- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #57.481
Saat kacta yapayim bundan sonra ki testi bu arada bunda ilk idrari saat 8 30 gibi yaptim tam 11de de testi yaptimBak sana demistim catlamadi die hemen umitsizlige kapilma ama az kaldi bu gece de pik yapar yarinda
Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallahKızlar ben şimdi hamileyim de inşaallah hayırlı sağlıklı bi oğlum olur ya cok istiyorm benim için dua edermişsiniz
Tamam cnm16 da yap testi bence koyulasiyo kacirmamak adina saat 16 da 2. Testi
Benim denemeden sonra sağ kasıklarımda hep batmam oldu
Göğüs hassasiyetim olmadı diye hatırlıyorum
Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin canım
Benim ilk belirtim sağ kasigim ince ince sızlıyordu ve adete 2 hafta kaladan göğüs ağrısı oldu ve 25 haftalik hamileyim hala daha göğüslerim çok ağrır sütunsuz geziyorum o derece sütyeni çıkarırken resmen işkence çekiyorum
Akıntı var ama çok az canım öyle çok değilBenim hatırladığım akıntım hiç bitmedi yani yumurtlamadan sonra kuru döneme girilirya ben girmedim .
Akinti fazla yok cnmGece 10da tekrarla bir testi sanirim senin en iyi sabah cikiyor testlerin bence yumurtan hala çatlamamamiş hala olduğu için tam koyuluk cikmiyor gun boyu
Akintin ne durumda
Akinti fazla yok cnm
Boyle kremsi beyaz koyu kivamda oluyor cnmRengi nasil krem beyazı kivaminda mi yoksa nezle olunca su gibi akan şeffaf su gibu mi yoksa yumurta aki gibi yogunluk olan oarmak arasinda uzayan mi
lestirirBoyle kremsi beyaz koyu kivamda oluyor cnm
Bu akdsam 10 dami yapiyum yarinda 11demi yine cnmAdet bitimi ve yumurta sonrasi bu renk olur neyse bekleyelim çatlamış olsa sabahki boyle koyu cikmazdi yarin sabahki testin herseyi net
lestirir
Tamam cnm 7den sonra sivi alimini keserim saat 10da testi yaparimKacirmamak adina aksam ve yarin sabah mutlaka 11 de yap ikindi testlerin kesin sonucu vermiyor sende
Burdan bildirim.gelmiyor bana sirekli yorum.yapmam lazım herhalde moralini bozma canım herkeste aynı olmaz sen gün aşırı ilişkiye devam et elbet biri tutar kasık ağrıların devam ediyormuTamam cnm 7den sonra sivi alimini keserim saat 10da testi yaparim
Evet cnm 3 gundur kasik agrim var ama eminimki yum solda bazen agrilar sag tarafimada girebiliyor hafif kramp seklinde agri ve sancilarim oluyor bu 3 gundurBurdan bildirim.gelmiyor bana sirekli yorum.yapmam lazım herhalde moralini bozma canım herkeste aynı olmaz sen gün aşırı ilişkiye devam et elbet biri tutar kasık ağrıların devam ediyormu
Bugün yarın akıntı takibinede başla canım yumurta akı gibi çiğ yumurtan8n akına benzeyen sıvı gelince testlerinde önemi kalmazEvet cnm 3 gundur kasik agrim var ama eminimki yum solda bazen agrilar sag tarafimada girebiliyor hafif kramp seklinde agri ve sancilarim oluyor bu 3 gundur
Canım cinsiyet için gittin mi analık halinden devlet hastanesinde faydalaniyosun özellerde de doğum varsa sigortalı gibi biraz fark ödüyorsunAdet bitimi ve yumurta sonrasi bu renk olur neyse bekleyelim çatlamış olsa sabahki boyle koyu cikmazdi yarin sabahki testin herseyi net
lestirir
Tamam cnm dikkat ederimBugün yarın akıntı takibinede başla canım yumurta akı gibi çiğ yumurtan8n akına benzeyen sıvı gelince testlerinde önemi kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?