- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #61.461
Hiç bi fikrim yokKizlarriwashereonce K Khvekokusu20 5 54Kbr54 @arlo @Semra54 Asbei bisey diyecem size ben bugunden itibaren yine letu kullanmaya basladim macunu da siparis verdim simdi ikisini birlikte kullanirsam bisi olurmu 1 hafta sinra tekrar kontrole gidicem yumlar gelismismi kac tane var diye bakilacak o macunda yum kalitesuni artirdigi icin ikisini birlikte kullanmak. Bana riskli gelebilir geldi sankii siz ne dusunuyosunuz
Ateş takibi yapmıyorum cnm. Benim eşit koyu olduğu gün akşam üzeri yoğun kalın ama şeffaf akıntım vardı hatta afedersiniz idrardan sonra sarkıyordu . Bir sonraki gün pik oldu yine sarkan akıntım vardı en son akşam 7 de testim eşit ince şeffaf sarkan akıntım oldu o gece yapmalıymışım. Sabah eşit koyuydu öğlen silikti.
Ben internette bakmıştım 1-2 gün sonra çatlat yazıyordu bana uydu. Ama meselaO zaman bu duruma göre yoğun akıntı geldikten 1-2 sonra yumurta çatlıyor
Ben internette bakmıştım 1-2 gün sonra çatlat yazıyordu bana uydu. Ama meselaiwashereonce yoğun akıntısı varken pikmiş o zaman ilişki olmuş bebeği erkek. Herkeste farklı oluyor demekki herkes kendini iyice takip edip ona göre zamanlama yapmalı bence
Ben eşime sipariş verdirmiştim cnm ya n11 ya gittigidiyordu. Laboquik kullandım memnun kaldım yine aynısından verdiricemDoğru söylüyorsun takiple bilinir anca
Bu testleri herkes internetten alıyor hangi site ve hangi marka güvenilir canım?
Ben eşime sipariş verdirmiştim cnm ya n11 ya gittigidiyordu. Laboquik kullandım memnun kaldım yine aynısından verdiricem
Bence al kendini takip et. Bak bakalım akıntın test nasılken oluyor ne zaman pik oluyor.pikten kaç saat sonra silikleşiyor.ona göre deneme yap bence.O markayı çok duyuyorum demekki iyi o zaman doğruyu gösteriyo sağol canım aklımda bulunsun belki bende alırım
Bişey olmaz canım
Tamam kizlar cok sagolun tessekur ederim cvp verdiginiz icinHiç bilgim yok cnm macun ve kürler hakkında
Taamm cnmHiç bi fikrim yok
Cnm sana bişey sormak istiyorum . Hem doktor kontrolü hem test kullanıyorsun ya doktorunun yaklaşık olarak verdiği çatlama zamanında testin ve akıntın ne durumda oluyor? Bir de hangi marka test kullanıyorsun?Bişey olmaz canım
Tatlım sunuçlar 3-4 hafta içinde çıkar dediler dün 3 hafta oldu daha çıkmamış 1 hafta daha bekliycez artık nsl bekliyceksek inşallah o haberide vericem inanıyorum önce rabbime sonra yavruma ben iyiyim deyip hergün dahada kuvvetli tekmeliyor
Korkma Allah korusun sonuclar kotu ciksaydi erkenden sonucu gonderirlerdi gec ciktigina gore hersey yolundadirTatlım sunuçlar 3-4 hafta içinde çıkar dediler dün 3 hafta oldu daha çıkmamış 1 hafta daha bekliycez artık nsl bekliyceksek inşallah o haberide vericem inanıyorum önce rabbime sonra yavruma ben iyiyim deyip hergün dahada kuvvetli tekmeliyor
İkisi de dogal sonucta zarar olmaz ama fazla yumurta oluşurHiç bilgim yok cnm macun ve kürler hakkında
Seffaf oluyor canım. Miratech kullanıyorumCnm sana bişey sormak istiyorum . Hem doktor kontrolü hem test kullanıyorsun ya doktorunun yaklaşık olarak verdiği çatlama zamanında testin ve akıntın ne durumda oluyor? Bir de hangi marka test kullanıyorsun?
Peki testin nasıl oluyor? Pik silinmeye başlamış?Seffaf oluyor canım. Miratech kullanıyorum
Yumurtama iki regl ortasındaki günlere denk gelir hanımefendi yanlisiniz var. Öyle olsa kadınlar dilediği her zaman hamile kalma şansına sahip olurdu :) ha evet coook düşük bir olasılık olsa da mümkün değil mi? Mümkün. Ama bunun için kadının yumurtlama dönemini biliyor olması da gerekiyor. Her kadının aynı olmayabilir. Ve regliden hemen sonra erkek bebek bilmem nesi yumurtlama günü ile değil erkekten gelen spermle alakalı.Aynen öyle kimi kadınlar adeti biter bitmez yumurtlayabiliyor dolayısıyla da erkek oluyor cinsiyeti
Canım bende de migren variwashereonce canim sana bisey sorcam yanlis hatirlamiyorsam seninde bas agrilarin vardi naptin gecti mi artik yada agri tutunca napiyosun benim bas agrilar dayanilmaz hale geldi cunku bende migren var ben migren ilacimi alamiyorum aldigim agri kesicide hic gecirmiyo napcam bilmiuorum diger hamileliklerimde migrenim hamilelik boyunca hic tutmazdi ama bunda gittikce artiyo her iki gunde bi mafoluyorum ah bilmiyorum benim bu minik bana neler cektiriyo neler
Ben testle takip ettiğim için yüzde yüz eminim bi kere adetimin bittiği gün yumurtlama olduYumurtama iki regl ortasındaki günlere denk gelir hanımefendi yanlisiniz var. Öyle olsa kadınlar dilediği her zaman hamile kalma şansına sahip olurdu :) ha evet coook düşük bir olasılık olsa da mümkün değil mi? Mümkün. Ama bunun için kadının yumurtlama dönemini biliyor olması da gerekiyor. Her kadının aynı olmayabilir. Ve regliden hemen sonra erkek bebek bilmem nesi yumurtlama günü ile değil erkekten gelen spermle alakalı.
Canım bugün yarın çıkar inşAllahTatlım sunuçlar 3-4 hafta içinde çıkar dediler dün 3 hafta oldu daha çıkmamış 1 hafta daha bekliycez artık nsl bekliyceksek inşallah o haberide vericem inanıyorum önce rabbime sonra yavruma ben iyiyim deyip hergün dahada kuvvetli tekmeliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?