Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Slm cnm sen kız bebek için mi erken ilişkiye girdin çocuk olması için mi ?
ya ben çocuk olur diye düşünerek girmedim erkek çocuk istiyorum olursa o ayrı mesele de benim adet döngüm çok uzundu hemen yumurtlama olmaz diye düşündügüm için hiç plan proje yapmadım ama bugün doktora gidince yumurtan çatlamış dedi ve üzüldüm açıkçası bilseydim dün geceyi degerlendirirdim bugünü degerlendirsem geç mi kalmış olurum dedim olamz diye birşey yok degerlendir istersen ama kalınlaşma olmuş dedi onu çok anlamadım

Hımm rahim duvarı yumurtlamadan sonra olası gebelik için bebeğin tutunması için kalınlaşır o yüzden öyle demiştir. Ozaman bugün de dene zaten diğerlerinin tutma olasılığı yüksek . Muhtemelen dün çatlamıştır kalınlaşma olduysa bir önceki gün ilişki olduğu için erkek olasılığı da var hem.

bugün deniyim mi sence ? 17 mart gecesi 18 mart sabahı birliktelik oldu 19 u akşamı bence çatlama oldu bu akşam denesem erkek olma olasılıgı olur mu yada etki edermi kalınlaşma olduysa

bugün deniyim mi sence ? 17 mart gecesi 18 mart sabahı birliktelik oldu 19 u akşamı bence çatlama oldu bu akşam denesem erkek olma olasılıgı olur mu yada etki edermi kalınlaşma olduysa
Bence deneme yumurtlamadan 12 saat sonra vajen asidikleştiği için kız olma ihtimali artıyor

Bence denemeyi birak eger tutmazsa bidahaki sefere ovulasyon kitleri kullanarsk dogru zamanda degerlendirme yap

Ne cikti takvimde yaş ekleyerek mi baktin bende takvimde erkek gösteren ayi bekliyorum gebelik icin ne kadar doğru yapiyorum bilmiyorum
Takvimde erkek gösteriyor ama ne kadar doğru bilmiyorum bi de bi hesaplama var mesela 2019 dan yaşını çıkıyorsun üzerine 9 rakamını ve hamile kaldığın ayın rakamını ilave ediyorsun eyer son rakam tekse erkek çifse kız

Ilk defa duydum bu şekil hesap oldugunu da cin takviminde gercek yasina mi baktin +1 ekledin mi

Ay kızlar bugün evlilik yıldönümümüz hayırlısıyla 3 yılımız bitti vay be ne çabuk dün gibiydi halbuki. Kocişi arkadaşlarının yanına gönderdim evde hazırlık yapıyorum oda biliyor bugün olduğunu ama bakalım bi sürprizi olcak mı herşeyimi de sizle paylaşıyorum aile gibi görüyorum sizi

Nice nice yillariniz olsun insallah canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…