- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #61.581
Canım açıkçası senin o önceki fotoda işaretlediğin yer bence nub değildi çok yaklaştırıp baktım fazla kenardaydı ve bebeğin duruş açısına göre o kadar kenarda olmaması gerekirdiCanım ya doktor tecrübeli değil anlamadım valla, cinsiyet belli mi dedim. Oda pozisyon uygun olursa söylerim dedi, sonra baktı bktı uygun değil bağdaş kurmuş dedi. Fotoya baktım keşke tele çekseydim daha önceki usgde işaretlediğim yerdeki olan çıkıntı, bunda bariz belli ve büyümüş gibiydi
Canım açıkçası senin o önceki fotoda işaretlediğin yer bence nub değildi çok yaklaştırıp baktım fazla kenardaydı ve bebeğin duruş açısına göre o kadar kenarda olmaması gerekirdi
Sen gördüysen bence doktorda görmüştür ama belki emin olmadan söylemek istememiştir
Canım açıkçası senin o önceki fotoda işaretlediğin yer bence nub değildi çok yaklaştırıp baktım fazla kenardaydı ve bebeğin duruş açısına göre o kadar kenarda olmaması gerekirdi
Sen gördüysen bence doktorda görmüştür ama belki emin olmadan söylemek istememiştir
Bugun ikimizde havamizi almisiz anlasilanCanım ya doktor tecrübeli değil anlamadım valla, cinsiyet belli mi dedim. Oda pozisyon uygun olursa söylerim dedi, sonra baktı bktı uygun değil bağdaş kurmuş dedi. Fotoya baktım keşke tele çekseydim daha önceki usgde işaretlediğim yerdeki olan çıkıntı, bunda bariz belli ve büyümüş gibiydi
Eve gidince aticam cnmHayırlısı olsun ozaman canım us varsa yükle bakalım bi ben de pek anlamam ama bi umut
Bir şey sorucam, neden bu kadar deli divane erkek istediğinizi anlayamadım? Özel bir nedeni var mı?İnşallah erkektir canım yaaa
Ne gibi bi özel neden mesela???Bir şey sorucam, neden bu kadar deli divane erkek istediğinizi anlayamadım? Özel bir nedeni var mı?
Deli divane erkek istemek değil ki bu.Bu kanıya nerden vardın? Yollayan arkadaşın 3 kızı olduğu için diğer meyveyi de tatmasını istediğim için dua ettim sadece. Bu sizi neden bu kadar rahatsız etti? Burda herkes bilimsel olarak öğrendiği bilgiler ışığında , elinden geleni yaparak Allah’a tevekkül ediyor. Sadece bu kadar. Deli divane erkek istesem gider tüp bebek yaptırırım Kıbrıs’ta .Bir şey sorucam, neden bu kadar deli divane erkek istediğinizi anlayamadım? Özel bir nedeni var mı?
bende senin erkek isteyenler sayfasinda ne isin var onu anlamadim ozel bi nedeni varmi?madem okadar tuafina giden bi konuysa.ilgi alanina giriyomus demekkiBir şey sorucam, neden bu kadar deli divane erkek istediğinizi anlayamadım? Özel bir nedeni var mı?
Kac haftaliksin sen CanimAynen ya
Anladım canım hangi çıkıntıyı dediğini diğer sayfalarda da gördüm
Bence orası nubu değil çünkü hemen yanındaki parlaklık bebeğin elinin parlaklığı
Ama bu bebeğin erkek demek değil yanlış anlama
Sen gördüysen ve eminsen Allahın izniyle erkektir
Bana senin bebeğinin nubu burası gibi geldi
Bir şey sorucam, neden bu kadar deli divane erkek istediğinizi anlayamadım? Özel bir nedeni var mı?
Kac haftaliksin sen Canim
Canım bence yakınlaştırıp bakCanım asıl senin işaretlediğin yer kenarda duruyor o nubu değil, inşallah haber ederim haftaya☺bugün o işaretlediğim yer biraz daha büyüktü ve bayağı net belliydi
Bi de canım o kadar net belliyse Allahın izniyle erkektir nuba takılma benceCanım asıl senin işaretlediğin yer kenarda duruyor o nubu değil, inşallah haber ederim haftaya☺bugün o işaretlediğim yer biraz daha büyüktü ve bayağı net belliydi
Dikkatimi çekti baktım. 3 tane oğlum var zaten (ikisine hamileyim).Arayacak olsam kız çocuk sayfalarına bakardım ama benim için önemli olan şey sağlık. Kalanlar teferruat. Size de aynı ihsan seviyesini diliyorum.bende senin erkek isteyenler sayfasinda ne isin var onu anlamadim ozel bi nedeni varmi?madem okadar tuafina giden bi konuysa.ilgi alanina giriyomus demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?