- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #61.421
Nice nice yıllarınız olsun birlikte ve gönlünüzden geçen tüm dualarınızla cnmAy kızlar bugün evlilik yıldönümümüz hayırlısıyla 3 yılımız bitti vay be ne çabuk dün gibiydi halbuki. Kocişi arkadaşlarının yanına gönderdim evde hazırlık yapıyorumoda biliyor bugün olduğunu ama bakalım bi sürprizi olcak mı herşeyimi de sizle paylaşıyorum aile gibi görüyorum sizi
Nubtan hiç anlamıyorum cnm biriler yorumlarsa benzetmeye çalışacağımEki Görüntüle 2248081 kizlar cinsiyet tahmini yaparmisiniz
Otomatik +1 ekliyor ama bazi kisiler yaş o yüzden biraz kafam karisikOtomotik yap sen
Hayirli olsun canimEki Görüntüle 2248081 kizlar cinsiyet tahmini yaparmisiniz
Rabbim mutlulugunuzu bir ömür daim etsin canimAy kızlar bugün evlilik yıldönümümüz hayırlısıyla 3 yılımız bitti vay be ne çabuk dün gibiydi halbuki. Kocişi arkadaşlarının yanına gönderdim evde hazırlık yapıyorumoda biliyor bugün olduğunu ama bakalım bi sürprizi olcak mı herşeyimi de sizle paylaşıyorum aile gibi görüyorum sizi
Bizimkide merak cnm 12 hafta 1 gunluk dahANubtan hiç anlamıyorum cnm biriler yorumlarsa benzetmeye çalışacağım
Benim degil cnm eltimin 12. haftadaHayirli olsun canimKac haftalik bebek?
Canım kıza benziyorEki Görüntüle 2248081 kizlar cinsiyet tahmini yaparmisiniz
2 hafta sonra ogrenmeye gidecek canm yazarim size oda cok istiyor kiz olsun allah herkesin gonlune gore versin insallahCanım kıza benziyor
Öğrendiğinizde yaz olur mu
Canım ben hiç kullanmadım ikisini de yanlış yönlendirmek istememKizlarriwashereonce K Khvekokusu20 5 54Kbr54 arlo ElifAsel54 Asbei bisey diyecem size ben bugunden itibaren yine letu kullanmaya basladim macunu da siparis verdim simdi ikisini birlikte kullanirsam bisi olurmu 1 hafta sinra tekrar kontrole gidicem yumlar gelismismi kac tane var diye bakilacak o macunda yum kalitesuni artirdigi icin ikisini birlikte kullanmak. Bana riskli gelebilir geldi sankii siz ne dusunuyosunuz
Canım ben hiç kullanmadığım için bilgim yok ama macundan zarar gelicegini sanmıyorumKizlarriwashereonce K Khvekokusu20 5 54Kbr54 arlo ElifAsel54 Asbei bisey diyecem size ben bugunden itibaren yine letu kullanmaya basladim macunu da siparis verdim simdi ikisini birlikte kullanirsam bisi olurmu 1 hafta sinra tekrar kontrole gidicem yumlar gelismismi kac tane var diye bakilacak o macunda yum kalitesuni artirdigi icin ikisini birlikte kullanmak. Bana riskli gelebilir geldi sankii siz ne dusunuyosunuz
Günaydın cnm ben bunlardan pek anlamıyorum ama görüntü net olduğu için kıza benzettim . Senin mi bu? Gönlünden geçen olsun inşallahgünaydın kızlar bana da tahminde buluna bilir misiniz ☺☺
Yumurtlamadan 1 gün önce ki ilişkiden oğlu olan da var ama daha öncesinde de ilişki olduğu için kız ihtimali daha ağır sanki ve son ilişki de kıza meyil artırıyor.Kızlar günaydınnn , evet tahminlerinizi almak istiyorum detaylı bir şekilde yazıyorum sat 8 mart 11 martta lekelenme gibi olmuştu 12 martta bitti temizlendim sonrasında 13-17-18 martta tek ilişki oldu 19 mart akşam yumurtam çatladı 20 marta akşamı tek ilişki daha oldu sizce ne olur cinsiyeti tutarsa eger tabi
çatladıktan sonra tek ilişki erkek dediler bende riske atmak istemedim erkek istedigim için kız olursa da olur sonuçta ilk çocugum sorun degil ama öyle dedikleri için ben yine de denemek istedim o şansımı daYumurtlamadan 1 gün önce ki ilişkiden oğlu olan da var ama daha öncesinde de ilişki olduğu için kız ihtimali daha ağır sanki ve son ilişki de kıza meyil artırıyor.
Çatlayınca ilk 12 saat erkek için önemli sonrasında vajina asidikleştiği için kıza meyil artıyor. İngender die yabancı bi sitede kadınlar bu yöntemle kız bebek doğuruyor . 0+12 yani ovulasyondan 12 saat sonrası kız için uygun oluyor.çatladıktan sonra tek ilişki erkek dediler bende riske atmak istemedim erkek istedigim için kız olursa da olur sonuçta ilk çocugum sorun degil ama öyle dedikleri için ben yine de denemek istedim o şansımı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?