- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #61.761
Bi kac surer artık onun etkisiCatlatma ignesi beta hcg icerdgi icin bnm gogusler sizlamaktan patlamak uzere ya cok agri oluyo
Oylemi bakalim ins bu ay tutar cnm bnmdeAy benim gibi olmussun hadi bakalım inşallah bu sefer olcak dikkat kendine agır kaldırma koru kolla biraz
İnşallah canımOylemi bakalim ins bu ay tutar cnm bnmde
Aynen ya gunduz yine iyiydi simdi daha cok agriuolarBi kac surer artık onun etkisi
Bebiş tutunca da onun icin agrıyacak İnşallahhAynen ya gunduz yine iyiydi simdi daha cok agriuolar
Bu 18 mm olanda igneninetkisiyle bugun cat olurmu sence yoksa yarina kalirmi 22 mm olani kesin catlamistir diye tahmin ediyom cunky akintim cok vardi ikindiden beriİnşallah canım
Allah seni ne yapmasin kizBebiş tutunca da onun icin agrıyacak İnşallahh
İnşallah gönlündeki olur canım inşallahhAllah seni ne yapmasin kizdaha 1 saat oldu iliski olali ins tutacak cnm insalah bi sure su gogus agrisini takip edecem cjnku bu en buyuk belirti oluyo
Cok sagol canm insalah allah razi olsunİnşallah gönlündeki olur canım inşallahh
Catlamıs olabilir oda canımBu 18 mm olanda igneninetkisiyle bugun cat olurmu sence yoksa yarina kalirmi 22 mm olani kesin catlamistir diye tahmin ediyom cunky akintim cok vardi ikindiden beri
Merhaba canım hayırlı olsun. Son adet tarihin neydiCok sagol canım amin inşallah ♥
Sagol canım. 4 subattıMerhaba canım hayırlı olsun. Son adet tarihin neydi
Ayy gizli degildi ya öyle demeyinK Khvekokusu20 kizz sen gizli gizli neler yapmissin oylesaka bi yana canim cok sevindim Allah gule gule dogurmayi nasip etsin oglusunu Insallh
Olsun olsun 1 saat 2 saat farketmezAllah seni ne yapmasin kizdaha 1 saat oldu iliski olali ins tutacak cnm insalah bi sure su gogus agrisini takip edecem cjnku bu en buyuk belirti oluyo
Hayirli olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah oğlunu belirtilerin neydi canımAyy gizli degildi ya öyle demeyinburda okadar belirti arastorması yaptım hic mi aklınıza gelmedi sagol canım benim amin inşallah. Senin Bebişin de erkektir inşallah
Malesef canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?