- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #57.441
1.Erkek bebek içinn sayfamızı takip edebilirsiniz 2.subyan diye birsey var evetvdediiniz dogru her rahim erkek bebgi tasimiyor etrafimda bir tanidigim 3 kizi var ama aralarda erkek bebege hamile kaldi 4 kez dusuk falan yaptı kızlar duruyor rahimde erkek bebek durmuyor bunun icin de bir hocaya gitmek gerekir 3. Rabbim neyi yazdıysa o olur bizim ki sadece umut ben 6 ay takip yaptim hamile kalamadım takibi biraktim hiç bişey yapmadim sadece dua ile şuan oğluma hamileyim iki kizim var Allah bağışlarsa nisanda doğumun yani demem oki yardimci oluruz ınsallah kac çocuğunuz var
Anladım teşekkür ederimSübyan duyduğum kadarıyla bir çeşit 3 harfli anne karnında erkek bebeği boguyor hocalar göbeğe arapca yazi yaziyor ve iliski anında bile üzerinde bulunacak ve dogurana kadar yanindan ayirmayacagin bir muska yazior banyo yaparken bile üzerinde olacak bildiim duydugum bu şizde bi araştırın
Stres yok cnm sadece sıkıntı bnm. Bosver yarida birakacam artik test yapmiyacamPrensesim2016 canım çok stres yapma anca görebildim. Benin hatorlıdpom kadarıyla o dönem test yapan ve benim testleşrme yorum yapan arkadaşlar pik durumu içn T ve C eşit koyulukta olacak ya da T dha kotu olacak demişlerdi senşn tam öyle olmadı henüz. Stres yapma ki pik olsun hemen moralini bozma. O zaman bir arkadaş vardı yanlış hatırlamıyorsam D Dil-Berk oda böyle test yapıyordu pik olmadan açılıyordu acaba o ne yaptı o ol test yaptı o zaman belki o daha iyi bilgi verir
Aynen oyle bende yaptirdim ondan suan uzerimde tasiyorumSübyan duyduğum kadarıyla bir çeşit 3 harfli anne karnında erkek bebeği boguyor hocalar göbeğe arapca yazi yaziyor ve iliski anında bile üzerinde bulunacak ve dogurana kadar yanindan ayirmayacagin bir muska yazior banyo yaparken bile üzerinde olacak bildiim duydugum bu şizde bi araştırın
Zaten canım yumurtlama olmadıysa bile şuanda içeride sperm var Allah takdir ettiyse zaten olur moralini bozma ne olur dualarım seninleStres yok cnm sadece sıkıntı bnm. Bosver yarida birakacam artik test yapmiyacam
Benim iki kızım var. Bilmiyorum zaten bu Benim son cabalarım olacak. Olursa bir şekilde olur olmazsa artık yapılacak bir şey Yok. Şükredip devam edeceğim. Allah bağışlasın çok sevindim senin adına. Ya aslında ben hiç normal denemedim. Belki de Allah’ın gücüne gitti. Ben uc defa tüp b. Yaptım. En son iste Ağustos’ta denedim adetimin 16. Günü tuttu ama kalbi atmadı. Kendimi çok kötü hissettim. Sımdı kararsızım aşılama ve doğal yapma konusunda. Hoş yine kızım olursa basım gözüm üstüne benim canim kanım olur. Ama bu duyguyu da tatmak isterim. Yoksa 21. Yüzyılda erkek yada kız ayrımı olmaz. Biliyorum biliyorum sevgiler1.Erkek bebek içinn sayfamızı takip edebilirsiniz 2.subyan diye birsey var evetvdediiniz dogru her rahim erkek bebgi tasimiyor etrafimda bir tanidigim 3 kizi var ama aralarda erkek bebege hamile kaldi 4 kez dusuk falan yaptı kızlar duruyor rahimde erkek bebek durmuyor bunun icin de bir hocaya gitmek gerekir 3. Rabbim neyi yazdıysa o olur bizim ki sadece umut ben 6 ay takip yaptim hamile kalamadım takibi biraktim hiç bişey yapmadim sadece dua ile şuan oğluma hamileyim iki kizim var Allah bağışlarsa nisanda doğumun yani demem oki yardimci oluruz ınsallah kac çocuğunuz var
Benim iki kızım var. Bilmiyorum zaten bu Benim son cabalarım olacak. Olursa bir şekilde olur olmazsa artık yapılacak bir şey Yok. Şükredip devam edeceğim. Allah bağışlasın çok sevindim senin adına. Ya aslında ben hiç normal denemedim. Belki de Allah’ın gücüne gitti. Ben uc defa tüp b. Yaptım. En son iste Ağustos’ta denedim adetimin 16. Günü tuttu ama kalbi atmadı. Kendimi çok kötü hissettim. Sımdı kararsızım aşılama ve doğal yapma konusunda. Hoş yine kızım olursa basım gözüm üstüne benim canim kanım olur. Ama bu duyguyu da tatmak isterim. Yoksa 21. Yüzyılda erkek yada kız ayrımı olmaz. Biliyorum biliyorum sevgiler
Icerde ki spermler olmustur simdi cnm zaten bu gece yine deneme olacak bakalim haklisin nasipte varsa zaten olurZaten canım yumurtlama olmadıysa bile şuanda içeride sperm var Allah takdir ettiyse zaten olur moralini bozma ne olur dualarım seninle
Insallah belirtilerin hamilelik belirtisidir cnmBu arada gebe olan arkadaşlar benim günüme 6 gün var ve adet olacakmışım gibi sol kasığım ağrıyor birde göğüs uçlarım sızlıyor sizde böyle şeyler oldu mu? Yoksa adet belirtisi mi bunlar?
Icerde ki spermler olmustur simdi cnm zaten bu gece yine deneme olacak bakalim haklisin nasipte varsa zaten olur
Aynı belirtiler bendede var benim adetime 2 gün kaldıBu arada gebe olan arkadaşlar benim günüme 6 gün var ve adet olacakmışım gibi sol kasığım ağrıyor birde göğüs uçlarım sızlıyor sizde böyle şeyler oldu mu? Yoksa adet belirtisi mi bunlar?
Bakalım canım son 6 gün ümidim yok ama ben böyle kasık ağrısı çekmiyorum adet öncesi ondan dolayı sordum arkadaşlarda oldumu acabaInsallah belirtilerin hamilelik belirtisidir cnm
Test yapsaydın sende çıkardı son 2 kalmış. Benim pazartesi günüm ama bazen kendiliğinden gecikiyor. Ben gebeliğe ihtimal vermiyorum ama böyle kasık ağrım da olmazdı pekAynı belirtiler bendede var benim adetime 2 gün kaldı
En fazla 5 en az 3 gun yasiyolar diye biliyom neyse ya artik hepimuzin hakkinda hayirli olan hangisiyse o olsun insallahCanım spermler 5 gün yaşıyor ölmemiştir daha hele ki akıntı olduğu dönem daha rahat ilerliyor sen sıkma canını
İnşallah canım ama sen ümidini yitirme. Hormonlarına falan baktırdıysan sıkıntı yok dediyseler er ya da geç o bebiş gelecekEn fazla 5 en az 3 gun yasiyolar diye biliyom neyse ya artik hepimuzin hakkinda hayirli olan hangisiyse o olsun insallah
Baktirdim cnm en son bisey yoktuİnşallah canım ama sen ümidini yitirme. Hormonlarına falan baktırdıysan sıkıntı yok dediyseler er ya da geç o bebiş gelecek
Haklısın hakkımızda en hayırlısı neyse olsun. Her şeyin hayırlısı ve sağlıklısı canim. Canim yalnız subyan dediğin şeye ben inanmıyorum. Ama Allah’a ve sansa inanıyorum. Hayat bize ne veriyorsa biz onu yasıyoruz. Çok teşekkür ederim gerçektenKeşke normal deneseydin. Yani Biz ne yaparsak yapalım takdir edecek olan o. Allah en iyisini bilir gönül olmayanı istiyor ama tevekkül en önemlisi. Erkek olup anne babasını döven, evlat değilde anasına babasına düşman olan, alkol uyuşturucu kullanacak diye anasının babasının ömrünü yiyen etrafına vatana millete zarar verecek bir erkek evlat yerine Allah hepimize hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin bizim bilmediğimiz ama Allahın hakkımızda hayır takdir ettiği herşey e bin şükür. Sana da Allah gönlüne göre versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?