- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #61.561
Bence sen geç kalmamışsın cnm22 yas 3ncu cocuk mu?? Elbette ara verin, bi nefes alin. Bebek ozleyin
Ben 34 yasindayim gecen seneden beri var icimde bebek istegi. Ben aslinda azcik gec kaldim gibi ama sizinki de coook erken daha.
Tabi siz bilirsiniz.
Allahımmmm inşallahhhhj güzel haberlerle dönersin inşallahhhh paşan seninledirtelin başında sabırsızlıkla bekliyorum canımmm
Allahımmmm inşallahhhhj güzel haberlerle dönersin inşallahhhh paşan seninledirtelin başında sabırsızlıkla bekliyorum canımmm
Biraz daha bekle çikolata ye tekrar git cnmTek gördüğüm o Usg kağıdındaki çıkıntı vardı ya, o biraz daha büyümüş ve dikti, kağıdı da düşürdüm
İnşallah erkektir canım yaaaTek gördüğüm o Usg kağıdındaki çıkıntı vardı ya, o biraz daha büyümüş ve dikti, kağıdı da düşürdüm
Ya cnm bilmiyorum tmm erken farkındayım ama eşimde hani üçü beraber büyür falan diyor evet öyle ama yıpranan da ben olacam. Bilmiyorum seneye belllkiBöyle söyleyip heves kırmadım dimi canımdemin de dediğim gibi ikinizde istiyorsanız yap tabi
Evet erken tabi bende çocuklarda bi nefes alalım bi acelemiz yok ama koca dinlemiyor işte22 yas 3ncu cocuk mu?? Elbette ara verin, bi nefes alin. Bebek ozleyin
Ben 34 yasindayim gecen seneden beri var icimde bebek istegi. Ben aslinda azcik gec kaldim gibi ama sizinki de coook erken daha.
Tabi siz bilirsiniz.
Kendin için en doğru kararı sen bilirsin zaten cnmYa cnm bilmiyorum tmm erken farkındayım ama eşimde hani üçü beraber büyür falan diyor evet öyle ama yıpranan da ben olacam. Bilmiyorum seneye belllki
Oy canim sagolasin. Insallah hayirli zamanda saglikla gelir ikinci kuzumBence sen geç kalmamışsın cnm
Amin cnm inşallah hepimizin gönlüne göre olur. Benim bir kızım var 4,5 yaşında. Senin?
Oy canim sagolasin. Insallah hayirli zamanda saglikla gelir ikinci kuzum
Senin kac cocugun var canim?
Allah hepimizin gonlune gore versin.
Aminnnn. Benim de oglum var 8 yasindaAmin cnm inşallah hepimizin gönlüne göre olur. Benim bir kızım var 4,5 yaşında. Senin?
Rabbim hepimizin evladına sağlıklı hayırlı başarılı ömür nasip etsin inşallahAminnnn. Benim de oglum var 8 yasinda
Canım doktor ne dedi o çıkıntıyı gördüğündeTek gördüğüm o Usg kağıdındaki çıkıntı vardı ya, o biraz daha büyümüş ve dikti, kağıdı da düşürdüm
Canım bence bekle vucut kendini bi toparlasınYa cnm bilmiyorum tmm erken farkındayım ama eşimde hani üçü beraber büyür falan diyor evet öyle ama yıpranan da ben olacam. Bilmiyorum seneye belllki
Hayırlısı olsun ozaman canım us varsa yükle bakalım bi ben de pek anlamam ama bi umutKizlar yeni geldim hastaneden hersey yolunda cok sukur 3 gun onde gidiyormus tam 14 haftalik olmus ama malesef cinsiyeti soylemedi daha cok erken dedi cok israr ettim lutfen bi tahmin dedim bizde tahmin olmaz kesin cevap olur dedi biliyorum kesin gormustur ama yasak oldugu icin soylemedi ama gozume soka soka bacak arasini gosterdıde Ben hic bisey anlamiyorumki
Canım doktor ne dedi o çıkıntıyı gördüğünde
Bende 14+5 de gittiğimde çok bariz belli pipiydi bebek pek kıpırdamıyordu ama azıcık ayağını uzatsa bile hemen görünüyordu
Sende gördüysen artık pipidir o çıkıntı değil de
Aynen keşke o paraya oraya gitseydimHavalianne__ sen beni dinle Fuat Demir e git şimdiye coktan ögrenmiştin Guzellerim canım haber bekliyoruz senden Prensesim2016 canım nasılsın inşallah dogru etiket yapmışımdır
Canım boşsa kızKizlar yeni geldim hastaneden hersey yolunda cok sukur 3 gun onde gidiyormus tam 14 haftalik olmus ama malesef cinsiyeti soylemedi daha cok erken dedi cok israr ettim lutfen bi tahmin dedim bizde tahmin olmaz kesin cevap olur dedi biliyorum kesin gormustur ama yasak oldugu icin soylemedi ama gozume soka soka bacak arasini gosterdıde Ben hic bisey anlamiyorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?