Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yap bitane daha ne olcak sanki adacağizi uzme erkekmi olur kizmi olur bunu allah bilir tevvekul et ve dua et ins gonlune gore olur

Kizlar normal google den giris yapamiyorum sadece ilk sayfa cikiyo oyuzden hesabimdan giris yapmak zirunda kaliyirum sizede oyle oluyormu

Sen kendinde anlayabilirsin canım dikkatlice bak
Hatta gitmeden kendi haftandaki kız ve erkek bebek ultrason fotolarına bak netten
İnş gönlündekini duyarsın

Kizlar normal google den giris yapamiyorum sadece ilk sayfa cikiyo oyuzden hesabimdan giris yapmak zirunda kaliyirum sizede oyle oluyormu
Benimde öyşe bildirim yerleri falan gözükmüyor sadece sayfa çıkıyor

K
Kız sanki ben istemiyormuyumm. Ablamda benim gibii iki tane üstüste oldu (erkek). Biri 1 biri 2 yaşımdayken bir kızı daha oldu. Kadın çocuklardan zayıflamış perişan olmuş. Bide onlara düşkün kendini çok yıprattı çocuklardan psikolojisi bozulmuş. Eşiyle hep kavga halinde. Korkuyorum iştee bilmiyorum akıl verin banaaa

Çocuk yıpratıyor evet ama ikinizde istiyorsanız yap gitsin

Bende az önce buraya yakın olan özel hastaneyi aradım, cinsiyet öğrenmek için doktor hanım gelsin haber edelim ama 16.haftada söylüyor genellikle dedi sinir oldum valla. Az sonra arayacam bakalım doktor ne diyecek, eğer haftaya gel derse haftaya zaten kendi doktoruma kontrol var oraya giderim

Ayyy hadi inşallah cnm özel de söylerler yaaa. Sen nerde oturuyorsun cnm

22 yaşında mısın? 2 çocuğun mu var? Ben şookkk ozaman bence bi kaç yıl ara ver yaaa acelen ne ben 32 yaşındayım 2. Yi halaaaa acaba diyorum? ki kızım da 4,5 yaşında
İkincisine istemeden oldu tabi bilerek yapmadık

İkinci 14 aylıktı galiba dimi? Tabi sen bilirsin ama ben senin yerinde olsam bi kaç yıl ara verirdim hem sen biraz nefes almış olursun hem yaşında çok genç vakitte bol zaten
Böyle söyleyip heves kırmadım dimi canım demin de dediğim gibi ikinizde istiyorsanız yap tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…