- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #57.541
Canım sen niye ceza aldın ya merak ettim seniEki Görüntüle 2226245
Bu işaretlediğim nub sa erkek tatlım hayırlısıyla inşallah
orda bacak var ama bacaga mi diyon acabaEki Görüntüle 2226245
Bu işaretlediğim nub sa erkek tatlım hayırlısıyla inşallah
s.msng telefondan marka ismine giriyor mu acabaGördüm şimdi canım daha yakonlaştırabiliyirsun aslında videoyu ha gi telefondan çektin
Bence erkek bacak arası doluGuya ozel.hastane ama orta halli olunca boyle oluyor sanirim :)
Görüntüler boyle bacak arasi olan videodan ekran cektim bir cikinti var ama ufak klitoris olabilir pipi bukadar küçük mu oluyor bilmiyorum bir tane de usg goruntusu var icinde
Kesin erkek diyorum. Pipi çok barız belliInsallah cnm bu haftaya kadar zor dayanmıştım gittim ozele yine ogrenemedim gecolsun erkek olsun saglikli hayirli sekilde insallah L Lilarengim1
Bence erkek bacak arası dolu
Kesin erkek diyorum. Pipi çok barız belli
Girmez sanırom diger özellikli pahalı telefon varya onda yavaşlatma var galiba ama pc dede olması lazım dene isyersenorda bacak var ama bacaga mi diyon acaba
s.msng telefondan marka ismine giriyor mu acaba
Gözün aydın canım erkek bebek o :)Internette kiz bebek bacak aralarındaki videoları izledim benimkine benzeyen cok var ondan kafam karisti yoksa bende bacak arasinda doluluk goruyorum ama ne bileyim kafam karisti
Gözün aydın canım erkek bebek o :)
Girmez sanırom diger özellikli pahalı telefon varya onda yavaşlatma var galiba ama pc dede olması lazım dene isyersen
Canım formda bir sorun var ka dk dır yazmaya çalışıyorum habire 502 kodu çıkoyor engelliyordu bend egoogle den girdim birbyerden sızontı var galibaBende durdurup devam ettirebiliyorum guya video cekince cok rahat izletecektim ama simdi de internetteki kiz bebek bavak aralarindaki videolari izleyince benimkine cok benziyor
Ultrason resmi vermedi mi doktorunBende durdurup devam ettirebiliyorum guya video cekince cok rahat izletecektim ama simdi de internetteki kiz bebek bavak aralarindaki videolari izleyince benimkine cok benziyor
Ceza değilde kendim hesabı kapatmak istedim bazı şeylerden ötürü bide cinsiyetimi öğreneyim sizi bırakmıyım cinsiyetleri öğrenene kadar dedim geri döndümCanım sen niye ceza aldın ya merak ettim seni
Anlayamadım işte canım tek usg resmi mi varorda bacak var ama bacaga mi diyon acaba
s.msng telefondan marka ismine giriyor mu acaba
evet bende de o sıkıntı var cnmCanım formda bir sorun var ka dk dır yazmaya çalışıyorum habire 502 kodu çıkoyor engelliyordu bend egoogle den girdim birbyerden sızontı var galiba
bu verdigi usgUltrason resmi vermedi mi doktorun
canm bilgiler takvimi erkek demisti sonra benimle ayni tarihlerde olanlara kiz cikmis seninde cikabilir dedi sonradan bu arada doktor daha ultrasona bakmadan 5 aydan oncr demem demisti sonra israr ettim yine demediCikoo ya canım su bilgiler arkadaşımızın takvimine baktığınmı yada cin takvimi ne demişti sana inşallah hayırlısıyla oglun olur ama zaten çoğu kişide öğlen diyor ben hiç anlamam ultrason görüntüsunden hayırlısı gönlündeki olsn inşaallah dualarım seninle bide genelde kız bebekleri söylemiyorlar geç soluyo doktorlar ama bilemeden
video var cnm onu nasil yuklesem bilmiyorum ama videodaki bacak arasini ekran cekmistim o yukarda baktiklarindanAnlayamadım işte canım tek usg resmi mi var
evet bende de o sıkıntı var cnm
bu verdigi usg
canm bilgiler takvimi erkek demisti sonra benimle ayni tarihlerde olanlara kiz cikmis seninde cikabilir dedi sonradan bu arada doktor daha ultrasona bakmadan 5 aydan oncr demem demisti sonra israr ettim yine demedi
video var cnm onu nasil yuklesem bilmiyorum ama videodaki bacak arasini ekran cekmistim o yukarda baktiklarindan[/QUO
Anlayamadım işte canım tek usg resmi mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?