızım var bu daha 1 aylık bile değil hayırlısı olsn ben kızımı sordum onda 2015 Nisa’n son adet tarihiydi 12 Ocak 2016 Doğum yaptım aceba takvimin kızımda da doğru gösteriyor mu
Catlamadigini biliyorum zaten sadece yumurtlama oldugunu nasil anlarim onu kacirmak istemiyom hayirlisi olsun artik bu 4 gunluk perhiz vardi bu gece deneme oldu bakalim doktorun dedigine gore yarinida degerlendirmem gerekiyo sen testlerini bulup bana atabilirsen gercektende kafamdaki daginiklik gider belkiBebeğim daha catlamadı sen hiç korkma dalgalanma oluyor bak ben bulabilirsem benimkileri atacam sana laboquick biraz böyle ama pikken o dalgalar fazla olmuyo
Can8m hamile kaldığın tarihlerimi yazdın 3 aralıktaki erkek görinüyor ikincisi tamda erkekten birgün sonrası kız muhtemelen bu günleri nasıl ayarladın kızsat yazdın ya üçüncimü var net yazda öyls bakayım canım
Catlamadigini biliyorum zaten sadece yumurtlama oldugunu nasil anlarim onu kacirmak istemiyom hayirlisi olsun artik bu 4 gunluk perhiz vardi bu gece deneme oldu bakalim doktorun dedigine gore yarinida degerlendirmem gerekiyo sen testlerini bulup bana atabilirsen gercektende kafamdaki daginiklik gider belki
Bnada bsey demem dedı once kız gordm snra ckıntı gordm dedı daha erkn zaten 16 cı hftada bllı olur dedı hayrlsı bklmBi gideyim bakalim persembe kendi dr ma degil baska dr gittim tahmin bile edemedi
Prenses dogumu aradtiriyorum
Uc milyar dedi
Pazartesi ken gittigim dr a gidicem İnşaallah
Test kullnmsmıydınz sızAllah iyiligini versin 2. bebegiminn son adet tarihi dogumum 21 haziranda insallah 4 aylik hamileyim bn hep kiz hissettim bu hamileligimde ama dr 16 haftada pipi gösterdi , 20. haftada bi ultrasyonum daha var keske kiz dese drum mucize bekliyorum anliycaginiz
Evet simdi sen bu testlerde hic piki gormedenmi hamile kaldin ve sonra dusuklerimiz 1 hafta arayla oldu seninleEki Görüntüle 2224552 Eki Görüntüle 2224551
Bak tatlım bu düşük yaptığım ayın testleri arada dalgalanmalar çok ama pikde hiç yok farkındaysan bu bebeğe hamile kaldığımdada yine testle takip yaptım ama artık testleri öğrendiğim için resim çekmedim bunda da 18.gün pik oldu
Gördüm işte canım 16.gün pik oldu ona göre ilişkiye girdim.16.gün yazanlar pik t cden koyu piki anla diye hepsini attımEvet simdi sen bu testlerde hic piki gormedenmi hamile kaldin ve sonra dusuklerimiz 1 hafta arayla oldu seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?