- 9 Ocak 2019
- 895
- 883
- 53
- 34
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #61.781
Gecikme oldumu? Sabah yeniden yap istersenBaşka resimleri
Ewt 5 gun cnmGecikme oldumu? Sabah yeniden yap istersen
ilk testinmi?Ewt 5 gun cnm
ewt bugün akşam yaptimilk testinmi?
Test bozuk gibi yeniden dene sabahewt bugün akşam yaptim
Bi de canim şöyle bişey var vücut kendini hamileliye hazırladığı 2-3 ay önceden adet gecikmeleri başlar benim ilk hamileliyimde öyle olmuştu inşallah Rabbim gönlüne göre versinewt bugün akşam yaptim
Canim inan aklima gelmedi cunku hep biz soruyoruz sen cevapliyorsun Allah temiz kalbine gore versinAyy gizli degildi ya öyle demeyinburda okadar belirti arastorması yaptım hic mi aklınıza gelmedi sagol canım benim amin inşallah. Senin Bebişin de erkektir inşallah
Bu test bozuk gibi cunku dagilmis eger 5 gun gectiyse silikte olsa cikmasi lazimdi baska bi test dene
Çok şükür bin şükür herşey yolunda temiz çıktı sonuçlar Rabbim izin verirse sapasağlam bebişim
Canım gerçekten çok çok sevindimÇok şükür bin şükür herşey yolunda temiz çıktı sonuçlar Rabbim izin verirse sapasağlam bebişim
İnşallah canım cok sagolK Khvekokusu20 hayırlı olsun Rabbim sağlıklı erkek evlat nasip eder inşallahPrensesim2016 canım güzel haber bunlar inşallah sende hayırlı haberler alırsın bu ay
Yeni gördüm bunu canım cok sevindimÇok şükür bin şükür herşey yolunda temiz çıktı sonuçlar Rabbim izin verirse sapasağlam bebişim
Allah razı olsun canım hepimizin insallahCanim inan aklima gelmedi cunku hep biz soruyoruz sen cevapliyorsun Allah temiz kalbine gore versin
İnşallah canım cok sagol. Daha 7 haftalık cinsiyet ögrenmedik Allah söylemiştir inşallahHayirli olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah oğlunu belirtilerin neydi canım
Bozuk testin canım
Hadi insallah cnmCatlamıs olabilir oda canım
Aynen ya kafami karistiran bisey var ama 9 nisan 11. Gunum oluyo dok. Kann testi yap dedi ama ya hcg ignedinin etkisiyle yuksek cikarsaOlsun olsun 1 saat 2 saat farketmezevet canım bende de oldu hassasiyet ara ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?