Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım ben yumurtlama çatladıktan hemen sonra bi kahve içtim eşimle sonra ilişki oldu ondan önce peynir süt az yemeye çalıştım 2 gün yine birliktelik olmuştu yani bekleyen sperm olmalıymış 5 günlük o yoktu onun dışında eşim daha istekliydi başka bişey yapmadım bol dua

Aynen ya Pazartesi yine doktora gidicem düşük teh devam ediyor hala

Yumurtanın çatladığını nasıl anladın? Doktor kontrolü mü , ovulasyon testi mi?

Senin karından ultrasonla mı ölçüm aldı? Kızımda kalp atış hızını doktor söylememişti o zamanlar ben de pek bilmiyordum ama gümbür gümbür attığını duymuştum

Senin karından ultrasonla mı ölçüm aldı? Kızımda kalp atış hızını doktor söylememişti o zamanlar ben de pek bilmiyordum ama gümbür gümbür attığını duymuştum
Canım başlarda vajinal almıştı sonra karından almaya başladı hep 160larda atıyordu
Arkadaşımda erkek bebek bekliyor onunki de öyle yüksek atıyormuş pek doğruluğu yok yani

Kızlar eşim bi kaç ay sonra çocuk yapalım diyor hayır diyorum erken diyorum ama acıyorum ona da erkek bebek görünce bi kötü oluyor hissediyorum ama erkek olacağının da garantisi yokki. Şimdi hap kullanıyorum hapı bırakmadan da takip yapamam. Başka nasıl korunabilirim sizce. Eşim korunöayı sevmiyor midesi bulanıyor bana bi akıl verin küçük kızım 14 aylık sene sonu düşünürsek bebek doğana kadar kızım 2 buçuk yaşını geçmiş olur napaym eşim de anlamıyor ha bire bu konuyu açıyor bıktım

Canım kendini takip edebilmen için senin ilacı bırakman lazım mecburen eşin korunacak başka çare yok. Prezervatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…