Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    524
Nice nice yıllarınız olsun birlikte ve gönlünüzden geçen tüm dualarınızla cnm

Rabbim mutlulugunuzu bir ömür daim etsin canim

Kizlarr iwashereonce K Khvekokusu20 5 54Kbr54 arlo ElifAsel54 Asbei bisey diyecem size ben bugunden itibaren yine letu kullanmaya basladim macunu da siparis verdim simdi ikisini birlikte kullanirsam bisi olurmu 1 hafta sinra tekrar kontrole gidicem yumlar gelismismi kac tane var diye bakilacak o macunda yum kalitesuni artirdigi icin ikisini birlikte kullanmak. Bana riskli gelebilir geldi sankii siz ne dusunuyosunuz

Canım ben hiç kullanmadım ikisini de yanlış yönlendirmek istemem
Ama birini kullansan daha iyi olur sanki

günaydın kızlar bana da tahminde buluna bilir misiniz

Eklentiler

• 9E65698B-96BD-4A1A-AF2E-85F3163A6DF7.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 100
  • 6F83FA38-E563-4E59-8A1F-2E3927BC0A33.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 93
Canım ben hiç kullanmadığım için bilgim yok ama macundan zarar gelicegini sanmıyorum

Kızlar günaydınnn , evet tahminlerinizi almak istiyorum detaylı bir şekilde yazıyorum sat 8 mart 11 martta lekelenme gibi olmuştu 12 martta bitti temizlendim sonrasında 13-17-18 martta tek ilişki oldu 19 mart akşam yumurtam çatladı 20 marta akşamı tek ilişki daha oldu sizce ne olur cinsiyeti tutarsa eger tabi

Yumurtlamadan 1 gün önce ki ilişkiden oğlu olan da var ama daha öncesinde de ilişki olduğu için kız ihtimali daha ağır sanki ve son ilişki de kıza meyil artırıyor.

Yumurtlamadan 1 gün önce ki ilişkiden oğlu olan da var ama daha öncesinde de ilişki olduğu için kız ihtimali daha ağır sanki ve son ilişki de kıza meyil artırıyor.
çatladıktan sonra tek ilişki erkek dediler bende riske atmak istemedim erkek istedigim için kız olursa da olur sonuçta ilk çocugum sorun degil ama öyle dedikleri için ben yine de denemek istedim o şansımı da

çatladıktan sonra tek ilişki erkek dediler bende riske atmak istemedim erkek istedigim için kız olursa da olur sonuçta ilk çocugum sorun degil ama öyle dedikleri için ben yine de denemek istedim o şansımı da
Çatlayınca ilk 12 saat erkek için önemli sonrasında vajina asidikleştiği için kıza meyil artıyor. İngender die yabancı bi sitede kadınlar bu yöntemle kız bebek doğuruyor . 0+12 yani ovulasyondan 12 saat sonrası kız için uygun oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…