Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Arkadaş muhtemelen 16-18inde piki görecek canım kaç gündür diyorum ama

Bak ben sana hamile kaldigim ayki testlerimi atayim o ay cok erken catladigi icin ben testleri gec yaptim nede olsa var daha die
Bak cuma yazan test catlamadan onceki test benim koyuluk hep uzun surer die birkac ceker die dusunmustum
Ikili olan testlerde cok koyu olan cumartesi oglen 14.30 da yapmistim ben hala pike var die dusunup ertesi gun catlar die dusunuyorum sanirim oncesi catlamiş
Tekli testte cumartesi 22.30 da 2 saat tutulmuş idrar ve bir cay bardagi su ve 1 cay bardagi kola ictigim halde oyle cikan silik test
Ben testin silik olduguni görür gormez gece 23.30da deneme oldu o ay hamile kaldim ben ikindiden sonra catlamis sanmistim anlayan arkadaslar ikindi testi pikden sonraki acilmis hali dediler
Artik yumurta sabah mi catladi oglen mi ogleden sonra mi bilmiyorum
Tabi testlerime bakip fikri olanlar yazabilir sizce nezaman
Yumurta catladiktan kac saat sonra iliski oldu bilmiyorum 12 saati gectu mi gecmedi mi gic fikrim yok acikcasi ama anlayacagin hamile kaldim o ay
Bilmiyomki cnm olmadimi daha

Eklentiler

• Screenshot_20181207-234152_Photos.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_20181207-234137_Photos.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 76
Buda iliski oncesi 22.30daki silik test attim sandim yuklenmemis

Eklentiler

• Screenshot_20181207-234208_Photos.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 79
Tamam cnm anladim hepiniz ssagolun bana yardimci oldunuz bnm hevesim kalmadi artik test falan yapmaya

Umudunu yitirme ki ben senin ilk defa test yaptığını bilmiyordum cogu kadin var birliktelik olmasina ragmen cocugu olmayin testlerle birkac ayda hamile kalabilen.
Hemen bu ay die kendini endeksleyip hamile olmasan tekrar sitres yapma illa bu ay olacak die birsey yok sosyal hesaplarda biri var bu testlerle ugrasan ama yasak o yuzden paylasamiyorum orada cogu kadin var testlerle en az 2 en fazla 5 yada 6 denede hamile kaliyolar sabret ve dua et elinden geleni yapiyorsun olacak pes etme ama bu aya da kendini kaptirma
Benim testlerle ilk ay tutmadi ikinci ay kimyasal oldu 3. Ay hamile kaldim

Tamam cnm anladim hepiniz ssagolun bana yardimci oldunuz bnm hevesim kalmadi artik test falan yapmaya

Ben o kadini biliyorum cnm onada yolladim testlerimi dun aksam bana 14.gun Yumurtlama olmus dedi sali carsamba persembe gunleri degerlendir birlikte olun yarin yine test yap fotosunu at bana dedi

Ilk denemede hamile kalanlarda var sayfasinda cnm

Anlamama ragmen bak goreceksin bence yumurtan catlamadi zaten denemelerin var tutsa icerde kalan spermler döller çatlamamışsa sansin yine yuksek sikma canini
Ben o kadini biliyorum cnm onada yolladim testlerimi dun aksam bana 14.gun Yumurtlama olmus dedi sali carsamba persembe gunleri degerlendir birlikte olun yarin yine test yap fotosunu at bana dedi

Anlamama ragmen bak goreceksin bence yumurtan catlamadi zaten denemelerin var tutsa icerde kalan spermler döller çatlamamışsa sansin yine yuksek sikma canini
Canim biraz sıkıldı cnm kendinize iyi bakin sonra uğrarım buraya biraz dusunup kendimi toparlamam gerekiyor

Bence catladi git gide siliklesiyor benimde boyle oldu pik gormeden çatliyordu zaten doktorada göstermiş iliski günleri vermiş ağrısı var akinti şeffaf yinede sen bilirsin istesen devam et ben ovulasyonu ramazanda biraktim kurban bayramında hamile kaldım

Arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum. Acaba aşılama erkek bebek icin olur mu? Bénim böyle bir hakkım var acaba aşılama mi yapsam? Bana bir fikir verin lutfen..... bu Arada hamile olan arkadaşlara bebeklerini kucaklarına sağlıklı almalarını, beklemede olan arkadaşlarada insallah hayallerinin gerçekleşmesini diliyorum sevgilerle

Olmuyor ki asilama esdeki spermi yumurtaya enjekte ediyor yumurta hangisini dollerse o oluyor erkek bebek icin kıbrısta labaratuarlarda sperm incelenip y kromozomu ile yapilam sey die biliyorum ama asilamada erkek bebek ihtimali yuksek die düşünüyorum

Ben Kıbrıs’ta uc defa yaptım. Ama maalesef olmadı. Kendimce çok zorladım. Acaba vücudum erkek bebek mi kabul etmiyor diye düşünüyorum. Bana bu konuda öneride bulunursananiz sevinirim. Aşılama ile mi etmeliyim yoksa kendim test ile mi yapmalıyım? Bu konuda Hem çok karışık Hem de çok kararsızım... hepinizin güzel önerilerine çok ihtiyacım var gerçekten

1.Erkek bebek içinn sayfamızı takip edebilirsiniz 2.subyan diye birsey var evetvdediiniz dogru her rahim erkek bebgi tasimiyor etrafimda bir tanidigim 3 kizi var ama aralarda erkek bebege hamile kaldi 4 kez dusuk falan yaptı kızlar duruyor rahimde erkek bebek durmuyor bunun icin de bir hocaya gitmek gerekir 3. Rabbim neyi yazdıysa o olur bizim ki sadece umut ben 6 ay takip yaptim hamile kalamadım takibi biraktim hiç bişey yapmadim sadece dua ile şuan oğluma hamileyim iki kizim var Allah bağışlarsa nisanda doğumun yani demem oki yardimci oluruz ınsallah kac çocuğunuz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…