- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #61.601
Dikkatimi çekti baktım. 3 tane oğlum var zaten (ikisine hamileyim).Arayacak olsam kız çocuk sayfalarına bakardım ama benim için önemli olan şey sağlık. Kalanlar teferruat. Size de aynı ihsan seviyesini diliyorum.
Bilmiyorum ki sanki bi yuvarlak gordum orda okadarCanım boşsa kız
Pipi varsa erkektir anlaşılır yani
Nub göremedim ben canım.Kizlarr buda benim minik anliyan arkadaslar lutfen bi yorumlayin
Canım senin bebişin nubu belli ama kız mı erkek mi emin olamadım, kız gibi de duruyor ama ucuda yukarıya doğru az dik bilemedim. Nub tam çıkmışKizlarr buda benim minik anliyan arkadaslar lutfen bi yorumlayin
Ewt orasi benimde gozume takildi ama bilemiyirum benimde icimden kiz geciyo yoksa gozume mutlaka degerdi pipiCanım senin bebişin nubu belli ama kız mı erkek mi emin olamadım, kız gibi de duruyor ama ucuda yukarıya doğru az dik bilemedim. Nub tam çıkmış
Ewt orasi benimde gozume takildi ama bilemiyirum benimde icimden kiz geciyo yoksa gozume mutlaka degerdi pipi
Ucuncu iki kizim varCanım yoğunluk olarak bende kız diyorum, çünkü çok kalkık değil ucu. Kaçıncı çocuğun canım
Kızların usg varsa karsılastır canımUcuncu iki kizim var
Ucuncu iki kizim var
buda kizimin bi baksana aynilar benceKızların usg varsa karsılastır canım
Böyle bakınca aynı gibi canımbuda kizimin bi baksana aynilar bence
Cnm ne denilirki bilemedim allah gonlune gore versin insalhK
Kız sanki ben istemiyormuyumm. Ablamda benim gibii iki tane üstüste oldu (erkek). Biri 1 biri 2 yaşımdayken bir kızı daha oldu. Kadın çocuklardan zayıflamış perişan olmuş. Bide onlara düşkün kendini çok yıprattı çocuklardan psikolojisi bozulmuş. Eşiyle hep kavga halinde. Korkuyorum iştee bilmiyorum akıl verin banaaa
Dogru cnm sukur iyiyim cnm bugun adetn 10. Gunu macunu kullaniyom iki gundur bakalim hic olacak gibi degil ya hic bisey hissrtmiyorum olacsgina dair onumuzdeki ay adet olursam direk gidicm asilama yapcam biktimm artik .... senden naber sen nasilsin canmHavalianne__ sen beni dinle Fuat Demir e git şimdiye coktan ögrenmiştin Guzellerim canım haber bekliyoruz senden Prensesim2016 canım nasılsın inşallah dogru etiket yapmışımdır
Rabbim gerek kalmadan nasip etsin inşallah. Bende iyiyim şükür canımDogru cnm sukur iyiyim cnm bugun adetn 10. Gunu macunu kullaniyom iki gundur bakalim hic olacak gibi degil ya hic bisey hissrtmiyorum olacsgina dair onumuzdeki ay adet olursam direk gidicm asilama yapcam biktimm artik .... senden naber sen nasilsin canm
Cnm @suuuus etiketliyorum neden olmuyor. Üyeliğini iptal mi etti acaba nie olmuyorRabbim gerek kalmadan nasip etsin inşallah. Bende iyiyim şükür canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?