- 20 Kasım 2018
- 305
- 416
- 53
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #61.301
Yani bende çok sasirdim yaEki Görüntüle 2246644 kizlarr buyrun yeni testim evde buldum bunu yapimm dedimde siliğin siliğimi cikmis banami boyle geliyo inanin kafsyi yicem bu saat oldu uyku yok hala bende sirf bunlara inat yarin pazar ve ben gidip kan testi yaptiracam acilde psikolojim cok bozuldu ya Eki Görüntüle 2246644
Mantar veya enfeksiyon varsa temizlenmek icin cunku enfeksiyon yada mantar vajinayi asidik yapiyo ve buda erkek bebek icin uygun ortam olmuyoFitil ne icin kullanılıyor acaba
Bence bu nadir bir olaydır :). Adetten hemen sonra birliktelik olmuştur ama sperm yumurtlama dönemine kadar vücutta canlı kalmıştır diye düşünüyorum. Çünkü yumurtlama döneminde olmadan böyle bir olay pek mantıklı değil:) sonuçta sperm vücutta 4-5 güne kadar yasayabiliyor, hanımefendinin yumurtlama dönemine denk gelmiş olabilirEvet doğru ihtimal yükseliyor deniyor. Bir de arkafaşım adeti bittiği gün hamile kalmam düşüncesiyle korunmadan ilişkiye girmişti. Diğer günler korunmuş. Ama o ay hamile kaldı. Şimdi yaş farkı çok az olan iji oğul büyütüyor. Bu bahsettigim bir hadiste de geçiyor. Ben hamile kalmasına şaşırmıştım. Adette döllenmeyen yumurta atılır diyw biliyorum ama vücuttan atılmayan döllenmeye hazır yumurta kalıyormuş demekki
Benim oğlum adetin ilk gününden itibaren saymak kaydıyla 14. Gündeki ilişki de oldu yüksek ihtimal. Hesaplı değildi öyle denk geldi :) aklında bulunsun canım :)
Benim 3 cikmisti yumurtlamadan 10 gun sonra ve dr negatif demisti
Mumkun degil cnm sonuc negatif benim 20 subat cars gunu 16mm yum vardi sagda eee ne oldu yum gec dollenme bile olsaydi hadi arada iki uc gun fark olsun yumurtlamadan bu yana 20 gunum oldu adetle falan sayilirsa su an 38. GunBenim 3 cikmisti yumurtlamadan 10 gun sonra ve dr negatif demisti
8 gun sonra 600 kusur olmustu
Nasip ya Rabbim hayırla verir İnşaallahMumkun degil cnm sonuc negatif benim 20 subat cars gunu 16mm yum vardi sagda eee ne oldu yum gec dollenme bile olsaydi hadi arada iki uc gun fark olsun yumurtlamadan bu yana 20 gunum oldu adetle falan sayilirsa su an 38. Gun
Ya ama varya bu idrar testleri insani cok yaniltiyor coooookkkkkkkNasip ya Rabbim hayırla verir İnşaallah
Canım bence senin en azından bi kac ay bebek fikrini tamamen aklından cıkarman gerekiyorYa ama varya bu idrar testleri insani cok yaniltiyor coooookkkkkkk
Galiba hamile degilsinizEki Görüntüle 2246489 kizlarrr ben kendi kendimi yemek uzereyim lutfen biseler diyin test bozuk diyin negatif diyin ama test silik git kan bmver demeyin hic cesaretim yok cok korkuyorum cokkk
Canim bendede boyle olmustu.heveslendimEki Görüntüle 2246773 yaaa delirecem ama ben sonunda ben bu son yaptigim her iki testte incecik silik cizgi goruyorum arkasina isik tutunca tde bi cizgi var ama kan sonucuda boyle ben kafyi yicem daha ben. Ne yapimki cok yoruldum cookkkkk
Merhaba canim iyim sukir. Yok cnm henuz yapmadim. 39 haftayi bitircez bugun insl. Bekloyorus gelmeye niyeti yok bebisin. Sen nasilsin cnm, belli oldumu cinsiyeti bebisin.
Ayyy canim benim cooook sevindim. Su an eski mesaclarina bi bakim belli olmadimi acaba cinsiyeti bebisin dedim. Cok mutlu oldum. Rabbim sag salim kucagna almayi nasil etsin. seni tanimasamda grupdaki insanlara davranisin anlayisin, cok guzel kalbinin oldugnu her zaman gostermisti. Rabbim gonlune gore vermis. Sag salin kucagna almayida nasio etsin insallah..Kızlar kesin öğrenince yazacağım demiştim
Sonuçlarım çıktı
Allahın izniyle oğlum oluyor
Rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağına almak nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?