Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet aynen böyle canım birazda yemene dikkat et bol havuc ye yeşil çay ada çayı bunlar östrojeni de artıroyor yumurtlaların çabuk gelişir aslonda testeredisli aslan pencesini de inerebilirim her kadının kullaası gereken bi bitkiymiş saraçoğlu öyle diyor kendimde nekadar fayda verdigini ben gördüm cok şükür okadar berbat hormonlar bir ip gibi düzene girdi inanaolmaz birseydi mucize desem yeridir bol havuç yedim tavsanların okadar cok ve bol üremesinin sebebi tavsanlar gibi oldum ama sonunda hamileyim

Yumurtalarin gelisip buyumesi icin simdilik incir yiyorum catlamasi icinde havuc tuketecem cnm testere disli dedigin bitkinin tadi nasil

Ben sogan kurunu de denedim 2 gun ictim 3. Gunde öğürdum affedersiniz yani cok kotuydu helede acken icmek neyse zaten o ay hamile kaldim oda bos gebelik oldu
Canım soğan mide sorunu olanlara iyi gelmiyor bende yaomaya çalıştm senin gibi aynı oldum testeredisli yemekten iki saat sonra yapılıyor sabah akşam elinde varsa kullanırsın adettede kullansan bir sorun olmaz

Canım soğan mide sorunu olanlara iyi gelmiyor bende yaomaya çalıştm senin gibi aynı oldum testeredisli yemekten iki saat sonra yapılıyor sabah akşam elinde varsa kullanırsın adettede kullansan bir sorun olmaz
Elimde yok daha once hic kullanmadim cunku bnm herhangi bi mide sorunum yok neden oule oluyodu bilmiyorum

Kac gunde bı adet dngun svı alımına dkkat edrek yap eger 3 4 saattr dkkat edyosan yap ama snkı yrına koyulasr gbı blmym bnm oyle olmstu kacrmk ıstmyosan testnde varsa fazla yap sabh aksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…