- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #61.381
Merhaba canım ben uzun zamandır giremiyorum, 1 şubat da doğum yaptım 47 günlük olduk ameliyat bilirsiniz zor oluyo iyileşme süreci yardım edenim yoktu şükür sorun olmadan atlattım o günleri, doğum yapacaklara Rabbim kolaylık versin bebeğime sarılık var yuksek değil ama geçmiyor bir türlü, şimdi gene doktordan geliyorum, 6.aya kadar sürebilir sorun yok değeri 8 mış geçer dedi, sende varmı bebek siteyide değiştirmişler okumadım geçmişi zaten zamanımda yok@sellvi
yenihamile
@nurecrin
@Berenceren67 kızlar nasılsınız hiç uğramıyorsunuz doğurdunuz mu ne yaptınız merak ettim sizi
Allah razi olsunn ama hormonlara bakilmadi ya cok uzgunum kendi doktorum yoktu baskasina aldim oda hormon tahlillerine gerek yok dedi diger dokyorum istedi diye soledim ama nafile butun talihsizlikler hep beni buluyor beniInsallah iyi cikar canim
Hayit otu cok iyi hormon dengesizligi icin
Ben 6ay kullandim 7ayda hamile kaldim ama dustu
Insallah sende tez zamanda hamile kalirsin kucagina alirsin
Gözünüz aydın sağlıkla buyusun benim küçük oglum 3 ay sürdü sarılığı anne sütü sarılığı bu sakın üzme kendini geçiyor vakti gelince kuzuyu öp benim içinMerhaba canım ben uzun zamandır giremiyorum, 1 şubat da doğum yaptım 47 günlük olduk ameliyat bilirsiniz zor oluyo iyileşme süreci yardım edenim yoktu şükür sorun olmadan atlattım o günleri, doğum yapacaklara Rabbim kolaylık versin bebeğime sarılık var yuksek değil ama geçmiyor bir türlü, şimdi gene doktordan geliyorum, 6.aya kadar sürebilir sorun yok değeri 8 mış geçer dedi, sende varmı bebek siteyide değiştirmişler okumadım geçmişi zaten zamanımda yok
Canım çok sevindim demek doğum yaptınMerhaba canım ben uzun zamandır giremiyorum, 1 şubat da doğum yaptım 47 günlük olduk ameliyat bilirsiniz zor oluyo iyileşme süreci yardım edenim yoktu şükür sorun olmadan atlattım o günleri, doğum yapacaklara Rabbim kolaylık versin bebeğime sarılık var yuksek değil ama geçmiyor bir türlü, şimdi gene doktordan geliyorum, 6.aya kadar sürebilir sorun yok değeri 8 mış geçer dedi, sende varmı bebek siteyide değiştirmişler okumadım geçmişi zaten zamanımda yok
Bilgilerini yaz canim))Cnm ya bide bana baksana 2020 de hangi ay bana uygun çocuk için
Sen yinede hayit otunu kullan .hic bi seye zarari yok.tavsiye ederim.ostrojen eksikliginide progesteron eksikliginide duzenliyor.Allah razi olsunn ama hormonlara bakilmadi ya cok uzgunum kendi doktorum yoktu baskasina aldim oda hormon tahlillerine gerek yok dedi diger dokyorum istedi diye soledim ama nafile butun talihsizlikler hep beni buluyor beni
Yok cnm ikinci gebelik icin 3 tane dusugum oldu bu attigim macundan kullanacam tamamen bitkisel zaten cnm hayit tohumuda var icindeSen yinede hayit otunu kullan .hic bi seye zarari yok.tavsiye ederim.ostrojen eksikliginide progesteron eksikliginide duzenliyor.
Ilk bebek icinmi cabaloyorsun canim?
Iyi yapmissin .icindekiler hepsi hamilelk icin cok etkiliEki Görüntüle 2247595 kizlar ben bunu siparis verdim iceriginde cok yarali bitkiler var adeti duzene girip hamis kalan cok kisiler var sayfada inş banada yarar sifasini bulurum insallah
Sogan kuru bana hic yaramiyor cnm onunla cok kotu oluyom kokusuna dahi tahamulum yok.Iyi yapmissin .icindekiler hepsi hamilelk icin cok etkili
Civanpercemi adacayi hayit corekotunu ben kullanmisdim.bide sogan kuru
Bende ikinci icin ugrasoyirum .kizimdan sonra hamile kalamadim 5yil.Yok cnm ikinci gebelik icin 3 tane dusugum oldu bu attigim macundan kullanacam tamamen bitkisel zaten cnm hayit tohumuda var icinde
3 yasinda kizim 2 yildir ugrasiyom 3 dusuk oldu bende en sonki dusugu eylulde yaptim 6 ay oldu hala bisey yokBende ikinci icin ugrasoyirum .kizimdan sonra hamile kalamadim 5yil.
Hamile kaldim dusuk yaptim eylulde.yine hamile kalamiyorum.
Kac yasinda cocugun?
Evet canım 97 liyim 2015 Nisa’n sat dıCanım kızına 18 yaşındamı hamile kaldın şimdi baktımda erkek çıkıyor
Niye pişman oldunuz?Vildan ve Ayşe Pelin
Pelin isminden pişman oldum
3. Nasip ederse rabbim şifa düşünüyorum ama bize kalırsa isim koyma işi
Canim banada 2019 icin bakarmisin? Erkek bebek icin. Dogum 18.04.1988 adet dongusu 28Bilgilerini yaz canim))
Slm cnm sen kız bebek için mi erken ilişkiye girdin çocuk olması için mi ?kızlarrr selam sat 8 mart 12 martta tamamen bitti temizlendim 13/17/18 martta ilişkim oldu bugün doktora gittim çatlaman olmuş dedi dün gece çatladıgını düşünüyorum sorum şu öncesinde ki ilişkilerim tutarmı sizce veya bu akşam denesem geç kalmış sayılırmıyım ?
Son çocuk 7 ocak 2017 adet döngüsü 28Ya şey ne yazacamm unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?