- 20 Mart 2018
- 515
- 396
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #61.501
Canım ben yumurtlama çatladıktan hemen sonra bi kahve içtim eşimle sonra ilişki oldu ondan önce peynir süt az yemeye çalıştım 2 gün yine birliktelik olmuştu yani bekleyen sperm olmalıymış 5 günlük o yoktu onun dışında eşim daha istekliydi başka bişey yapmadım bol duaNiye kafa karıştırmış ki emin değilse sussaymış keşke. Bence bir başka doktora daha görün. Bana kalp atış hızı ekran görüntüsünden yavaş erkek olabilir gibi geldi. Genelde kızların bayağı hızlı oluyor. Sen neler yapmıştın cnm hamile kalırken?
Aynen ya Pazartesi yine doktora gidicem düşük teh devam ediyor halaNiye kafa karıştırmış ki emin değilse sussaymış keşke. Bence bir başka doktora daha görün. Bana kalp atış hızı ekran görüntüsünden yavaş erkek olabilir gibi geldi. Genelde kızların bayağı hızlı oluyor. Sen neler yapmıştın cnm hamile kalırken?
Aynen öyle bende ole yapmaya çalışıyorum ama meraktan catlıyormCanım bence sen kendini kıza hazırla
Erkek çıkarsa sürpriz olur
Ben hep kız gibi düşündüm gerçekten erkek olduğunu öğrenince çok büyük sürpriz oldu
Yumurtanın çatladığını nasıl anladın? Doktor kontrolü mü , ovulasyon testi mi?Canım ben yumurtlama çatladıktan hemen sonra bi kahve içtim eşimle sonra ilişki oldu ondan önce peynir süt az yemeye çalıştım 2 gün yine birliktelik olmuştu yani bekleyen sperm olmalıymış 5 günlük o yoktu onun dışında eşim daha istekliydi başka bişey yapmadım bol dua
Onu ben de okumuştum canım. İnşallah rabbim sağlıklı ve hayırlı erkek evlat nasip eder.Boynumda asılı Yusuf süresi taşıyorum internetten indirip paketlemiştim bir yerde okumuştum
Aaa ben buna çok inanıyordum halbukiBenimki hızlıydı hatta buraya yazmıştım kız galiba kalbi hızlı atıyor diye
Kalp atış hızı yanıltıcı oluyor
13+3 çok iyi bi hafta bence görmesi lazımdı cinsiyeti
Yumurtanın çatladığını nasıl anladın? Doktor kontrolü mü , ovulasyon testi mi?
[/QUOTdokto
doktora gitmiştim yumurtan var bugun yarın çatlar dedi bugun çatlar mı dedim yok dedi bende obur gün test yapmaya başladım bir sonraki gün çatladı gece silikleştiYumurtanın çatladığını nasıl anladın? Doktor kontrolü mü , ovulasyon testi mi?
Amin canım inşaallah ya çoğu belirtim de erkek ama bilmiyorm hayırlısı olsnOnu ben de okumuştum canım. İnşallah rabbim sağlıklı ve hayırlı erkek evlat nasip eder.
Yok canim aramizda uc hafta felan var benim sat 22 araliktiCanım senin sat neydi
Ben 16 haftayı dolduruyorum nerdeyse
Daha yakınız sanıyordum
Onu ben yazmadım canım konuyu acan arkadasın yazısı :)Canım yum sonrası asidik ortam oluşuyor diye biliyorum riskli degilmi
Ben hatta doktora bile dedim kızımla aynı atıyor bu da kız galiba diyeAaa ben buna çok inanıyordum halbuki
Yani 14. Haftanın içindesin canımYok canim aramizda uc hafta felan var benim sat 22 aralikti
Senin karından ultrasonla mı ölçüm aldı? Kızımda kalp atış hızını doktor söylememişti o zamanlar ben de pek bilmiyordum ama gümbür gümbür attığını duymuştumBen hatta doktora bile dedim kızımla aynı atıyor bu da kız galiba diye
İnanma öyle şeylere alakası bile yok dedi
Cihaz, karından ya da vajinal ultrason olması vs etkiliyormuş kalp atış hızı ölçümünü
Canım başlarda vajinal almıştı sonra karından almaya başladı hep 160larda atıyorduSenin karından ultrasonla mı ölçüm aldı? Kızımda kalp atış hızını doktor söylememişti o zamanlar ben de pek bilmiyordum ama gümbür gümbür attığını duymuştum
Yok canm hamile kaldıktan sondanCanım hamile kalmadan öncemi taktin o sureyi boynuna
Canım kendini takip edebilmen için senin ilacı bırakman lazım mecburen eşin korunacak başka çare yok. PrezervatifKızlar eşim bi kaç ay sonra çocuk yapalım diyor hayır diyorum erken diyorum ama acıyorum ona da erkek bebek görünce bi kötü oluyor hissediyorum ama erkek olacağının da garantisi yokki. Şimdi hap kullanıyorum hapı bırakmadan da takip yapamam. Başka nasıl korunabilirim sizce. Eşim korunöayı sevmiyor midesi bulanıyorbana bi akıl verin küçük kızım 14 aylık sene sonu düşünürsek bebek doğana kadar kızım 2 buçuk yaşını geçmiş olur napaym eşim de anlamıyor ha bire bu konuyu açıyor bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?