Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Böyle söyleyip heves kırmadım dimi canım demin de dediğim gibi ikinizde istiyorsanız yap tabi
Ya cnm bilmiyorum tmm erken farkındayım ama eşimde hani üçü beraber büyür falan diyor evet öyle ama yıpranan da ben olacam. Bilmiyorum seneye belllki

22 yas 3ncu cocuk mu?? Elbette ara verin, bi nefes alin. Bebek ozleyin
Ben 34 yasindayim gecen seneden beri var icimde bebek istegi. Ben aslinda azcik gec kaldim gibi ama sizinki de coook erken daha.
Tabi siz bilirsiniz.
Evet erken tabi bende çocuklarda bi nefes alalım bi acelemiz yok ama koca dinlemiyor işte

Tek gördüğüm o Usg kağıdındaki çıkıntı vardı ya, o biraz daha büyümüş ve dikti, kağıdı da düşürdüm
Canım doktor ne dedi o çıkıntıyı gördüğünde
Bende 14+5 de gittiğimde çok bariz belli pipiydi bebek pek kıpırdamıyordu ama azıcık ayağını uzatsa bile hemen görünüyordu
Sende gördüysen artık pipidir o çıkıntı değil de

Kizlar yeni geldim hastaneden hersey yolunda cok sukur 3 gun onde gidiyormus tam 14 haftalik olmus ama malesef cinsiyeti soylemedi daha cok erken dedi cok israr ettim lutfen bi tahmin dedim bizde tahmin olmaz kesin cevap olur dedi biliyorum kesin gormustur ama yasak oldugu icin soylemedi ama gozume soka soka bacak arasini gosterdıde Ben hic bisey anlamiyorumki

Hayırlısı olsun ozaman canım us varsa yükle bakalım bi ben de pek anlamam ama bi umut

Canım ya doktor tecrübeli değil anlamadım valla, cinsiyet belli mi dedim. Oda pozisyon uygun olursa söylerim dedi, sonra baktı bktı uygun değil bağdaş kurmuş dedi. Fotoya baktım keşke tele çekseydim daha önceki usgde işaretlediğim yerdeki olan çıkıntı, bunda bariz belli ve büyümüş gibiydi

Canım boşsa kız
Pipi varsa erkektir anlaşılır yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…