Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Bizde ille olsun diye diretmiyoruz, hayırlı sağlklı olsun istiyoruz. Siz onları büyütün ilerde bide kızım olsa dersiniz

Kız/erkek demiyorlar ama topike gelip nedense muhalefet olmaktanda alıkoyamıorlar kendilerini.inanmıyorsanız yazmak için yazmayın bende onu anlamıyorum.illa kız/erkek olsun diye insanlar yakınmıyor.sanki Allah’a şirk koşarmış gibi halleri varmış pozisyonuna sokuyorsunuz insanları!
Herkesin öncelikli temennisi sağlıklı elli kollu hayırlı evlat olması.insanoğlu değişik tat tatmak ister.
Bir restorana gidiyorsunuz bilmediğiniz bir tat görüp neden istiyorsunuz o zaman? Bildiginiz tattan gidin yiyin ömür boyu o zaman..
Sağlıkla alın kucağınıza Kız topiği de var beklerim 4.de..

Cnm ne denilirki bilemedim allah gonlune gore versin insalh

Havalianne__ sen beni dinle Fuat Demir e git şimdiye coktan ögrenmiştin Guzellerim canım haber bekliyoruz senden Prensesim2016 canım nasılsın inşallah dogru etiket yapmışımdır
Dogru cnm sukur iyiyim cnm bugun adetn 10. Gunu macunu kullaniyom iki gundur bakalim hic olacak gibi degil ya hic bisey hissrtmiyorum olacsgina dair onumuzdeki ay adet olursam direk gidicm asilama yapcam biktimm artik .... senden naber sen nasilsin canm

Rabbim gerek kalmadan nasip etsin inşallah. Bende iyiyim şükür canım

Arkadaşlar hani yazıyorsunuz ya yumurtlamadan önce de ilşkiye girince oğlu olan var diye: sebebi ise şu: yapılan araştırmalarda cinsiyeti belirleyenin aslında erkek deil Kadın yumurtası olduğu yani dölleyecek olan spermi seçtiği kabul görmüş bu nedenle yumurta ve sperm zıt yükle yüklü olmalı ki birbirini çekebilsin. (Bazı kadınlar sürekli alkalidir ve y leri vücudunda destekler x ler gibi y ler de uzun süre Yaşar)Bunun için vücut yani yumurta alkali olmalı ki y spermi kadın tüplerinde uzun süre ve enerjisini kaybetmeden yaşayabilsin. Peki ne yapmalı? Cevap: 1. eşinizi arginin ve çinko takviye si yapmalı ki y ler hız ve güç kazansın 2. Kendinizi alkali yapın yani suya eczaneden aldığınız İngiliz karbonatı karıştırın ve her gün için(bu suyu eşiniz ve çocuklarınızda içebilir sağlık açısından faydalıdır) tabii her şeye rağmen oğlu olmayan erkekler de vardır sebebi ise yumurta sağlıklı ve güçlü spermi seçer eğer eşlerimizin y lerin de ileri hızı veya yapısal sorunu yoksa bu dediklerimin hepsi geçerlidir.yumurta sorunlu spermi seçmez
Bu arada alkali beslenmeyi bir yaşam biçimi edinin tavsiyem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…