Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar bende kız istiyorum ama erkek olacak gibi geliyor.cin takvimine göre erkek zaten eğer doğruysa o tabi.bir de adet bitiminde hemen hamile kalmışım sanırım çünkü adetime 5 gün kala idrar testimde bayağı çift çizgi çıkmıştı sonrasında 2 gün kala gittim beta baktirdim 756 cıktı . Tahminimce adetten hemen Sonra kaldım ve öyle olunca da erkek oluyormuş.gonlum kizdan yanaydi ama neyse sağlıkla gelsin de inşallah

Artik kelimelerin bile tukendigi yerdeyim cnm ne diyosaniz evet haklisiniz cok dogru soyluyosunuz oyle yapmak gerekiuor ama bnm icin her bi adet bi hayal kirikligi oluyorr

Cnm bu kişiye göre değişir. Kaç günde bir adet olduğun ilişkinin kaçıncı gününde olduğu hepsi önemli.

Cnm bu kişiye göre değişir. Kaç günde bir adet olduğun ilişkinin kaçıncı gününde olduğu hepsi önemli.
Aynen canım olabilir tabi ama bir de neyi çok istersen öteki olurmuş ya kız istiyorum kesin erkek olurya ilk gebeligim zaten hangisi de olsa her anne gibi çok seveceğim kızlar böyle bıcır bıcır konuşkan oluyor ya bayılıyorum öyle çocuklara

Allah razi olsun evet kafa rahat olmasi gerekiyo ama ben bunu bi turlu dagitamiyorum kendimi baska yerlere veremiyorum dok. Adetin 2. Gunu gel hormonlara bakalim demisti yarin gitmem gerekiyo ama nasil gitcem bilmiyorum devlet hastanesi oldugu icin randevular dolu sabah 6
Dan gitmem gerekiyo fis almak icin onuda alabilirsem ne mutlu bana bakalimins su horminlar normal cikar
Ha bide sizlere bisey soracam benim şekerim yani glukoz gecen ay 109du dun 119 cikti referans deger 76 ile 106 arasi idi sizce fazlami doktora gostermedim

Biliyorum takmamak kolay değil ama elinden geldiğince düşünmemeye çalış cnm. Şeker hakkında hiçbir fikrim yok cnm biraz yüksek ama belki fazla olmadığı için etkilemez sen yine de doktora mutlaka göster sonucunu cnm

Bakalım cnm inş bu gunlerde gececek guzel gunler yakindir ben yarin gitmeyi dusunuyom hormonlar icin bakalim ins muayene olabilirim

Bakalım cnm inş bu gunlerde gececek guzel gunler yakindir ben yarin gitmeyi dusunuyom hormonlar icin bakalim ins muayene olabilirim
İnş xnm tabi ki git yine dene ama takmadan yap hatta olmaz ne de olsa diye düşünerek yap bak görürsün o zaman olur. Benim Ablam 2 yıl tedavi gördü neler çekti bir çocuğu olsun die sonunda oldu. Sonra korunmasız tek ilişkiyle 2. Ye hamile kaldı. İlkinde o kadar uğraş sonucu zar zor oldu bi kereden bişey olmaz demiş ama hamile kaldı. 10 yıllık evli bir komşum 10 yılın sonunda tüp bebekle ikiz bebek doğurdu. Ne de olsa olmuyor diyip korunmadığı ay doğal yolla hamile kaldı. Demem o ki ne kadar inat edip üstüne düşersen sen üzülürsün akışına bırak vücudun hormonların bi kendine gelsin

Takmadaan yapiyom zaten hic bizaman olacak demedimki hep olmayacak diyorum ve olmuyoda evet olacak bu ay umutluyum diyom o zaman da hic olmuyo artik nasil takilacagimi bilmiyorum bazen belirli gunlerde deneme oluyo e hani dua falan ediyim sonrada diuomkinede olsa olmayacak nedir bnm bu cabalarim ama insanogluyuz iste 1i oldumu ikinciside hemen olsun diyoruuz ama herzaman bizim dedigimiz seyler olmuyor allah bizi bizden daha iyi bilendir umarim en yakin zamanda saglikkla nasip edecek geç olsun güç olmasin

Aynen öyle cnm vakti gelince rabbim yine nasip edecek inşallah

Ömürleri olsaydı emin ol hepsi yaşardı
Ömürleri yoksa da kendini pamuklara da sarsan nafile

Hamile arkadaslar size birsey sorucam sizde cilt kurulugu yasiyomusunuz bende asiri derecede cildim kuruyo ve kasiniyo bide cok dokuluyo losyon felan kullaniyorum ama fayda etmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…