Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benim denemeden sonra sağ kasıklarımda hep batmam oldu
Göğüs hassasiyetim olmadı diye hatırlıyorum
Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin canım

Hayırlısı canım ya sol kasık ağrım var birde göğüs uclari sızlıyor ama erken gebelik testi negatif

Benim öyle değil canım ya daha ybeş acımaya başladı ama uçları süt gelecekmiş gibi sızlıyor.
Benim hatırladığım akıntım hiç bitmedi yani yumurtlamadan sonra kuru döneme girilirya ben girmedim .
Akıntı var ama çok az canım öyle çok değil
D Dil-Berk Duarım seninle canım ama bende hamile değilim ama Rabbim sana en kısa vakitte nasip etsin

Kacirmamak adina aksam ve yarin sabah mutlaka 11 de yap ikindi testlerin kesin sonucu vermiyor sende

Burdan bildirim.gelmiyor bana sirekli yorum.yapmam lazım herhalde moralini bozma canım herkeste aynı olmaz sen gün aşırı ilişkiye devam et elbet biri tutar kasık ağrıların devam ediyormu
Evet cnm 3 gundur kasik agrim var ama eminimki yum solda bazen agrilar sag tarafimada girebiliyor hafif kramp seklinde agri ve sancilarim oluyor bu 3 gundur

Evet cnm 3 gundur kasik agrim var ama eminimki yum solda bazen agrilar sag tarafimada girebiliyor hafif kramp seklinde agri ve sancilarim oluyor bu 3 gundur
Bugün yarın akıntı takibinede başla canım yumurta akı gibi çiğ yumurtan8n akına benzeyen sıvı gelince testlerinde önemi kalmaz

Adet bitimi ve yumurta sonrasi bu renk olur neyse bekleyelim çatlamış olsa sabahki boyle koyu cikmazdi yarin sabahki testin herseyi net

lestirir
Canım cinsiyet için gittin mi analık halinden devlet hastanesinde faydalaniyosun özellerde de doğum varsa sigortalı gibi biraz fark ödüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…