Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim ben burda bilmedigim sorulara yanlis cvp vermek istemiyom bu yuzden sadece begen yapip geciyim bilgim oldugu bi soru olursa gecmeden cevapliyom ben bnm yum kac gun surer ne zaman cat olur bilmiyorum rabbim seninde hakkinda hayirli olan hagisiyse onu sana nasip etsin insalah

Canım gozden kaciyo yoksa hepimiz elimizden geldigince cvp yaziyoruz kim musaitse
Benim yumurta 17-18. Gunlerde catladi
Akinti su gibiydi soldan yumurtayla hamile kalmistim

Canım ben her mesajına elimden geldiğince cevap yazmaya çalıştım
Akıntıyı da defalarca tarif ettim
Yumurta birgünde oluşmaz yumurtlama süresi adetken başlar yumurtanın çatlayıp atılmasıyla biter
Önemli olan yumurta çatlamaya yakın deneme yapmak bence
Akıntın başladıktan 4-5-6 gün sonraya tekabül eder genellikle
Testle ya da doktor kontrolünde takip edersen tam olarak tespit edebilirsin tek başına akıntı ve ağrı yanıltıcıdır

Nisem12 senin yumurtlamanın kaçıncı gününde birliktelik oldu tek ilişkimi hangi tarafta yum oluştu biraz anlatır mısın birde ilişki günü ağrın varmıydı ve akıntın nasıldı
Adetimin 16 17.gün pozitifti 2 gün birliktelik oldu. 2.gün birliktelik gece 1 gibi oldu sabahi 11 de test yaptim siliklesmisdi çatlamisti yumurtam.Bidaha 4 yada 5 gun olmadi birliktelij memlekete gittik. Sağ kasigim agridi yumurtlama oldugu günden itibaren hala fazla yürüdüğümde ağrir akintim adete yakin cok artti yumurtlama sirasinda nasildi dikkat etmemisim yumurtlamanin 11 ve 12. Gunu gebelik testim silik pozitifti hic gögus hassasiyeti olmadi kizlarimda hem çok büyümüstu hemde el degdiremezdim

Iyi geceler ben ovulasyon testi yapmadım. Akıntıyı ve ağrıyı takip ettim. Benim uzayan şeffaf yumurta akı gibi akintim sadece bir gün oluyordu. Normalde akıntı bitip hafif kuruluk olunca deniyordum ama olmuyordu. Hamile kaldığım ay yumurta akını gördüm yaklaşık 8 saat sonrasına ilişki oldu. Sağ kasigim çok çok ağrıyordu yürüyemiyordum hatta. Ama sağıma dönüp yatmadım sırt üstü yattım.
Birde arkadaşlar belki size sacma gelebilir ama bir arkadaşımın 3 oğlu var ve hepsi tek ilişki ile olmuş. Bana dediği kendimi hep sıcak tutarım yaz kış ayağımda çorap eksik olmaz derdi. Bende hayatta çorap giyen birisi değildim ama iki ay düzenli giydim bir etkisi var mı bilmiyorum insallah benimde oğlum olacak. Umarım isteyen herkese Rabbim bu duyguyu yaşatır.
Kusura bakmayın direkt böyle atladım. Allah hepinizin gönlüne göre versin insallah

Şeffaf benim ki yumurtlama günüm 1 . Gün çift çizgi ise 2. Gün silikleşiyor kazımasa 2015 te hamile kaldm askm

kizlarr buyrun yeni testim evde buldum bunu yapimm dedimde siliğin siliğimi cikmis banami boyle geliyo inanin kafsyi yicem bu saat oldu uyku yok hala bende sirf bunlara inat yarin pazar ve ben gidip kan testi yaptiracam acilde psikolojim cok bozuldu ya

Kızlar teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bende küçük kızıma adet olduğum günden itibaren 17 güne denk geldi yani 17 gün bizim oldu ama benim 16 günün akşamı 6 gibiydi saat uzayan akıntı başladı yarın giderim doktora demiştim 17 günün sabahı doktora gittim yumurtan çatlamış demişti bende akşamı bekledim çünkü çocuklar var olmazdı yani ama akıntıyı bende hatırlamıyorum o akşam eşim bölgesel duş aldı kahve yaptım bende karbonatlı duş yaptım ama yakmıştı beni pişman oldum zaten neyse erkek bebek duası okudum önce ben sonra eşim oldu sağıma döndüm sol yumurtam çatlamıştı bir hafta sonra ağzımda demir tadı oluştu hatta arkadaşıma söyledim şaşırdı öyle işte kızlar

Bizim perhiz 10 günü buldu yumurtam stresten çok geç çatladı normalde 13 yada 14 günlerde çatlardı stres yapmayın kızlar yumurtayı çok etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…