Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
çatladıktan sonra tek ilişki erkek dediler bende riske atmak istemedim erkek istedigim için kız olursa da olur sonuçta ilk çocugum sorun degil ama öyle dedikleri için ben yine de denemek istedim o şansımı da
Yumurtlamadan 1 gün önce ki ilişkiden oğlu olan da var ama daha öncesinde de ilişki olduğu için kız ihtimali daha ağır sanki ve son ilişki de kıza meyil artırıyor.
Ve birde adetten hemen sonra erkek olur dediler ben onu da degerlendirdim adetim kesilir kesilmez sonra 5 gün mola verdim diger günlerde pekiştirme olsun oldu ki tutmaz etmez garanti olsun diye yaptım ve çatladıktan sonra da erkek dedikleri içinn

tahminimce 19 mart akşamı saat 10 gibi falan çatladı yumurtam yada gece yarısı sabah uyandıgımda akıntı vardı çünkü ve o gün doktor kontrolüm vardı yumurtan çatlamış kalınlaşma da başlamış dedi 12 saat dolmadan ilişkiye girdim ben öyle düşünüyorum

Zaten ilk bebeğinmiş ama yine de inşallah gönlünden geçen olur cnm. Adet sonrası yumurta hemen çatlarsa evet onu duydum bende. Ama varya nasipten öte yol yok o sitede ovulasyondan 3 gün önce ilişkiye girip oğlu olan da var. Kadın 8 erkek doğurmuş ovulasyondan 5 gün bile önce birlikte olduğunda oğlu olmuş.

Doğru söylüyorsun bebegi tutturdukta birde cinsiyet seçiyoruz işe bak

Günaydın cnm ben bunlardan pek anlamıyorum ama görüntü net olduğu için kıza benzettim . Senin mi bu? Gönlünden geçen olsun inşallah
teşekürederim canım doktorumuzda kız a benzetti saglıkla gelsin minigim eşimin hayali iki erkek evlattı ama rabbim bize bi oglan bi kızı kayık gördü bin şükür

teşekürederim canım doktorumuzda kız a benzetti saglıkla gelsin minigim ☺ eşimin hayali iki erkek evlattı ama rabbim bize bi oglan bi kızı kayık gördü bin şükür
Ayyy çok mutlu oldummm cnm sağlıkla doğsun inşallah normalde nubtan anlamam ama görüntü net olduğu için yorum yapabildim. Mesela Havalianne__ görüntü de çok netti o nu da erkeğe benzettim. İnşallah o da oğluşummmmm oluyorrrrr diye yazar mutlu oluruz. Bize de dua edin hamile anneler hamilelerin duası kabul olurmuş. rabbim bize de sağlıklı ve hayırlı erkek evlat nasip etsin inşallah

rabbim gönlünüzdekini versin inşallahh mutluu anneler mutlu bebekler olur inşallahh

Aynen cnm. Rabbim gönlündekini göbüşüne koysun inşallah. Sen de adetten sonra ovulasyon testi yap çizgi koyulaşsana kadar her gün dene koyulaşnca korun.

Allah razı olsun canım amin Rabbim sana da gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.... Bugüne kadar hiç ovulasyon testi yapmadım almadımda külfet geliyo bana koyulaşınca yumurtlama olmuşmu oluyo? Ben her ay akıntı takibi yapıyorum mesela uzayan yoğun akıntı geliyo ama yumurtlama o gün olmuyo heralde senin çocuğun varmı

Cnm ben de ilk kez bu ay kullandım ama deneme yapmadım. Çok şükür benim de 4,5 yaşında bir kızım var. Testte çizgi önce eşit renkte okuyor ondan 2 gün sonra çatlıyor yumurta ama herkesin yapısı farklı o yüzden yanlış bilgi vermek istemem . Mesela benim pik yaptığı gece çatladı. İlk kez kullandığım için kendimi tanımak için yaptım deneme yapmadım. Ama bi arkadaşın ki pikten 4 saat sonra çatlıyormuş. O yüzden senin için en uygunu eşit konuyken deneme yap sonrasında yine takip et bakalım kaç saat ya da kaç gün eşit ya da pikte kalıyor ne zaman çatlıyor? Bir sonraki ay sen de daha rahat deneme yaparsın ozaman. İnşallah rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsin.

Amin canım Allah bağışlasın yavrularımızı
Peki sen çatlama olduğunu düşündüğün günde kendinde ne gibi değişiklikler oldu mesela akıntının durumu neydi? Ateş takibi de yapıyomusun yumurtlama olduğunda vücut sıcaklığı bir tık artıyomuş bide sen hamile kaldığın ay yumurtlama öncesi miydi? Herkes kız için yumurtlamadan 2-3 önce diyor

Ateş takibi yapmıyorum cnm. Benim eşit koyu olduğu gün akşam üzeri yoğun kalın ama şeffaf akıntım vardı hatta afedersiniz idrardan sonra sarkıyordu . Bir sonraki gün pik oldu yine sarkan akıntım vardı en son akşam 7 de testim eşit ince şeffaf sarkan akıntım oldu o gece yapmalıymışım. Sabah eşit koyuydu öğlen silikti.

İnşallah canım Allah sizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…