Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ortada suçlu aramıyoruz canim evham yapma burdayiz yardimci oluyoruz belkide piki hiç goremicez yumurtan gelişmeyecek çatlamayacak bunlari öğrenicez sen yeterki saate ve sıvıya dikkat et
Tamam olur cnm dikkat etmeye calisacam insalah gelismeyedebilir yum belki doktorun dedigi dogrudur bana senin yumlar buyumuyo buyuuosada cat olmuyo dedi

Sivi alimina dikkat ediyorum cnm doktorada gonderdim oda ovulasyon daha olmamis dedi sol kasikta cok nadir agri giriyo iki gundur bugun akintim oldu evet dedigin gibi seffaf su gibi akintiydi testlerede gelirsek 22 tane testim kaldi elimde

Canım sen stres yapma bende ki yasla gebelikte kullanmıştım bir anda pik olmuştu testlerini yap ama umutsuzluğa kapılma. Ben anlamadığım için yorum yapmıyorum ama dualarım seninle
Sagol cnm allah razi olsun benimde dualarim seninle ins kayalan oglusuna hamile kalmissindir insalh agrilan bebeginin sana tutundugunun sinyalini veriyodur

Sagol cnm allah razi olsun benimde dualarim seninle ins kayalan oglusuna hamile kalmissindir insalh agrilan bebeginin sana tutundugunun sinyalini veriyodur
Bakalım canım bata son 7 gün kaldı sadece bugün kasık ağrım oldu ve bağırsaklarım çok hareketlendi ama ben hamileliği yormadım düşünmedim açan tutarsa tutar tutmazsa tutmaz modundayım hatta eşim dedi bizim çocuklarımız bize yeter ol masa daha iyi dedi

Hayirlisi cnm rabbim ol derse olur hemde hic beklemedigin anda

Şuan bende çoğunluk senin için giriyorum pik oldunmu oluncanmı diye beklemedeyim. Inan gece yarılarına kadar uykusuz kalıp test yaptık susuz kaldık zor bir süreçti inşallah sende bunu başarıcan ama bu ay ama önümüzdeki ay.Ben akıntıma çok yoğunlaştım ..
en yoğun olduğu gün ve ertesi günü değerlendir, cinsiyet önemli değilse sık ilişki daha garanti senin için 2 gün üst üste .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…