- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #57.221
Yani saat 22de yapiyim cnm3 saat olsun cnm bn 2 saat svı alndan yaptm dgru ckmadı 3 saat snra yp net ckar daha
3 saat ne zamn doluyosa ınsallh rabbm bu ay nsıp edrYani saat 22de yapiyim cnm
Insalah cnm allah razi olsun3 saat ne zamn doluyosa ınsallh rabbm bu ay nsıp edr
Canım nasılsınAllah razi olaun canm insallah
Evet 27 yaş ekimde hamile kaldim
Rabbim tez zamanda sanada oglan bebegine hamile kalmayi nasip etsin insallah
Insallh gonlundeki olur cnmBen yarin sabah dr gidiyorum inşaallah
Bakalim prens mi prenses mi
Daha var cnm akıntı takıbı yapıyomusn bn hem test hem akıntı hmde ates olcme yapmstm ates bırgun once barız bı sekılde dusuyo cnku
Ben size cinsiyet demismiydim?inşallah gonlunuzden gecen olurBen yarin sabah dr gidiyorum inşaallah
Bakalim prens mi prenses mi
Akinti bugun biraz var gibi oda cok degil cnm ates olcme cihazim vardi oda kizim bozduDaha var cnm akıntı takıbı yapıyomusn bn hem test hem akıntı hmde ates olcme yapmstm ates bırgun once barız bı sekılde dusuyo cnku
Canım hergün dedim gibi saatlerde yap farklı yaparsan yanıltıcı olur 3 saat sıvı alımı yok biraz zahmet cekeceksin ama sonu güzel olucak insallah saatlerini kaçırma yoksa bizi yanıltır ben gece 3 lere kadar beklediğimi bilirim susuz piki yakalamak icin daha var ilk test yapışımiz gününü bilmiyoruz O yüzden sabırla bekleyecegizAkinti bugun biraz var gibi oda cok degil cnm ates olcme cihazim vardi oda kizim bozdu
Ben gece 3 lere 4 lere kadar bekleyebilirim sorun degil o susuzda kalabilirim zahmet cekerim yeterki emekler bosa cikmasin ama umudum yok benim bu aydan ya sanki olmayacak gibi ya bu piki bilmedigim icin piki tutturamiyacagim yani suc sizin degil benim ben ogrenemiyorum bi turluCanım hergün dedim gibi saatlerde yap farklı yaparsan yanıltıcı olur 3 saat sıvı alımı yok biraz zahmet cekeceksin ama sonu güzel olucak insallah saatlerini kaçırma yoksa bizi yanıltır ben gece 3 lere kadar beklediğimi bilirim susuz piki yakalamak icin daha var ilk test yapışımiz gününü bilmiyoruz O yüzden sabırla bekleyecegiz
Benimde ekim ama yumurtlama kasımda bana erkek demiştin bakalım ne çıkacak süpriz yumurtamdan :)Canım nasılsın
Cinsiyet hesaplamada iki tane ekimde hamile kalan arkadaşın bebekleri kızdi.hemen sen aklıma geldin
İnsallah senin bebegin erkek olur inşallah
Ortada suçlu aramıyoruz canim evham yapma burdayiz yardimci oluyoruz belkide piki hiç goremicez yumurtan gelişmeyecek çatlamayacak bunlari öğrenicez sen yeterki saate ve sıvıya dikkat etBen gece 3 lere 4 lere kadar bekleyebilirim sorun degil o susuzda kalabilirim zahmet cekerim yeterki emekler bosa cikmasin ama umudum yok benim bu aydan ya sanki olmayacak gibi ya bu piki bilmedigim icin piki tutturamiyacagim yani suc sizin degil benim ben ogrenemiyorum bi turlu
Canim bende gecen ay yapmaya baslasim bu testi yapmaya bende burfa okudugum kadariyla biloyorum akinti olmasi gerekiyormus yumurtlama oldugunda akintinin sunmesi geekiyor demislerdi o belirtilerinede bakk benceBen gece 3 lere 4 lere kadar bekleyebilirim sorun degil o susuzda kalabilirim zahmet cekerim yeterki emekler bosa cikmasin ama umudum yok benim bu aydan ya sanki olmayacak gibi ya bu piki bilmedigim icin piki tutturamiyacagim yani suc sizin degil benim ben ogrenemiyorum bi turlu
Tatlım sen aceleden kaçıracan kacırırsan yapayım diye su alımına dikkat etmeden yapma testlerin yetmez bide senin muhtemelen 16.günde anca pik olur adet döngünü 1 ay baz alırsak zaten sen sabah alarmını 7-8 gibi kur ilk idrarını yap 11gibi ikinci idrarla sabah ilk testini yap akşamda 7-8 gibi sıvı alımını kes 10-11 gibi akşam ikinci testini yap günde 4 test yapacağın gün boyu susuz kalacağın zaman olacak daha yumurtlaman yok canım ama gelişiyodur ağrıların varsa akıntın şuan şeffaf dır ama çatlamada uzayan şeffaf sümüksü bi akıntın olur iyi dikkat edersen anlarsın ben senin testlere bakıyorum girdikçeBen gece 3 lere 4 lere kadar bekleyebilirim sorun degil o susuzda kalabilirim zahmet cekerim yeterki emekler bosa cikmasin ama umudum yok benim bu aydan ya sanki olmayacak gibi ya bu piki bilmedigim icin piki tutturamiyacagim yani suc sizin degil benim ben ogrenemiyorum bi turlu
Canım sen stres yapma bende ki yasla gebelikte kullanmıştım bir anda pik olmuştu testlerini yap ama umutsuzluğa kapılma. Ben anlamadığım için yorum yapmıyorum ama dualarım seninleBen gece 3 lere 4 lere kadar bekleyebilirim sorun degil o susuzda kalabilirim zahmet cekerim yeterki emekler bosa cikmasin ama umudum yok benim bu aydan ya sanki olmayacak gibi ya bu piki bilmedigim icin piki tutturamiyacagim yani suc sizin degil benim ben ogrenemiyorum bi turlu
Allah hayırlısıyla gönlündekinş nasip etsin inşallahSevgili hamisler benden dualarinizi eksik etmeyin lutfen hayilisi ile oglusumm olsunn insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?