Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Allah razi olaun canm insallah
Evet 27 yaş ekimde hamile kaldim
Rabbim tez zamanda sanada oglan bebegine hamile kalmayi nasip etsin insallah
Canım nasılsın
Cinsiyet hesaplamada iki tane ekimde hamile kalan arkadaşın bebekleri kızdi.hemen sen aklıma geldin
İnsallah senin bebegin erkek olur inşallah

Akinti bugun biraz var gibi oda cok degil cnm ates olcme cihazim vardi oda kizim bozdu
Canım hergün dedim gibi saatlerde yap farklı yaparsan yanıltıcı olur 3 saat sıvı alımı yok biraz zahmet cekeceksin ama sonu güzel olucak insallah saatlerini kaçırma yoksa bizi yanıltır ben gece 3 lere kadar beklediğimi bilirim susuz piki yakalamak icin daha var ilk test yapışımiz gününü bilmiyoruz O yüzden sabırla bekleyecegiz

Ben gece 3 lere 4 lere kadar bekleyebilirim sorun degil o susuzda kalabilirim zahmet cekerim yeterki emekler bosa cikmasin ama umudum yok benim bu aydan ya sanki olmayacak gibi ya bu piki bilmedigim icin piki tutturamiyacagim yani suc sizin degil benim ben ogrenemiyorum bi turlu

Ortada suçlu aramıyoruz canim evham yapma burdayiz yardimci oluyoruz belkide piki hiç goremicez yumurtan gelişmeyecek çatlamayacak bunlari öğrenicez sen yeterki saate ve sıvıya dikkat et

Canim bende gecen ay yapmaya baslasim bu testi yapmaya bende burfa okudugum kadariyla biloyorum akinti olmasi gerekiyormus yumurtlama oldugunda akintinin sunmesi geekiyor demislerdi o belirtilerinede bakk bence

Tatlım sen aceleden kaçıracan kacırırsan yapayım diye su alımına dikkat etmeden yapma testlerin yetmez bide senin muhtemelen 16.günde anca pik olur adet döngünü 1 ay baz alırsak zaten sen sabah alarmını 7-8 gibi kur ilk idrarını yap 11gibi ikinci idrarla sabah ilk testini yap akşamda 7-8 gibi sıvı alımını kes 10-11 gibi akşam ikinci testini yap günde 4 test yapacağın gün boyu susuz kalacağın zaman olacak daha yumurtlaman yok canım ama gelişiyodur ağrıların varsa akıntın şuan şeffaf dır ama çatlamada uzayan şeffaf sümüksü bi akıntın olur iyi dikkat edersen anlarsın ben senin testlere bakıyorum girdikçe

Canım sen stres yapma bende ki yasla gebelikte kullanmıştım bir anda pik olmuştu testlerini yap ama umutsuzluğa kapılma. Ben anlamadığım için yorum yapmıyorum ama dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…