Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim ben biraktim artik test yapmayi seningecenlerde dedigin o bayan varya o bana dedki yum cat olmus birliktelik olacagi gunleri soledi ve artik test yapmama gerek kalmadigini soledi bende bu sabah yapmadim testi hayirlisi artik bence o daha iyi biliyodur cunku sayfasinda o kadar hamile insan varki herhalde her bunye ayni degil insaallah sende bugun hayirli haberlerle gelirsin

Kız öyle olmuyorlar benim yumurtam hep farklı günlerde catlıyor adetlerim düzenli ama bazen akşam oluyor bazen sabah adet oluyorum ama yumurtam bi 10. Gün bu ay 15 neci gün çatladı belki yediklerimle alakası vardır diye düşündüm bende ama bilemiyorum belki benlik bişeydir Cikoo naptın canm ya gözüm sende inşallah erkek tür ama ben erkek hissediyorum yanılmam inşallah Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin

Cnm bilemiyorum artik ben bu ay artik nasil denk gelirse artik seninde hamileligi hayirli olsun inssallah bebisin erkektir allah gonlune gore versin

Guya ozel.hastane ama orta halli olunca boyle oluyor sanirim :)
Görüntüler boyle bacak arasi olan videodan ekran cektim bir cikinti var ama ufak klitoris olabilir pipi bukadar küçük mu oluyor bilmiyorum bir tane de usg goruntusu var icinde

Eklentiler

• Screenshot_20190117-140416_Video Player.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 107
  • Screenshot_20190117-135637_Video Player.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 114
  • Screenshot_20190117-135201_Video Player.webp
    30 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG-20190117-WA0006.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 111
Ben anlamıyorum ama çıkıntıyı gördüm canım içimden geçen erkek olduğı umarım öyledir

Canım bence de erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…