- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #57.241
Tamam olur cnm dikkat etmeye calisacam insalah gelismeyedebilir yum belki doktorun dedigi dogrudur bana senin yumlar buyumuyo buyuuosada cat olmuyo dediOrtada suçlu aramıyoruz canim evham yapma burdayiz yardimci oluyoruz belkide piki hiç goremicez yumurtan gelişmeyecek çatlamayacak bunlari öğrenicez sen yeterki saate ve sıvıya dikkat et
Bakiyom cnm zaten kac gundur gozum akintida ama bugun biraz oldu oda azdiCanim bende gecen ay yapmaya baslasim bu testi yapmaya bende burfa okudugum kadariyla biloyorum akinti olmasi gerekiyormus yumurtlama oldugunda akintinin sunmesi geekiyor demislerdi o belirtilerinede bakk bence
Sivi alimina dikkat ediyorum cnm doktorada gonderdim oda ovulasyon daha olmamis dedi sol kasikta cok nadir agri giriyo iki gundur bugun akintim oldu evet dedigin gibi seffaf su gibi akintiydi testlerede gelirsek 22 tane testim kaldi elimdeTatlım sen aceleden kaçıracan kacırırsan yapayım diye su alımına dikkat etmeden yapma testlerin yetmez bide senin muhtemelen 16.günde anca pik olur adet döngünü 1 ay baz alırsak zaten sen sabah alarmını 7-8 gibi kur ilk idrarını yap 11gibi ikinci idrarla sabah ilk testini yap akşamda 7-8 gibi sıvı alımını kes 10-11 gibi akşam ikinci testini yap günde 4 test yapacağın gün boyu susuz kalacağın zaman olacak daha yumurtlaman yok canım ama gelişiyodur ağrıların varsa akıntın şuan şeffaf dır ama çatlamada uzayan şeffaf sümüksü bi akıntın olur iyi dikkat edersen anlarsın ben senin testlere bakıyorum girdikçe
Sagol cnm allah razi olsun benimde dualarim seninle ins kayalan oglusuna hamile kalmissindir insalh agrilan bebeginin sana tutundugunun sinyalini veriyodurCanım sen stres yapma bende ki yasla gebelikte kullanmıştım bir anda pik olmuştu testlerini yap ama umutsuzluğa kapılma. Ben anlamadığım için yorum yapmıyorum ama dualarım seninle
Hamilemisin cnm inslh hayirlisiyla gonlundeki nasiip olurSevgili hamisler benden dualarinizi eksik etmeyin lutfen hayilisi ile oglusumm olsunn insallah
Bakalım canım bata son 7 gün kaldı sadece bugün kasık ağrım oldu ve bağırsaklarım çok hareketlendi ama ben hamileliği yormadım düşünmedim açan tutarsa tutar tutmazsa tutmaz modundayım hatta eşim dedi bizim çocuklarımız bize yeter ol masa daha iyi dediSagol cnm allah razi olsun benimde dualarim seninle ins kayalan oglusuna hamile kalmissindir insalh agrilan bebeginin sana tutundugunun sinyalini veriyodur
Bilgilerini yeniden yazarmisin canımBenimde ekim ama yumurtlama kasımda bana erkek demiştin bakalım ne çıkacak süpriz yumurtamdan :)
İnşallah inşallah inşallah sağlıklı oğlun olurSevgili hamisler benden dualarinizi eksik etmeyin lutfen hayilisi ile oglusumm olsunn insallah
Hayirlisi cnm rabbim ol derse olur hemde hic beklemedigin andaBakalım canım bata son 7 gün kaldı sadece bugün kasık ağrım oldu ve bağırsaklarım çok hareketlendi ama ben hamileliği yormadım düşünmedim açan tutarsa tutar tutmazsa tutmaz modundayım hatta eşim dedi bizim çocuklarımız bize yeter ol masa daha iyi dedi
Yok digilim hamilelik dusunuyorum subatta insallahHamilemisin cnm inslh hayirlisiyla gonlundeki nasiip olur
İnsallah canimAllah hayırlısıyla gönlündekinş nasip etsin inşallah
Ben gece 3 lere 4 lere kadar bekleyebilirim sorun degil o susuzda kalabilirim zahmet cekerim yeterki emekler bosa cikmasin ama umudum yok benim bu aydan ya sanki olmayacak gibi ya bu piki bilmedigim icin piki tutturamiyacagim yani suc sizin degil benim ben ogrenemiyorum bi turlu
Bend ekullanmamıştım ama banada dokundu herşey herkese iyi gelmeuebilir sogan asitli ya ondan miden hassassa dokunması da normalElimde yok daha once hic kullanmadim cunku bnm herhangi bi mide sorunum yok neden oule oluyodu bilmiyorum
Adet tarihim 26 ekim yumurtlama 12 kasım gece yada 13 kasım sabah çatladıBilgilerini yeniden yazarmisin canım
Ekim kasim aylari senin bilgilerine gore değil cikonun bilgilerine göre kız
Şuan bende çoğunluk senin için giriyorum pik oldunmu oluncanmı diye beklemedeyim. Inan gece yarılarına kadar uykusuz kalıp test yaptık susuz kaldık zor bir süreçti inşallah sende bunu başarıcan ama bu ay ama önümüzdeki ay.Ben akıntıma çok yoğunlaştım ..Ben gece 3 lere 4 lere kadar bekleyebilirim sorun degil o susuzda kalabilirim zahmet cekerim yeterki emekler bosa cikmasin ama umudum yok benim bu aydan ya sanki olmayacak gibi ya bu piki bilmedigim icin piki tutturamiyacagim yani suc sizin degil benim ben ogrenemiyorum bi turlu
Dogum tarihinizide yazinAdet tarihim 26 ekim yumurtlama 12 kasım gece yada 13 kasım sabah çatladı
Insallah hayirlisiyla nasip olur cnmYok digilim hamilelik dusunuyorum subatta insallah
Aynen olabilir normaldede sogan yemem zaten yemeklerde haricBend ekullanmamıştım ama banada dokundu herşey herkese iyi gelmeuebilir sogan asitli ya ondan miden hassassa dokunması da normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?