- 10 Ekim 2018
- 517
- 643
- 18
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #57.501
Canım cinsiyet için gittin mi analık halinden devlet hastanesinde faydalaniyosun özellerde de doğum varsa sigortalı gibi biraz fark ödüyorsun
Dualarim seninleKizlar dua edin bana yarin cinsiyet icin gidecegim birde bebegimi dogru duzgun hic goremedim insallah Rabbim hayirli saglikli erkek evlat nasip eder
Allah razı olsun cnmHayırlısı canım ya sol kasık ağrım var birde göğüs uclari sızlıyor ama erken gebelik testi negatif
Benim öyle değil canım ya daha ybeş acımaya başladı ama uçları süt gelecekmiş gibi sızlıyor.
Akıntı var ama çok az canım öyle çok değil
D Dil-Berk Duarım seninle canım ama bende hamile değilim ama Rabbim sana en kısa vakitte nasip etsin
Rabbim sağlıklı oğullar nasip etsinKizlar dua edin bana yarin cinsiyet icin gidecegim birde bebegimi dogru duzgun hic goremedim insallah Rabbim hayirli saglikli erkek evlat nasip eder
Hayırlısı olsn canım gönlünden geçen olsn insallahKizlar dua edin bana yarin cinsiyet icin gidecegim birde bebegimi dogru duzgun hic goremedim insallah Rabbim hayirli saglikli erkek evlat nasip eder
Dualarim seninleguzel anne insallah oglusun seninledir hamilenin duasi cabuk kabul olunurmus sende bsna dua et insallh bende hamile kalabilirim bu ay
Rabbim sağlıklı oğullar nasip etsin
Hayırlısı olsn canım gönlünden geçen olsn insallah
Sagol cnm allah razi olsun insalah olacak inaniyorum bu ay pozitifim bakalim ins testede pozitifi gorurum@ suuuus 4716 canim lutfenn moralini bozma gonlunu ferah tut herseyi kafana takma sabret azmet sonunda olacak rabbim verir insallah duam seninle canim pek yazmasamda surekli okuyorumm sizleri
Merhaba canım sEni takip ediyorum 3 gündür yanlış anlama bende 2.ovulasyonla hamile kaldım yanlış yapıyorsun lh hormonu en yüksek olduğu saat sabah 11 le 13 arası günde 1 kere bu saatler içinde yap sonraki yaptığım yanıltıcı olur lh hormonu gün içinde dalgalanir yanıltıcı olur ilk ay bende günde 4 5 kere yapiyordum strese girdim çatladı catliycak derken eşimi çok sık boğaz ettim kacirdikmi yoksa strestenmi olmadi baya araştırdım 2.de yaptım dediğim gibi şükür hamileyim bide sogan suyu ictimBugunku 3 testim
Merhaba yanlis anlasilacak bisey yok cnm biĺmiyomki bende ilk denemem o yuzden bende bu sefer nasil bilmiyorum artik yarin belki sonkez test yaparim sonrada birakirim artik cunku anlamiyom ve bosuna yapiyorum gibime geliuor 3 gundur kasik agrilarim ve akintim var sabah saatlerinde zaten koyu cikiyor ondan sonrakiler silik cikiyor hep bence ben yumurtladim 13 ile 14. Gun arasi cunku agrilarimdan anladim bugunde karnimda hafif agrilar oluyor artik bakalim bu sekilde tuturabilirsem ne mutlu bana sogan kurune gelsekte ben onu icemiyorum ya gecen sene yaptim her sabah ac karnina iciyodum ilk gun ictim ikinci gun öğürdum tadindan dolayi yani cok berbatti bnm mideme hic iyi gelmedi sadece 2 gun icebildim ve o ay hamile kaldim oda bos gebelik oldu artik herseyin hayirlisi olsun diyelim yapacak bisey yok cnm rabbim nasil takdir etmisse oyle olacak insallah hayirlisiyla burda bir gun hamilelik haberini sizlerle paylasmak nasip olur banada.....Merhaba canım sEni takip ediyorum 3 gündür yanlış anlama bende 2.ovulasyonla hamile kaldım yanlış yapıyorsun lh hormonu en yüksek olduğu saat sabah 11 le 13 arası günde 1 kere bu saatler içinde yap sonraki yaptığım yanıltıcı olur lh hormonu gün içinde dalgalanir yanıltıcı olur ilk ay bende günde 4 5 kere yapiyordum strese girdim çatladı catliycak derken eşimi çok sık boğaz ettim kacirdikmi yoksa strestenmi olmadi baya araştırdım 2.de yaptım dediğim gibi şükür hamileyim bide sogan suyu ictim
Hadi bol şanslar inşallah doktor bugün bebişin erkek der sana daCanm bugunki 11deki teste gore net anlaşılır sabahki testlerin catlamamis gun gectikce koyulaşan testler ama gun icindekiler kafa karıştırıyor bugun yap bakalim elinde test yap bittikten sonra test alip devam edip etmemekte karar verirsin.
Bu kadar erken pes edersen olmaz yillarca çaresiz cocuk için cirpinanlari düşün güçlen.
Rabbim bu ay yuzunu güldürsün inşallah
Hadi bol şanslar inşallah doktor bugün bebişin erkek der sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?