Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Eger olursa oglum inan hicbirsey yapmadim sadece dua dua okadar birde yum guni bilmediğim icin kola da icmistim gerci gun aşırı ictigimde oluyordu
Senin oglun olursa (insallah olur) bana da umut olacak cnm cunku bende diyete pek dikkat edemiyorum

Eger olursa oglum inan hicbirsey yapmadim sadece dua dua okadar birde yum guni bilmediğim icin kola da icmistim gerci gun aşırı ictigimde oluyordu
Daha az önce kola içtim bende insallah olur ya herseyin basi dua Rabbim ol desin yeterki. Bidaha doktora gitme imkanin yok degil mi baska hastaneye meraktan ölür insan ya

Benim sansa bagkur borcum var ondan dokayi ozeller karsilamiyor burdaki muane ucretleri uçuk evime 10 dk mesafede kizimda 12+3 de ögrendigim hast simdi muanesi borcdan dolayi 400 lira oyuzden gidemiyorum bir esim gelsin detayli konusacagiz bir yolunu bulursa bir haftaya tekrar giderim baktim sıkışık bskleyecegim mecbur
Daha az önce kola içtim bende insallah olur ya herseyin basi dua Rabbim ol desin yeterki. Bidaha doktora gitme imkanin yok degil mi baska hastaneye meraktan ölür insan ya

Ay cokmus ya gidemesende beklersin artik yapacak bişey yok

Bir dakka benim oglanin pipi resmini verdi doktorum. Her seferinde gervektenmi diye soruyodum ayni bunun gibi 100 de 99 erkek canim seninki rabbim sag salim kucagna almayi nasip etsin insallah

Ayy canm senin tahminlerin genelde tutar cok sevindim ya insallah kursagimda kalmaz bu sevinc :)) bu arada senin tosunun kacinci haftasindaki pipi bu :)
Aaaaaaay canim wallahida billahida pipi bu cok sevindim su an

Bir dakka benim oglanin pipi resmini verdi doktorum. Her seferinde gervektenmi diye soruyodum ayni bunun gibi 100 de 99 erkek canim seninki rabbim sag salim kucagna almayi nasip etsin insallah

Sen gecenlerde bana dedigin o bayana gondersene oda nuba bakiyor cnm ama bnm icimede dogdu insallah senin oglun olacak sen o guzel gonlunu hic bozma
dur yollim.haklisin unutmusum onu

Cikoo canım pipili bebişin yaa, ayy heyecan yaptim, simdi zamanda gecmez sana, insallah yanilmiyoruzdur
canim sen kendi bebisine bakinca bosmuydu anliyormuydin o haftalarda

Himm bendeki az birsey var normalde daha belirgin olmasi lazim birkac hafta sonra kaybolur die emin olamiyorum
Kadin yogunluktan dolayi gec donus yapiyor mesajlara cnm ben ovu testimi bugun gonderiyodum mesela ertesi gun donus yapiyodu o anca yetisiyo bide yeni dogum yapmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…