- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #57.561
Senin oglun olursa (insallah olur) bana da umut olacak cnm cunku bende diyete pek dikkat edemiyorumInsallah cnm ya bukadar kisi yanılıyor olamaz insallah @sabirin abla sen anliyormusun
Senin oglun olursa (insallah olur) bana da umut olacak cnm cunku bende diyete pek dikkat edemiyorum
Daha az önce kola içtim bendeEger olursa oglum inan hicbirsey yapmadim sadece dua dua okadar birde yum guni bilmediğim icin kola da icmistim gerci gun aşırı ictigimde oluyordu
Daha az önce kola içtim bendeinsallah olur ya herseyin basi dua Rabbim ol desin yeterki. Bidaha doktora gitme imkanin yok degil mi baska hastaneye meraktan ölür insan ya
Ay cokmus ya gidemesende beklersin artik yapacak bişey yokBenim sansa bagkur borcum var ondan dokayi ozeller karsilamiyor burdaki muane ucretleri uçuk evime 10 dk mesafede kizimda 12+3 de ögrendigim hast simdi muanesi borcdan dolayi 400 lira oyuzden gidemiyorum bir esim gelsin detayli konusacagiz bir yolunu bulursa bir haftaya tekrar giderim baktim sıkışık bskleyecegim mecbur
Aaaaaaay canim wallahida billahida pipi bu cok sevindim su anGuya ozel.hastane ama orta halli olunca boyle oluyor sanirim :)
Görüntüler boyle bacak arasi olan videodan ekran cektim bir cikinti var ama ufak klitoris olabilir pipi bukadar küçük mu oluyor bilmiyorum bir tane de usg goruntusu var icinde
Bir dakka benim oglanin pipi resmini verdi doktorum. Her seferinde gervektenmi diye soruyodum ayni bunun gibi 100 de 99 erkek canim seninki rabbim sag salim kucagna almayi nasip etsin insallahGuya ozel.hastane ama orta halli olunca boyle oluyor sanirim :)
Görüntüler boyle bacak arasi olan videodan ekran cektim bir cikinti var ama ufak klitoris olabilir pipi bukadar küçük mu oluyor bilmiyorum bir tane de usg goruntusu var icinde
Aaaaaaay canim wallahida billahida pipi bu cok sevindim su an
Bir dakka benim oglanin pipi resmini verdi doktorum. Her seferinde gervektenmi diye soruyodum ayni bunun gibi 100 de 99 erkek canim seninki rabbim sag salim kucagna almayi nasip etsin insallah
Cikoo bekle muz verilirmi 400 tl instagramda bakan ve soğur bilen ler var nuba göre
Sen gecenlerde bana dedigin o bayana gondersene oda nuba bakiyor cnm ama bnm icimede dogdu insallah senin oglun olacak sen o guzel gonlunu hic bozmaCnm hangileri bilmiyorum ki gerci paylasmakta yasak ceza yiyoruz
dur yollim.haklisin unutmusum onuSen gecenlerde bana dedigin o bayana gondersene oda nuba bakiyor cnm ama bnm icimede dogdu insallah senin oglun olacak sen o guzel gonlunu hic bozma
canim sen kendi bebisine bakinca bosmuydu anliyormuydin o haftalardaCikoo canım pipili bebişin yaa, ayy heyecan yaptim, simdi zamanda gecmez sana, insallah yanilmiyoruzdur
canim sen kendi bebisine bakinca bosmuydu anliyormuydin o haftalarda
17. Haftasindaydim aynen böyle bacaklari acikti ve arasi bostu
Kadin yogunluktan dolayi gec donus yapiyor mesajlara cnm ben ovu testimi bugun gonderiyodum mesela ertesi gun donus yapiyodu o anca yetisiyo bide yeni dogum yapmisHimm bendeki az birsey var normalde daha belirgin olmasi lazim birkac hafta sonra kaybolur die emin olamiyorum
Ben çok yorumladım bu resimleri yanıldığım çok az oldu. İnşallah sendede yanılmıyorumdur.Himm bendeki az birsey var normalde daha belirgin olmasi lazim birkac hafta sonra kaybolur die emin olamiyorum
Insallah canim. Yanilmiyosam 15 haftalik canim. Cok gitdim ultrasona oyuzden inan net hatitlamiyorum. Gormek istedikce gitdi ultrasonaAyy canm senin tahminlerin genelde tutar cok sevindim ya insallah kursagimda kalmaz bu sevinc :)) bu arada senin tosunun kacinci haftasindaki pipi bu :)
Canim bende cevapliyim. Kizimda tamamen boadu bacak arasi 15 haftada bugunki gibi aklimda gostermisti doktor hatda.dur yollim.haklisin unutmusum onu
canim sen kendi bebisine bakinca bosmuydu anliyormuydin o haftalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?