- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #57.201
Evet aynen böyle canım birazda yemene dikkat et bol havuc ye yeşil çay ada çayı bunlar östrojeni de artıroyor yumurtlaların çabuk gelişir aslonda testeredisli aslan pencesini de inerebilirim her kadının kullaası gereken bi bitkiymiş saraçoğlu öyle diyor kendimde nekadar fayda verdigini ben gördüm cok şükür okadar berbat hormonlar bir ip gibi düzene girdi inanaolmaz birseydi mucize desem yeridir bol havuç yedim tavsanların okadar cok ve bol üremesinin sebebiMilletin nasil esleri varmis ya bizimki cocuk olsun diye kendisini yirtiyor baskalarida kararsiz yani herkesin hayati kendine tabi ama yani bi kadin olarak insan o kadar ugrassa sonra koca ariza cikarsa ben o kocayi ne yapacagimi bilirim neyse ins piki goruryz daha 12. Gundeyim morAl bozmak yok
Yumurtalarin gelisip buyumesi icin simdilik incir yiyorum catlamasi icinde havuc tuketecem cnm testere disli dedigin bitkinin tadi nasilEvet aynen böyle canım birazda yemene dikkat et bol havuc ye yeşil çay ada çayı bunlar östrojeni de artıroyor yumurtlaların çabuk gelişir aslonda testeredisli aslan pencesini de inerebilirim her kadının kullaası gereken bi bitkiymiş saraçoğlu öyle diyor kendimde nekadar fayda verdigini ben gördüm cok şükür okadar berbat hormonlar bir ip gibi düzene girdi inanaolmaz birseydi mucize desem yeridir bol havuç yedim tavsanların okadar cok ve bol üremesinin sebebitavsanlar gibi oldum ama sonunda hamileyim
Öyle hesaplaması zor oluyor canım en azondan adetini desen daha iyi olur
Acılık yok normal birsey yeşil caydan ada çayındanda iyi :)Yumurtalarin gelisip buyumesi icin simdilik incir yiyorum catlamasi icinde havuc tuketecem cnm testere disli dedigin bitkinin tadi nasil
Şuabtta hamile kalmoşson ama adet tarihin ne şubatın sonuna doğrunise kız başında ise erkek son adet yazdığon tarih 25 aralık olan kız ihtimali yüksek canım
Ben sogan kurunu de denedim 2 gun ictim 3. Gunde öğürdum affedersiniz yani cok kotuydu helede acken icmek neyse zaten o ay hamile kaldim oda bos gebelik olduAcılık yok normal birsey yeşil caydan ada çayındanda iyi :)
Canım soğan mide sorunu olanlara iyi gelmiyor bende yaomaya çalıştm senin gibi aynı oldum testeredisli yemekten iki saat sonra yapılıyor sabah akşam elinde varsa kullanırsın adettede kullansan bir sorun olmazBen sogan kurunu de denedim 2 gun ictim 3. Gunde öğürdum affedersiniz yani cok kotuydu helede acken icmek neyse zaten o ay hamile kaldim oda bos gebelik oldu
Elimde yok daha once hic kullanmadim cunku bnm herhangi bi mide sorunum yok neden oule oluyodu bilmiyorumCanım soğan mide sorunu olanlara iyi gelmiyor bende yaomaya çalıştm senin gibi aynı oldum testeredisli yemekten iki saat sonra yapılıyor sabah akşam elinde varsa kullanırsın adettede kullansan bir sorun olmaz
Snrakıler daha koyulasms sankı bnmkılerde byle ckmıstı hatta bıgun once senın son test gbıydı snra sabh bı bktım pık yapmıs
Sabah saat kacta yapiyodun testini cnmSnrakıler daha koyulasms sankı bnmkılerde byle ckmıstı hatta bıgun once senın son test gbıydı snra sabh bı bktım pık yapmıs
Sende saat 7demi kalkip ilk idrari yapiyodun cnmSabh 11 gbı yapıyodum
Iyi cnm simdi saat 21de test yapsam uygunmu kasigim da sancilar oluyo ara siraEvet 8 gbı klkıyorm zaten oglmdan dolayı kahvaltyıda o ara yapıyodum 3 4 saat snra test yapıodum
Kacirmak istemiyom dongum duzensiz cnm testimde var dahhaKac gunde bı adet dngun svı alımına dkkat edrek yap eger 3 4 saattr dkkat edyosan yap ama snkı yrına koyulasr gbı blmym bnm oyle olmstu kacrmk ıstmyosan testnde varsa fazla yap sabh aksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?