Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bende durdurup devam ettirebiliyorum guya video cekince cok rahat izletecektim ama simdi de internetteki kiz bebek bavak aralarindaki videolari izleyince benimkine cok benziyor
Girmez sanırom diger özellikli pahalı telefon varya onda yavaşlatma var galiba ama pc dede olması lazım dene isyersen

Bende durdurup devam ettirebiliyorum guya video cekince cok rahat izletecektim ama simdi de internetteki kiz bebek bavak aralarindaki videolari izleyince benimkine cok benziyor
Canım formda bir sorun var ka dk dır yazmaya çalışıyorum habire 502 kodu çıkoyor engelliyordu bend egoogle den girdim birbyerden sızontı var galiba

Cikoo ya canım su bilgiler arkadaşımızın takvimine baktığınmı yada cin takvimi ne demişti sana inşallah hayırlısıyla oglun olur ama zaten çoğu kişide öğlen diyor ben hiç anlamam ultrason görüntüsunden hayırlısı gönlündeki olsn inşaallah dualarım seninle bide genelde kız bebekleri söylemiyorlar geç soluyo doktorlar ama bilemeden

Canım formda bir sorun var ka dk dır yazmaya çalışıyorum habire 502 kodu çıkoyor engelliyordu bend egoogle den girdim birbyerden sızontı var galiba
evet bende de o sıkıntı var cnm

Ultrason resmi vermedi mi doktorun
bu verdigi usg

canm bilgiler takvimi erkek demisti sonra benimle ayni tarihlerde olanlara kiz cikmis seninde cikabilir dedi sonradan bu arada doktor daha ultrasona bakmadan 5 aydan oncr demem demisti sonra israr ettim yine demedi

Anlayamadım işte canım tek usg resmi mi var
video var cnm onu nasil yuklesem bilmiyorum ama videodaki bacak arasini ekran cekmistim o yukarda baktiklarindan

Eklentiler

• IMG-20190117-WA0006.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 95
Ultrasondan cok anlamıyorum ama o cıkıntıyı bende gördüm bence de erkek bebeğin hadi hayirli olsun :)

Videoda bacak arasini olabildiğince yakinlastirdim bir ara bacak arasi bos oluyor sonra tekrar o ufak şeyler cikiyor iste doluluk var ama bukadar ufak olmasi kafami kurcaliyor daha belirgin olur die tahmin ediyorum
Anlayamadım işte canım tek usg resmi mi var

Eklentiler

• Screenshot_20190117-213551_Gallery.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 100
  • Screenshot_20190117-213449_Gallery.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 86
  • Screenshot_20190117-213441_Gallery.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot_20190117-213432_Gallery.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot_20190117-213422_Gallery.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 92
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…