Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bu arada gebe olan arkadaşlar benim günüme 6 gün var ve adet olacakmışım gibi sol kasığım ağrıyor birde göğüs uçlarım sızlıyor sizde böyle şeyler oldu mu? Yoksa adet belirtisi mi bunlar?
Canım normelde adet zamani benim gogsum sizlamaz hamilelik oncesi uclari cok fena agroyodu ve çok sisti kasık agrimda oldu ve gunume bi haftadan fazla vardi

Canım normelde adet zamani benim gogsum sizlamaz hamilelik oncesi uclari cok fena agroyodu ve çok sisti kasık agrimda oldu ve gunume bi haftadan fazla vardi
Benim de bugünle 6 gün var bir kaç gündür kasık ağrısı var göğüslerim bugün acımaya başladı ama göğüs uçlarım sızlıyor emzirirken sızlar ya hani öyle. Benim de ağrım pek olmaz ama bakalım bekleyeceğiz hayırlısı

Benim denemeden sonra sağ kasıklarımda hep batmam oldu
Göğüs hassasiyetim olmadı diye hatırlıyorum
Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin canım

Benim ilk belirtim sağ kasigim ince ince sızlıyordu ve adete 2 hafta kaladan göğüs ağrısı oldu ve 25 haftalik hamileyim hala daha göğüslerim çok ağrır sütunsuz geziyorum o derece sütyeni çıkarırken resmen işkence çekiyorum

Bu arada gebe olan arkadaşlar benim günüme 6 gün var ve adet olacakmışım gibi sol kasığım ağrıyor birde göğüs uçlarım sızlıyor sizde böyle şeyler oldu mu? Yoksa adet belirtisi mi bunlar?
Benim hatırladığım akıntım hiç bitmedi yani yumurtlamadan sonra kuru döneme girilirya ben girmedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…