- 1 Haziran 2018
- 525
- 781
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #61.481
Oncelikle size gecmis olsun bebeginizde hayirli olsun.cok sevindim adiniza ne guzel Allah muradinizi vermis insallh bu duygulari bizde yasariz bol bol koklayin bebisinizi ne mutlu sizeKizlar merhaba hepinize. Ben dogum yaptim ayin 20 sinde. Oglumu kucagma aldim rabbime sukirler olsun. Her sey yolunda sukir. Bakmalara doyamiyorum yawruma. Boyle guzel bir duyguyi,yasamayi dilerim rabbim hepinize nasip eder...
Haklisin canim cok sagol hayirlisiyla bi atlatsaydik su zor sureciCanım bende de migren var
Ağrı kesici içiyorum doktorun izin verdiği ama tamamen kesmiyor
Hala devam ediyor ne yazık ki
Kalabalık ortamlarda ve gürültüde bulunmamaya çalış en çok o tetikliyor benimkini
Her kadın adet ortası yumurtlamaz kimisinin çift yumurtası olur biri adetin son gününde çatlar biri daha sonra kimisi tek yumurta adet biter bitmez yumurtlar kimisi de döngü ortası . Adet biter bitmez yumurtlayanlar da zaten adet döngüsü kısa süren bayanlar oluyor. Şahsen ben 1 yıl boyunca 19-20 günde bir oldum. Doktor kontrolündeydim ve yumurtam adetlikten büyüyüp son günde çatlıyordu. Sanırım doktorun normal gördüğü sorun yok dediği süreç olmaz diye değerlendirilemez dimi? Ayrıca cinsiyeti erkeğin sperminin belirlediğini hepimiz biliyoruz. Ama bilimin açıkladığı birşey var. X-Y sperm yapılarının farklılığı . Birinin daha dayanıklı ve uzun ömürlü olduğu diğerinin daha kırılgan ve kısa ömürlü olduğu. Bunları da biz uydurmuyoruz yine doktorlar söylüyor. Biz sadece yumurtlamaya yakın sürede birliktelik yaşayarak şansı artırmaya çalışıyoruz . Tabi ki kesin diye birşey yok. Sadece bilimden öğrendiklerimiz ışığında elimizden geleni yapıp tevekkül ediyoruz.Bunun sizi rahatsız eden kısmını anlayamadım?Yumurtama iki regl ortasındaki günlere denk gelir hanımefendi yanlisiniz var. Öyle olsa kadınlar dilediği her zaman hamile kalma şansına sahip olurdu :) ha evet coook düşük bir olasılık olsa da mümkün değil mi? Mümkün. Ama bunun için kadının yumurtlama dönemini biliyor olması da gerekiyor. Her kadının aynı olmayabilir. Ve regliden hemen sonra erkek bebek bilmem nesi yumurtlama günü ile değil erkekten gelen spermle alakalı.
Buda bnm icin buyuk bi avantaj olur ama daha benim macun gelmedi yaİkisi de dogal sonucta zarar olmaz ama fazla yumurta oluşur
Hersey in hayirlisi canim keske gonlundeki olsaydi ama olmayincada yapacak bisey yok bunada sukur de ve kizinin pembis alisverisine baslarsin artikŞimdi ben sizce ilk erkek gibi dedi ilk bakar bakmaz hafif çıkıntı var dedi sonra iyice baktı yok kız dedi
Evet öyle ama beni emin etmiyor doktor bana bir çıkıntısı var diyor sonra dıyor kızlarda olur ama erkek gibi bu bence erkek eminmişsiniz diyorm kız çıkıntısına daha cok benzıyor kız dıyor artı ben doktora hiç bir zaman cinsiyet hakkında bişi demedim hiç bir zaman sormadım hep kendisi soruyor söylüyor erkek istediğimi bu zamana kadar hiç söylemedim 2 yolluk doktorum sadece bir kere söyledim hamile kalmadan önce o da onu hatırlamıyor dur bana siz ben istiyorsunuz dedi hayırlısı dedim bu kadarHersey in hayirlisi canim keske gonlundeki olsaydi ama olmayincada yapacak bisey yok bunada sukur de ve kizinin pembis alisverisine baslarsin artik
Canım çok sevindim çok şükür sen sağlıklı bir şekilde aldın evladını kucağına darısı biz bekleyenlere olsunKizlar merhaba hepinize. Ben dogum yaptim ayin 20 sinde. Oglumu kucagma aldim rabbime sukirler olsun. Her sey yolunda sukir. Bakmalara doyamiyorum yawruma. Boyle guzel bir duyguyi,yasamayi dilerim rabbim hepinize nasip eder...
Canım seni üzmek istemem ama o kızlarda da olur dediği çıkıntı benim kızımda 23. Haftaya kadar sürdüŞimdi ben sizce ilk erkek gibi dedi ilk bakar bakmaz hafif çıkıntı var dedi sonra iyice baktı yok kız dedi
Bende 13 haftalik oldum evet dedigin gibi bi doktor in boyle supheli konusmasi cok sinir bozucu olmali eger emin degilsen tam belli degil dersin olur biter neden kafa karistiriyosunki canim sende emin olmak istiyorsan baska bi doktora gorun istersen enazindan kafandaki soru isaretleri biter13+3 bu arada
Nasıl oluyor derken anlayamadım canımPeki testin nasıl oluyor? Pik silinmeye başlamış?
Yani ilişki zamanın pikteyken mi oluyor silinmeyebaşlayınca mı?Nasıl oluyor derken anlayamadım canım
Canım yum sonrası asidik ortam oluşuyor diye biliyorum riskli degilmibenim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ?
Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
Aynen öyle vallaha ben sormuyorum sonuçta sen ne diye kafamı karıştırıyorsun diyesim var doktoraBende 13 haftalik oldum evet dedigin gibi bi doktor in boyle supheli konusmasi cok sinir bozucu olmali eger emin degilsen tam belli degil dersin olur biter neden kafa karistiriyosunki canim sende emin olmak istiyorsan baska bi doktora gorun istersen enazindan kafandaki soru isaretleri biter
Niye kafa karıştırmış ki emin değilse sussaymış keşke. Bence bir başka doktora daha görün. Bana kalp atış hızı ekran görüntüsünden yavaş erkek olabilir gibi geldi. Genelde kızların bayağı hızlı oluyor. Sen neler yapmıştın cnm hamile kalırken?Şimdi ben sizce ilk erkek gibi dedi ilk bakar bakmaz hafif çıkıntı var dedi sonra iyice baktı yok kız dedi
Benimki hızlıydı hatta buraya yazmıştım kız galiba kalbi hızlı atıyor diyeNiye kafa karıştırmış ki emin değilse sussaymış keşke. Bence bir başka doktora daha görün. Bana kalp atış hızı ekran görüntüsünden yavaş erkek olabilir gibi geldi. Genelde kızların bayağı hızlı oluyor. Sen neler yapmıştın cnm hamile kalırken?
Canım bence sen kendini kıza hazırlaAynen öyle vallaha ben sormuyorum sonuçta sen ne diye kafamı karıştırıyorsun diyesim var doktora
Canım senin sat neydiBende 13 haftalik oldum evet dedigin gibi bi doktor in boyle supheli konusmasi cok sinir bozucu olmali eger emin degilsen tam belli degil dersin olur biter neden kafa karistiriyosunki canim sende emin olmak istiyorsan baska bi doktora gorun istersen enazindan kafandaki soru isaretleri biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?