Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

O zaman bu duruma göre yoğun akıntı geldikten 1-2 sonra yumurta çatlıyor

O zaman bu duruma göre yoğun akıntı geldikten 1-2 sonra yumurta çatlıyor
Ben internette bakmıştım 1-2 gün sonra çatlat yazıyordu bana uydu. Ama mesela iwashereonce yoğun akıntısı varken pikmiş o zaman ilişki olmuş bebeği erkek. Herkeste farklı oluyor demekki herkes kendini iyice takip edip ona göre zamanlama yapmalı bence

Doğru söylüyorsun takiple bilinir anca
Bu testleri herkes internetten alıyor hangi site ve hangi marka güvenilir canım?

iwashereonce canim sana bisey sorcam yanlis hatirlamiyorsam seninde bas agrilarin vardi naptin gecti mi artik yada agri tutunca napiyosun benim bas agrilar dayanilmaz hale geldi cunku bende migren var ben migren ilacimi alamiyorum aldigim agri kesicide hic gecirmiyo napcam bilmiuorum diger hamileliklerimde migrenim hamilelik boyunca hic tutmazdi ama bunda gittikce artiyo her iki gunde bi mafoluyorum ah bilmiyorum benim bu minik bana neler cektiriyo neler

5 54Kbr54
Canım sonuçlar çıktı mı? Güzel haberler ver bize
Tatlım sunuçlar 3-4 hafta içinde çıkar dediler dün 3 hafta oldu daha çıkmamış 1 hafta daha bekliycez artık nsl bekliyceksek inşallah o haberide vericem inanıyorum önce rabbime sonra yavruma ben iyiyim deyip hergün dahada kuvvetli tekmeliyor

Korkma Allah korusun sonuclar kotu ciksaydi erkenden sonucu gonderirlerdi gec ciktigina gore hersey yolundadir

Aynen öyle kimi kadınlar adeti biter bitmez yumurtlayabiliyor dolayısıyla da erkek oluyor cinsiyeti
Yumurtama iki regl ortasındaki günlere denk gelir hanımefendi yanlisiniz var. Öyle olsa kadınlar dilediği her zaman hamile kalma şansına sahip olurdu :) ha evet coook düşük bir olasılık olsa da mümkün değil mi? Mümkün. Ama bunun için kadının yumurtlama dönemini biliyor olması da gerekiyor. Her kadının aynı olmayabilir. Ve regliden hemen sonra erkek bebek bilmem nesi yumurtlama günü ile değil erkekten gelen spermle alakalı.

Canım bende de migren var
Ağrı kesici içiyorum doktorun izin verdiği ama tamamen kesmiyor
Hala devam ediyor ne yazık ki
Kalabalık ortamlarda ve gürültüde bulunmamaya çalış en çok o tetikliyor benimkini

Ben testle takip ettiğim için yüzde yüz eminim bi kere adetimin bittiği gün yumurtlama oldu
Keşke konuya direkt dalıp yazmak yerine genel olarak ne konuşuyoruz ne yapıyoruz diye sorup sonra yorum yazsanız
Kimse adet biter bitmez denenirse kesin erkek olur demiyor ki ihtimal artıyor demek istemişler
Erkek bebek ihtimalini arttıran iki şey vardır 1. Doğru zamanlama 2. Erkeğin sperm kalitesi
Tek başına birisi yeterli olmaz

Canım bugün yarın çıkar inşAllah
İnanıyorum tertemiz gelecek sonuçlar ve bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…