Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
@sellvi
yenihamile
@nurecrin
@Berenceren67 kızlar nasılsınız hiç uğramıyorsunuz doğurdunuz mu ne yaptınız merak ettim sizi
Merhaba canım ben uzun zamandır giremiyorum, 1 şubat da doğum yaptım 47 günlük olduk ameliyat bilirsiniz zor oluyo iyileşme süreci yardım edenim yoktu şükür sorun olmadan atlattım o günleri, doğum yapacaklara Rabbim kolaylık versin bebeğime sarılık var yuksek değil ama geçmiyor bir türlü, şimdi gene doktordan geliyorum, 6.aya kadar sürebilir sorun yok değeri 8 mış geçer dedi, sende varmı bebek siteyide değiştirmişler okumadım geçmişi zaten zamanımda yok

Insallah iyi cikar canim
Hayit otu cok iyi hormon dengesizligi icin
Ben 6ay kullandim 7ayda hamile kaldim ama dustu
Insallah sende tez zamanda hamile kalirsin kucagina alirsin
Allah razi olsunn ama hormonlara bakilmadi ya cok uzgunum kendi doktorum yoktu baskasina aldim oda hormon tahlillerine gerek yok dedi diger dokyorum istedi diye soledim ama nafile butun talihsizlikler hep beni buluyor beni

Gözünüz aydın sağlıkla buyusun benim küçük oglum 3 ay sürdü sarılığı anne sütü sarılığı bu sakın üzme kendini geçiyor vakti gelince kuzuyu öp benim için

Canım çok sevindim demek doğum yaptın
Hatta nerdeyse iki aylık olmuş minik bebeğin
Rabbim şifa versin kuzuya da iyileşsin hemencecik
Nasıl güzel kokuyordur şimdi o..
Bende bebek var canım hamileyim 4 aylık olduk çok şükür

kizlar ben bunu siparis verdim iceriginde cok yarali bitkiler var adeti duzene girip hamis kalan cok kisiler var sayfada inş banada yarar sifasini bulurum insallah

Allah razi olsunn ama hormonlara bakilmadi ya cok uzgunum kendi doktorum yoktu baskasina aldim oda hormon tahlillerine gerek yok dedi diger dokyorum istedi diye soledim ama nafile butun talihsizlikler hep beni buluyor beni
Sen yinede hayit otunu kullan .hic bi seye zarari yok.tavsiye ederim.ostrojen eksikliginide progesteron eksikliginide duzenliyor.
Ilk bebek icinmi cabaloyorsun canim?

Sen yinede hayit otunu kullan .hic bi seye zarari yok.tavsiye ederim.ostrojen eksikliginide progesteron eksikliginide duzenliyor.
Ilk bebek icinmi cabaloyorsun canim?
Yok cnm ikinci gebelik icin 3 tane dusugum oldu bu attigim macundan kullanacam tamamen bitkisel zaten cnm hayit tohumuda var icinde

Eki Görüntüle 2247595 kizlar ben bunu siparis verdim iceriginde cok yarali bitkiler var adeti duzene girip hamis kalan cok kisiler var sayfada inş banada yarar sifasini bulurum insallah
Iyi yapmissin .icindekiler hepsi hamilelk icin cok etkili
Civanpercemi adacayi hayit corekotunu ben kullanmisdim.bide sogan kuru

kızlarrr selam sat 8 mart 12 martta tamamen bitti temizlendim 13/17/18 martta ilişkim oldu bugün doktora gittim çatlaman olmuş dedi dün gece çatladıgını düşünüyorum sorum şu öncesinde ki ilişkilerim tutarmı sizce veya bu akşam denesem geç kalmış sayılırmıyım ?

Slm cnm sen kız bebek için mi erken ilişkiye girdin çocuk olması için mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…