Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım tek ilişki yumurtlama zamanımı oldu yöntem araştırdınmı
Canım ben yaklaşık bir sene önce buraya yazmıştım şubat falandı ovulasyon testi almıştım ama beceremedim. Bir türlü çift çizgiyi yakalayamadım. Sonra eşime keçiboynuzu kaynatıp içirmeye başlamıştım deneme yapamadan dayım vefat etmişti bende bıraktım eşime takviye yapmayı. Alıntımı takip ediyordum ovulasyon testini denediğimde akıntının en yoğun olduğu gün bende silik dahi çizgi yoktu. Akintim bitiyordu pik olmayan derece de koyu çizgi olup hemen açılıyordu . Ben bu yuzden eylüle kadar hep akıntıdan sonra olsun diyordum o ay eşim akıntı ile birlikte olsun dedi. O ay tuttu canım

Bayanlar merhaba ben yeni katildim araniza ve erkek bebek icin neler yapmak gerekiyor yöntemi nedir? Lutfen biriniz bana özetler mi cok fazla yorum var ve calisiyorum okuyacak vaktim olmadi hicbirini
Oncelikle hos geldin canim Bende senin gibi yeni katildim ve o kadar cok mesaj var ki bende okumakta zorlaniyorum. InsAllah gruptaki arkadaslar bize denedikleri yöntemleri tekrar yazarlar

Oncelikle hos geldin canim Bende senin gibi yeni katildim ve o kadar cok mesaj var ki bende okumakta zorlaniyorum. InsAllah gruptaki arkadaslar bize denedikleri yöntemleri tekrar yazarlar
Saol canim hosbuldum insallah istedigimizi nasip eder Allahim.. eminim yardim ederler cünkü burdaki bayanlarin birbirine cok destek oldugunu duydum

Canım bence senin en azından bi kac ay bebek fikrini tamamen aklından cıkarman gerekiyor
Hayir cnm pes etmiyorum inadina bende yola devam edecem tedaviyse tedavi filmse film asilamaysa asilama olurum hangisinde tutarsa onu denerim hepsini yaparim bnm inadim bindi yine ustume ne dersem.onu yaparim ve istedigimi elde etmeyene kadar oturmiyacamm yerimdeeee

Cnm kafanı azıcık dağıtsan o kadar faydasını görürsün ki İnan buna bak

Sen erkek bebek için mi deneme yapıyorsun hamile kalmak için mi ve ne kadar süredir?
3 yildir istiyorum 3 dusuk yaptim 1 kizim var tabiki gonlum erkekten yana ama inanin bu surecten cok sıkıldım bu yuzden artik hamile kalabiliyim kiz erkek farketmez diyorum suan artik cinsiyet pek umrumda degil sadece yeterki saglikli bi sekilde hamilelik diliyorum istiyorum rabbimden

Bayanlar merhaba ben yeni katildim araniza ve erkek bebek icin neler yapmak gerekiyor yöntemi nedir? Lutfen biriniz bana özetler mi cok fazla yorum var ve calisiyorum okuyacak vaktim olmadi hicbirini
Hoşgeldin canım. Burda ovulasyon testi ve/veya doktor kontrolüyle yumurtlamayı takip edip catlama anında tek ilişki ile hamile kalmaya calısıyoruz. İlişki öncesinde 4/5 gunluk cinsel perhiz, eşlere gıda takviyesi, kendimiz icinde sut ve sut urunlerinden uzak alkalik beslenme, ph ı yuksek su icme, fitil kullanma vb. gibi seyleri uygulamaya calısıyoruz

Ben kizimda kendiliginden oldu daha evliligimin 3. Ayinda hamile oldugumu ogrendim evet dusunuyoduk ama oyle kisa bi surede kalacagimi dusunmuyodum simdi ise dusunmekten kafam yoruldu gordugum tedaviliri hic saymiyim ben en iyisi 3. Dusugu yapmadan once kan pihtilasmasina bakilsaydi belki o bebegim suan kucagimda olacakti topragin altinda degil minicik bi kese olusmustu ve ksnamam oldu dustu kaynanam goturdu topraga gomfu kucucuktu ama acisi ne kadar buyuktuu biliyomusun kusura bakmayin burda kendi dertlerimle sizlerin basinizida agritiyorum kizlarr

Canım keske elimizden bişey gelse ama sen böyle bebek fikriyle yatıp bebek fikriyle kalkıyorsun bak böyle de olmuyor sebepsiz yere cocugu olmayanlara doktorun ilk önerisi tatile gidin oluyor neden cunku kafa bişeylerle mesgul ve biliyor musun cogu kişi tatilde hamile kalıyor bizde senin için söylüyoruz canım ben gercekten üzülüyorum senin için

Olur mu öyle şey biz sadece sen iyi ol istiyoruZ. Kafanı ne kadar boşaltırsan o kadar şansın artacak bunu doktorlarda söylüyor. Sal bi kaç ay kendini düşünme araştırma test yapma akışına bırak ki hormonların bi rahatlasın

Ender bir durumdur tabi. Hatta bu konu ile ilgili başlık var. Orda çok fazla adet bitimi hamile kalan olmuş görünce şaşırmıştım. Çoğu da erkek bebek doğurmuş o başlığa bakabilirsin.

Ender bir durumdur tabi. Hatta bu konu ile ilgili başlık var. Orda çok fazla adet bitimi hamile kalan olmuş görünce şaşırmıştım. Çoğu da erkek bebek doğurmuş o başlığa bakabilirsin.
Aynen öyle kimi kadınlar adeti biter bitmez yumurtlayabiliyor dolayısıyla da erkek oluyor cinsiyeti

Canım çok teşekkür ederim
Gerçekten herşey karşılıklı sen güzel baktığın için güzel görüyorsun
Seni bekletecek demek ki bu minik oğlan
Sağlıkla doğsunlar da bekleriz biz önemli değil
Doğumda bizlerede dua etmeyi unutma canım
Ve doğurursan haber ver olur mu?
Dün gibi hamile kaldığını öğrendiğimiz şimdi de doğum zamanı gelmiş zaman geçiyor hızla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…