- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #61.361
Benimde öyle canımHamile arkadaslar size birsey sorucam sizde cilt kurulugu yasiyomusunuz bende asiri derecede cildim kuruyo ve kasiniyo bide cok dokuluyo losyon felan kullaniyorum ama fayda etmiyo
Hamile arkadaslar size birsey sorucam sizde cilt kurulugu yasiyomusunuz bende asiri derecede cildim kuruyo ve kasiniyo bide cok dokuluyo losyon felan kullaniyorum ama fayda etmiyo
Hosbuldum canim cvp verdigin icin tesekkurler peki catlama anini ovulasyon testinden nasil anlayacagiz bazilari renk koyu olunca iliskiye girin diyor bazilari siliklesmeye baslayinca diyor kafam karistiHoşgeldin canım. Burda ovulasyon testi ve/veya doktor kontrolüyle yumurtlamayı takip edip catlama anında tek ilişki ile hamile kalmaya calısıyoruz. İlişki öncesinde 4/5 gunluk cinsel perhiz, eşlere gıda takviyesi, kendimiz icinde sut ve sut urunlerinden uzak alkalik beslenme, ph ı yuksek su icme, fitil kullanma vb. gibi seyleri uygulamaya calısıyoruz
Cnm çizgi eşit olunca çatlamk üzeredir o zamn ilişkiye giriliyor çünkü zaten sperm yumurtaya ulanşana kadar yumurta çatlamış olacaktırHosbuldum canim cvp verdigin icin tesekkurler peki catlama anini ovulasyon testinden nasil anlayacagiz bazilari renk koyu olunca iliskiye girin diyor bazilari siliklesmeye baslayinca diyor kafam karisti
Cnm pikten sonraki eşitlik dimi?Cnm çizgi eşit olunca çatlamk üzeredir o zamn ilişkiye giriliyor çünkü zaten sperm yumurtaya ulanşana kadar yumurta çatlamış olacaktır
Pikken cnm. Çizgiler daha eşitken oluyor ama bazılarının yumurtlaması uzun sürüyor buna dikkat etmek lazım. İlişkiden hemn sonra yumurtlama olacağından emin olmak lazımCnm pikten sonraki eşitlik dimi?
Teşekkürler cnmPikken cnm. Çizgiler daha eşitken oluyor ama bazılarının yumurtlaması uzun sürüyor buna dikkat etmek lazım. İlişkiden hemn sonra yumurtlama olacağından emin olmak lazım
Canım bunu anlamak icin bi kac ay vucudunu takip edip tanıman gerekirHosbuldum canim cvp verdigin icin tesekkurler peki catlama anini ovulasyon testinden nasil anlayacagiz bazilari renk koyu olunca iliskiye girin diyor bazilari siliklesmeye baslayinca diyor kafam karisti
Ya cnm bende bişi sorayım sanaCanım bunu anlamak icin bi kac ay vucudunu takip edip tanıman gerekir
Buyur canım sorYa cnm bende bişi sorayım sana
Ben yaklaşık 1 yıl olacak kontrol hapı kullanıyorum eşim korunmayı sevmiyor onun için ben korunuyorum mecbur. Şimdi ben hap kullandığım için hak yumurtlamayı engelliyor ben nasıl yapacam hapı bıraknak zorundayım e nasıl korınacam. Kusura bakma biraz özele girmiş olabilirCanım bunu anlamak icin bi kac ay vucudunu takip edip tanıman gerekir
Yani yumurtlamayı nasıl takip edecem hapı bıraksam da olmazBuyur canım sor
Yok canım ne kusuruBen yaklaşık 1 yıl olacak kontrol hapı kullanıyorum eşim korunmayı sevmiyor onun için ben korunuyorum mecbur. Şimdi ben hap kullandığım için hak yumurtlamayı engelliyor ben nasıl yapacam hapı bıraknak zorundayım e nasıl korınacam. Kusura bakma biraz özele girmiş olabilir
Hapla birlikte yumurta takibi yapılmaz ama canımY
Yani yumurtlamayı nasıl takip edecem hapı bıraksam da olmaz
Sene sonu düşünüyorum valla şimdi bırakmasam o zamana yakın 2 3 ayda düzene girmez miYok canım ne kusuru☺Canım eşin korunacak mecbur sen hatta erken bırakki hormonların duzene girsin
Girer heralde canımSene sonu düşünüyorum valla şimdi bırakmasam o zamana yakın 2 3 ayda düzene girmez mi
Insallah iyi cikar canimAdet bekliyom 2. Gunu hormonlara bakilacakkk
Cnm ya bide bana baksana 2020 de hangi ay bana uygun çocuk içinInsallah iyi cikar canim
Hayit otu cok iyi hormon dengesizligi icin
Ben 6ay kullandim 7ayda hamile kaldim ama dustu
Insallah sende tez zamanda hamile kalirsin kucagina alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?