- 22 Şubat 2019
- 1.462
- 5.134
- 88
- 35
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #61.441
çatladıktan sonra tek ilişki erkek dediler bende riske atmak istemedim erkek istedigim için kız olursa da olur sonuçta ilk çocugum sorun degil ama öyle dedikleri için ben yine de denemek istedim o şansımı da
Ve birde adetten hemen sonra erkek olur dediler ben onu da degerlendirdim adetim kesilir kesilmez sonra 5 gün mola verdim diger günlerde pekiştirme olsun oldu ki tutmaz etmez garanti olsun diye yaptım ve çatladıktan sonra da erkek dedikleri içinnYumurtlamadan 1 gün önce ki ilişkiden oğlu olan da var ama daha öncesinde de ilişki olduğu için kız ihtimali daha ağır sanki ve son ilişki de kıza meyil artırıyor.
tahminimce 19 mart akşamı saat 10 gibi falan çatladı yumurtam yada gece yarısı sabah uyandıgımda akıntı vardı çünkü ve o gün doktor kontrolüm vardı yumurtan çatlamış kalınlaşma da başlamış dedi 12 saat dolmadan ilişkiye girdim ben öyle düşünüyorumÇatlayınca ilk 12 saat erkek için önemli sonrasında vajina asidikleştiği için kıza meyil artıyor. İngender die yabancı bi sitede kadınlar bu yöntemle kız bebek doğuruyor . 0+12 yani ovulasyondan 12 saat sonrası kız için uygun oluyor.
Zaten ilk bebeğinmiş ama yine de inşallah gönlünden geçen olur cnm. Adet sonrası yumurta hemen çatlarsa evet onu duydum bende. Ama varya nasipten öte yol yok o sitede ovulasyondan 3 gün önce ilişkiye girip oğlu olan da var. Kadın 8 erkek doğurmuş ovulasyondan 5 gün bile önce birlikte olduğunda oğlu olmuş.Ve birde adetten hemen sonra erkek olur dediler ben onu da degerlendirdim adetim kesilir kesilmez sonra 5 gün mola verdim diger günlerde pekiştirme olsun oldu ki tutmaz etmez garanti olsun diye yaptım ve çatladıktan sonra da erkek dedikleri içinn
Doğru söylüyorsun bebegi tutturdukta birde cinsiyet seçiyoruz işe bakZaten ilk bebeğinmiş ama yine de inşallah gönlünden geçen olur cnm. Adet sonrası yumurta hemen çatlarsa evet onu duydum bende. Ama varya nasipten öte yol yok o sitede ovulasyondan 3 gün önce ilişkiye girip oğlu olan da var. Kadın 8 erkek doğurmuş ovulasyondan 5 gün bile önce birlikte olduğunda oğlu olmuş.
Öğrendiğimiz bilgileri uygulamaya çalışıyoruz işte Bunu yapmak günah değil sonuçta. Elimizden geleni yapıp takdiri Allah’a bırakıyoruz.Doğru söylüyorsun bebegi tutturdukta birde cinsiyet seçiyoruz işe bak
teşekürederim canım doktorumuzda kız a benzetti saglıkla gelsin minigimGünaydın cnm ben bunlardan pek anlamıyorum ama görüntü net olduğu için kıza benzettim . Senin mi bu? Gönlünden geçen olsun inşallah
Ayyy çok mutlu oldummm cnm sağlıkla doğsun inşallahteşekürederim canım doktorumuzda kız a benzetti saglıkla gelsin minigim ☺ eşimin hayali iki erkek evlattı ama rabbim bize bi oglan bi kızı kayık gördü bin şükür❤
Aynen cnm. Rabbim gönlündekini göbüşüne koysun inşallah. Sen de adetten sonra ovulasyon testi yap çizgi koyulaşsana kadar her gün dene koyulaşnca korun.Ertesi gün değilde yumurtlama olduğu gün olsa daha iyi benimde bir oğlum var bende kız istiyorum hayırlısı Allah'tan
rabbim gönlünüzdekini versin inşallahhAyyy çok mutlu oldummm cnm sağlıkla doğsun inşallahnormalde nubtan anlamam ama görüntü net olduğu için yorum yapabildim. Mesela Havalianne__ görüntü de çok netti o nu da erkeğe benzettim. İnşallah o da oğluşummmmm oluyorrrrr diye yazar mutlu oluruz. Bize de dua edin hamile anneler hamilelerin duası kabul olurmuş. rabbim bize de sağlıklı ve hayırlı erkek evlat nasip etsin inşallah
Aynen cnm. Rabbim gönlündekini göbüşüne koysun inşallah. Sen de adetten sonra ovulasyon testi yap çizgi koyulaşsana kadar her gün dene koyulaşnca korun.
Cnm ben de ilk kez bu ay kullandım ama deneme yapmadım. Çok şükür benim de 4,5 yaşında bir kızım var. Testte çizgi önce eşit renkte okuyor ondan 2 gün sonra çatlıyor yumurta ama herkesin yapısı farklı o yüzden yanlış bilgi vermek istemem . Mesela benim pik yaptığı gece çatladı. İlk kez kullandığım için kendimi tanımak için yaptım deneme yapmadım. Ama bi arkadaşın ki pikten 4 saat sonra çatlıyormuş. O yüzden senin için en uygunu eşit konuyken deneme yap sonrasında yine takip et bakalım kaç saat ya da kaç gün eşit ya da pikte kalıyor ne zaman çatlıyor? Bir sonraki ay sen de daha rahat deneme yaparsın ozaman. İnşallah rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsin.Allah razı olsun canım amin Rabbim sana da gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.... Bugüne kadar hiç ovulasyon testi yapmadım almadımda külfet geliyo banakoyulaşınca yumurtlama olmuşmu oluyo? Ben her ay akıntı takibi yapıyorum mesela uzayan yoğun akıntı geliyo ama yumurtlama o gün olmuyo heralde senin çocuğun varmı
Cnm ben de ilk kez bu ay kullandım ama deneme yapmadım. Çok şükür benim de 4,5 yaşında bir kızım var. Testte çizgi önce eşit renkte okuyor ondan 2 gün sonra çatlıyor yumurta ama herkesin yapısı farklı o yüzden yanlış bilgi vermek istemem . Mesela benim pik yaptığı gece çatladı. İlk kez kullandığım için kendimi tanımak için yaptım deneme yapmadım. Ama bi arkadaşın ki pikten 4 saat sonra çatlıyormuş. O yüzden senin için en uygunu eşit konuyken deneme yap sonrasında yine takip et bakalım kaç saat ya da kaç gün eşit ya da pikte kalıyor ne zaman çatlıyor? Bir sonraki ay sen de daha rahat deneme yaparsın ozaman. İnşallah rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsin.
Tamam cnm sagolCanım ben hiç kullanmadığım için bilgim yok ama macundan zarar gelicegini sanmıyorum
Ateş takibi yapmıyorum cnm. Benim eşit koyu olduğu gün akşam üzeri yoğun kalın ama şeffaf akıntım vardı hatta afedersiniz idrardan sonra sarkıyordu . Bir sonraki gün pik oldu yine sarkan akıntım vardı en son akşam 7 de testim eşit ince şeffaf sarkan akıntım oldu o gece yapmalıymışım. Sabah eşit koyuydu öğlen silikti.Amin canım Allah bağışlasın yavrularımızı
Peki sen çatlama olduğunu düşündüğün günde kendinde ne gibi değişiklikler oldu mesela akıntının durumu neydi? Ateş takibi de yapıyomusun yumurtlama olduğunda vücut sıcaklığı bir tık artıyomuş bide sen hamile kaldığın ay yumurtlama öncesi miydi? Herkes kız için yumurtlamadan 2-3 önce diyor
Ayyy çok mutlu oldummm cnm sağlıkla doğsun inşallahnormalde nubtan anlamam ama görüntü net olduğu için yorum yapabildim. Mesela Havalianne__ görüntü de çok netti o nu da erkeğe benzettim. İnşallah o da oğluşummmmm oluyorrrrr diye yazar mutlu oluruz. Bize de dua edin hamile anneler hamilelerin duası kabul olurmuş. rabbim bize de sağlıklı ve hayırlı erkek evlat nasip etsin inşallah
Aminnn cnm inşallahhh cümlemizeeeİnşallah canım Allah sizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ☺
Bişey olmaz canımKizlarr @Ceymiceyn K Khvekokusu20 @54Kbr54 @arlo @Semra54Asbei bisey diyecem size ben bugunden itibaren yine letu kullanmaya basladim macunu da siparis verdim simdi ikisini birlikte kullanirsam bisi olurmu 1 hafta sinra tekrar kontrole gidicem yumlar gelismismi kac tane var diye bakilacak o macunda yum kalitesuni artirdigi icin ikisini birlikte kullanmak. Bana riskli gelebilir geldi sankii siz ne dusunuyosunuz
Hiç bilgim yok cnm macun ve kürler hakkındaBişey olmaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?