Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Dışı spermler daha uzun yaşıyormuş. O yüzden yumurtlama yününden bir veya iki gün önce birliktelik yaşadığınızda dışı sperm hala vajina bölgesinde yaşayabileceği için kız olma ihtimali yuksekmis.. tam yumurtlama gününde birliktelik erkek olasılığını arttiriyormus. Okuduğum kadarıyla yapı olarak daha sağlam ama daha kısa süreli yasayabiliyormus erkek sperm. O yüzden yumurtlama gününe en yakın zamanda birliktelik. Ki ben kız istiyorum ama bakalım neymiş

Bence bu nadir bir olaydır :). Adetten hemen sonra birliktelik olmuştur ama sperm yumurtlama dönemine kadar vücutta canlı kalmıştır diye düşünüyorum. Çünkü yumurtlama döneminde olmadan böyle bir olay pek mantıklı değil:) sonuçta sperm vücutta 4-5 güne kadar yasayabiliyor, hanımefendinin yumurtlama dönemine denk gelmiş olabilir

yaaa delirecem ama ben sonunda ben bu son yaptigim her iki testte incecik silik cizgi goruyorum arkasina isik tutunca tde bi cizgi var ama kan sonucuda boyle ben kafyi yicem daha ben. Ne yapimki cok yoruldum cookkkkk

Benim 3 cikmisti yumurtlamadan 10 gun sonra ve dr negatif demisti
8 gun sonra 600 kusur olmustu
Mumkun degil cnm sonuc negatif benim 20 subat cars gunu 16mm yum vardi sagda eee ne oldu yum gec dollenme bile olsaydi hadi arada iki uc gun fark olsun yumurtlamadan bu yana 20 gunum oldu adetle falan sayilirsa su an 38. Gun

Eki Görüntüle 2246773 yaaa delirecem ama ben sonunda ben bu son yaptigim her iki testte incecik silik cizgi goruyorum arkasina isik tutunca tde bi cizgi var ama kan sonucuda boyle ben kafyi yicem daha ben. Ne yapimki cok yoruldum cookkkkk
Canim bendede boyle olmustu.heveslendim
Ama negatifmis.Adet oldum
Fsh yuksek oluncada boyle yanlis gozukme ihtimali oluyor

Kızlar kesin öğrenince yazacağım demiştim
Sonuçlarım çıktı
Allahın izniyle oğlum oluyor
Rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Ayyy canim benim cooook sevindim. Su an eski mesaclarina bi bakim belli olmadimi acaba cinsiyeti bebisin dedim. Cok mutlu oldum. Rabbim sag salim kucagna almayi nasil etsin. seni tanimasamda grupdaki insanlara davranisin anlayisin, cok guzel kalbinin oldugnu her zaman gostermisti. Rabbim gonlune gore vermis. Sag salin kucagna almayida nasio etsin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…