Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hosbuldum canim cvp verdigin icin tesekkurler peki catlama anini ovulasyon testinden nasil anlayacagiz bazilari renk koyu olunca iliskiye girin diyor bazilari siliklesmeye baslayinca diyor kafam karisti

Hosbuldum canim cvp verdigin icin tesekkurler peki catlama anini ovulasyon testinden nasil anlayacagiz bazilari renk koyu olunca iliskiye girin diyor bazilari siliklesmeye baslayinca diyor kafam karisti
Cnm çizgi eşit olunca çatlamk üzeredir o zamn ilişkiye giriliyor çünkü zaten sperm yumurtaya ulanşana kadar yumurta çatlamış olacaktır

Canım bunu anlamak icin bi kac ay vucudunu takip edip tanıman gerekir

Canım bunu anlamak icin bi kac ay vucudunu takip edip tanıman gerekir
Ben yaklaşık 1 yıl olacak kontrol hapı kullanıyorum eşim korunmayı sevmiyor onun için ben korunuyorum mecbur. Şimdi ben hap kullandığım için hak yumurtlamayı engelliyor ben nasıl yapacam hapı bıraknak zorundayım e nasıl korınacam. Kusura bakma biraz özele girmiş olabilir

Yok canım ne kusuruCanım eşin korunacak mecbur sen hatta erken bırakki hormonların duzene girsin

Insallah iyi cikar canim
Hayit otu cok iyi hormon dengesizligi icin
Ben 6ay kullandim 7ayda hamile kaldim ama dustu
Insallah sende tez zamanda hamile kalirsin kucagina alirsin
Cnm ya bide bana baksana 2020 de hangi ay bana uygun çocuk için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…