- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #61.281
Sabırla bekleriz meyvesinide alırsın kuzum hep duamdasin ismem hep te ediyorumAmin amin canimcim insalah daha iyi haberler veririm keske test olsaydi simdi yapardim ama yok yarinda pazar nobetci eczanelerde uzak pztye kaldi
Canim ben burda bilmedigim sorulara yanlis cvp vermek istemiyom bu yuzden sadece begen yapip geciyim bilgim oldugu bi soru olursa gecmeden cevapliyom ben bnm yum kac gun surer ne zaman cat olur bilmiyorum rabbim seninde hakkinda hayirli olan hagisiyse onu sana nasip etsin insalahYa kızlar sizi üzmek kırmak istemem ama ben burda sorduğum sorulara hiç net cevaplar alamıyorum sorularım arada kaynayıp unutuluyormu nedir mesela benim yum zamanım 3 yada 4 gün sürer sizin kaç gün sürüyor özellikle erkek bebek anneleri deneme yaptığınız gün akıntı durumu nasıl şeffaf mı su gibimi yoksa kremsimi biraz anlatsanız
Allah razi olsun insalah rabbim hayirla saglikla sanada bir kiz evlat nasip eder canim dualarimdasin sendeSabırla bekleriz meyvesinide alırsın kuzum hep duamdasin ismem hep te ediyorum
Canım hayırlısı ile inşaallah hamissindirInsallah canimcim allah razi olsun bel agrim kasiklarda sanci arada oluyo bide gaz sancim cok var bide en kotusu yogun akintim cok var cok
Ins vardir cnm basim cok agriyor ya patlsmak uzere hemdeCanım hayırlısı ile inşaallah hamissindir
Bende gordum silik bi cizgi var
Gebelik olunca benim akintimda cok olmustu
Canım gozden kaciyo yoksa hepimiz elimizden geldigince cvp yaziyoruz kim musaitseYa kızlar sizi üzmek kırmak istemem ama ben burda sorduğum sorulara hiç net cevaplar alamıyorum sorularım arada kaynayıp unutuluyormu nedir mesela benim yum zamanım 3 yada 4 gün sürer sizin kaç gün sürüyor özellikle erkek bebek anneleri deneme yaptığınız gün akıntı durumu nasıl şeffaf mı su gibimi yoksa kremsimi biraz anlatsanız
Uyumaya calis ilac icme diye İnşaallah gecerIns vardir cnm basim cok agriyor ya patlsmak uzere hemde
Uyumaya calis ilac icme diye İnşaallah gecer
Ellerim ayaklarim buz gibi basim agriyo cnm goguslerim sizliyo az once dayanamadim bi parol icecem dedim ama vazgectim suan zor dayaniyom esniyorum ama uykuda yokUyumaya calis ilac icme diye İnşaallah gecer
Canım ben her mesajına elimden geldiğince cevap yazmaya çalıştımYa kızlar sizi üzmek kırmak istemem ama ben burda sorduğum sorulara hiç net cevaplar alamıyorum sorularım arada kaynayıp unutuluyormu nedir mesela benim yum zamanım 3 yada 4 gün sürer sizin kaç gün sürüyor özellikle erkek bebek anneleri deneme yaptığınız gün akıntı durumu nasıl şeffaf mı su gibimi yoksa kremsimi biraz anlatsanız
Adetimin 16 17.gün pozitifti 2 gün birliktelik oldu. 2.gün birliktelik gece 1 gibi oldu sabahi 11 de test yaptim siliklesmisdi çatlamisti yumurtam.Bidaha 4 yada 5 gun olmadi birliktelij memlekete gittik. Sağ kasigim agridi yumurtlama oldugu günden itibaren hala fazla yürüdüğümde ağrir akintim adete yakin cok artti yumurtlama sirasinda nasildi dikkat etmemisim yumurtlamanin 11 ve 12. Gunu gebelik testim silik pozitifti hic gögus hassasiyeti olmadi kizlarimda hem çok büyümüstu hemde el degdiremezdimNisem12 senin yumurtlamanın kaçıncı gününde birliktelik oldu tek ilişkimi hangi tarafta yum oluştu biraz anlatır mısın birde ilişki günü ağrın varmıydı ve akıntın nasıldı
Ya iyi yapmissin uyuyabilseydin geccekte İnşaallah iste insan heyecandan da uyuyamiyoEllerim ayaklarim buz gibi basim agriyo cnm goguslerim sizliyo az once dayanamadim bi parol icecem dedim ama vazgectim suan zor dayaniyom esniyorum ama uykuda yok
Iyi geceler ben ovulasyon testi yapmadım. Akıntıyı ve ağrıyı takip ettim. Benim uzayan şeffaf yumurta akı gibi akintim sadece bir gün oluyordu. Normalde akıntı bitip hafif kuruluk olunca deniyordum ama olmuyordu. Hamile kaldığım ay yumurta akını gördüm yaklaşık 8 saat sonrasına ilişki oldu. Sağ kasigim çok çok ağrıyordu yürüyemiyordum hatta. Ama sağıma dönüp yatmadım sırt üstü yattım.Ya kızlar sizi üzmek kırmak istemem ama ben burda sorduğum sorulara hiç net cevaplar alamıyorum sorularım arada kaynayıp unutuluyormu nedir mesela benim yum zamanım 3 yada 4 gün sürer sizin kaç gün sürüyor özellikle erkek bebek anneleri deneme yaptığınız gün akıntı durumu nasıl şeffaf mı su gibimi yoksa kremsimi biraz anlatsanız
Şeffaf benim ki yumurtlama günüm 1 . Gün çift çizgi ise 2. Gün silikleşiyor kazımasa 2015 te hamile kaldm askmYa kızlar sizi üzmek kırmak istemem ama ben burda sorduğum sorulara hiç net cevaplar alamıyorum sorularım arada kaynayıp unutuluyormu nedir mesela benim yum zamanım 3 yada 4 gün sürer sizin kaç gün sürüyor özellikle erkek bebek anneleri deneme yaptığınız gün akıntı durumu nasıl şeffaf mı su gibimi yoksa kremsimi biraz anlatsanız
Aynen vala yapacak bise yok cnmYa iyi yapmissin uyuyabilseydin geccekte İnşaallah iste insan heyecandan da uyuyamiyoy
Canım kızına 18 yaşındamı hamile kaldın şimdi baktımda erkek çıkıyorKızım da sat Nisa’n dı 2015 te hamile kaldım 15 Ocak Doğum tarıhı
Canım tek ilişki yumurtlama zamanımı oldu yöntem araştırdınmıInşallah. Yok denemedim ama tek ilişki oldu bir ihtimal diyorum bir kızım var Rabbim hayırlısını versin erkek olursa farklı meyve olur kiz olursa kızıma yoldaş olur
Bizim perhiz 10 günü buldu yumurtam stresten çok geç çatladı normalde 13 yada 14 günlerde çatlardı stres yapmayın kızlar yumurtayı çok etkiliyorKızlar teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bende küçük kızıma adet olduğum günden itibaren 17 güne denk geldi yani 17 gün bizim oldu ama benim 16 günün akşamı 6 gibiydi saat uzayan akıntı başladı yarın giderim doktora demiştim 17 günün sabahı doktora gittim yumurtan çatlamış demişti bende akşamı bekledim çünkü çocuklar var olmazdı yani ama akıntıyı bende hatırlamıyorum o akşam eşim bölgesel duş aldı kahve yaptım bende karbonatlı duş yaptım ama yakmıştı beni pişman oldum zaten neyse erkek bebek duası okudum önce ben sonra eşim oldu sağıma döndüm sol yumurtam çatlamıştı bir hafta sonra ağzımda demir tadı oluştu hatta arkadaşıma söyledim şaşırdı öyle işte kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?