- 1 Şubat 2019
- 348
- 456
- 23
- 40
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #61.541
Yap bitane daha ne olcak sankiKızlar eşim bi kaç ay sonra çocuk yapalım diyor hayır diyorum erken diyorum ama acıyorum ona da erkek bebek görünce bi kötü oluyor hissediyorum ama erkek olacağının da garantisi yokki. Şimdi hap kullanıyorum hapı bırakmadan da takip yapamam. Başka nasıl korunabilirim sizce. Eşim korunöayı sevmiyor midesi bulanıyorbana bi akıl verin küçük kızım 14 aylık sene sonu düşünürsek bebek doğana kadar kızım 2 buçuk yaşını geçmiş olur napaym eşim de anlamıyor ha bire bu konuyu açıyor bıktım
Sen kendinde anlayabilirsin canım dikkatlice bakKizlar yarin Hastaneye gidiyorum ikili test icin ultrasyona giricem ve tam 13+3 oluyorum oncelikle insallh bebegim sagliklidir cunku ilk ultrasyonum ve buyuk ihtimal cinsiyet belli olur ama onlar 16. Haftadan once yaniltmamak icin soylemezler yinede cok israr edicem belki iyi birine denk gelirsem bi ipucu verir lutfen kizlar dua edinde erkek gibi gorunuyo kelimesini duymak istiyorum
Benimde öyşe bildirim yerleri falan gözükmüyor sadece sayfa çıkıyorKizlar normal google den giris yapamiyorum sadece ilk sayfa cikiyo oyuzden hesabimdan giris yapmak zirunda kaliyirum sizede oyle oluyormu
Kız sanki ben istemiyormuyumm. Ablamda benim gibii iki tane üstüste oldu (erkek). Biri 1 biri 2 yaşımdayken bir kızı daha oldu. Kadın çocuklardan zayıflamış perişan olmuş. Bide onlara düşkün kendini çok yıprattı çocuklardan psikolojisi bozulmuş. Eşiyle hep kavga halinde. Korkuyorum iştee bilmiyorum akıl verin banaaaKizlar normal google den giris yapamiyorum sadece ilk sayfa cikiyo oyuzden hesabimdan giris yapmak zirunda kaliyirum sizede oyle oluyormu
Üsttekini sana yazacaktım yanlışlıkla ona gittiYap bitane daha ne olcak sankiadacağizi uzme erkekmi olur kizmi olur bunu allah bilir tevvekul et ve dua et ins gonlune gore olur
Çocuk yıpratıyor evet ama ikinizde istiyorsanız yap gitsinK
Kız sanki ben istemiyormuyumm. Ablamda benim gibii iki tane üstüste oldu (erkek). Biri 1 biri 2 yaşımdayken bir kızı daha oldu. Kadın çocuklardan zayıflamış perişan olmuş. Bide onlara düşkün kendini çok yıprattı çocuklardan psikolojisi bozulmuş. Eşiyle hep kavga halinde. Korkuyorum iştee bilmiyorum akıl verin banaaa
22 yaşında 3 çocuk muÇocuk yıpratıyor evet ama ikinizde istiyorsanız yap gitsin
Ayyy hadi inşallah cnmBende az önce buraya yakın olan özel hastaneyi aradım, cinsiyet öğrenmek için doktor hanım gelsin haber edelim ama 16.haftada söylüyor genellikle dedi sinir oldum valla. Az sonra arayacam bakalım doktor ne diyecek, eğer haftaya gel derse haftaya zaten kendi doktoruma kontrol var oraya giderim
22 yaşında mısın? 2 çocuğun mu var? Ben şookkkTı
22 yaşında 3 çocuk mu
E yaaaaaa22 yaşında mısın? 2 çocuğun mu var? Ben şookkkozaman bence bi kaç yıl ara ver yaaa acelen ne ben 32 yaşındayım 2. Yi halaaaa acaba diyorum? ki kızım da 4,5 yaşında
İkincisine istemeden oldu tabi bilerek yapmadık22 yaşında mısın? 2 çocuğun mu var? Ben şookkkozaman bence bi kaç yıl ara ver yaaa acelen ne ben 32 yaşındayım 2. Yi halaaaa acaba diyorum? ki kızım da 4,5 yaşında
İkinci 14 aylıktı galiba dimi? Tabi sen bilirsin ama ben senin yerinde olsam bi kaç yıl ara verirdim hem sen biraz nefes almış olursun hem yaşında çok genç vakitte bol zatenİkincisine istemeden oldu tabi bilerek yapmadık
Şimdi gidiyorum canım doktor gel dedi nolur dua edinAyyy hadi inşallah cnmözel de söylerler yaaa. Sen nerde oturuyorsun cnm
22 yas 3ncu cocuk mu?? Elbette ara verin, bi nefes alin. Bebek ozleyinİkincisine istemeden oldu tabi bilerek yapmadık
Allahımmmm inşallahhhhj güzel haberlerle dönersin inşallahhhh paşan seninledirŞimdi gidiyorum canım doktor gel dedi nolur dua edin
Böyle söyleyip heves kırmadım dimi canımİkinci 14 aylıktı galiba dimi? Tabi sen bilirsin ama ben senin yerinde olsam bi kaç yıl ara verirdim hem sen biraz nefes almış olursun hem yaşında çok genç vakitte bol zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?