Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar öyle rüya gördüm ki çok etkilendim gerçek gibiydi, rüyamda ultrasona girmişim erkekmiş bebeği görmedim pipisini gördüm tam şekilde çok sevinmişim mutlu olmuşum gerçek gibiydi, bide bıçakla bi meyve soyuyordum. Bugün büyük kızımın doğum günü ayrıca ☺

Ayy hadi inşallah canım yaa kızın sağlıkla büyüsün.hayırlı başarılı yılları olsun.En önemlisi Rabbim hepimizin evlatlarını iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah senin kontrol ne zaman

Allah razı olsun kuzum cümlemizin, haftaya canım randevu nasıl olursa artık devlete gidiyorum da

Kizlar yarin Hastaneye gidiyorum ikili test icin ultrasyona giricem ve tam 13+3 oluyorum oncelikle insallh bebegim sagliklidir cunku ilk ultrasyonum ve buyuk ihtimal cinsiyet belli olur ama onlar 16. Haftadan once yaniltmamak icin soylemezler yinede cok israr edicem belki iyi birine denk gelirsem bi ipucu verir lutfen kizlar dua edinde erkek gibi gorunuyo kelimesini duymak istiyorum

Aminnnn canım inşallahhhhh erkektir. Dualarım seninle inşallah yarın gelir oğlummm oluyorrr yazarsın biz de seninle mutlu oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…