- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #61.741
Amin canım cok sagolOoo hayırlı uğurlu olsun canım gözün aydın olsun darısı isteyen herkesle teşekkürler inşallah
Hiç haber vermedin bende gerdeğe ugurlayacaktim seni yaİnşallah canım cok sagol darısı basına inşallahcanım benim kendiliginden yumurta gelişmiyordu ilaç iciyordum doktora gittim solda 21 mm sagda 22 mm Lik iki yumurta var dedi sagdaki catlamak üzere dedi eve geldim gece 12 gibi falan test yaptım pikti gece 1 gibi beraberlik oldu sonra sabah 5te tekrar test yaptım silikti 6 gibi tekrar birliktelik oldu 6 saat arayla oldu yani bu arada catladı iki yumurta oldugu icin iki deneme oldu ama biri tuttu
İnşallah gönlündeki olur canım bize de dua edin hamiş güzel annelerİnşallah canım cok sagol darısı basına inşallahcanım benim kendiliginden yumurta gelişmiyordu ilaç iciyordum doktora gittim solda 21 mm sagda 22 mm Lik iki yumurta var dedi sagdaki catlamak üzere dedi eve geldim gece 12 gibi falan test yaptım pikti gece 1 gibi beraberlik oldu sonra sabah 5te tekrar test yaptım silikti 6 gibi tekrar birliktelik oldu 6 saat arayla oldu yani bu arada catladı iki yumurta oldugu icin iki deneme oldu ama biri tuttu
Buraya hic yazmadım ben deneme yaptıgım zamanlarda canım. Ama ugurlayacagını bilsem yazardımHiç haber vermedin bende gerdeğe ugurlayacaktim seni ya
Ederim tabiki canım sizlerde bana edin inşallah saglıklı hayırlı bir erkek evlat olur. Miratech kullandım ben canım labaquick iki kere yanılttı beni o yuzden bu testi kullandımİnşallah gönlündeki olur canım bize de dua edin hamiş güzel annelerbir de hangi marka test kullanıyordun? Bu ay ben de deneme yapacağım inşallah meraklardayım
Ben laboquick aldım yaaEderim tabiki canım sizlerde bana edin inşallah saglıklı hayırlı bir erkek evlat olur. Miratech kullandım ben canım labaquick iki kere yanılttı beni o yuzden bu testi kullandım
Bir de akıntın nasıldı?Ben laboquick aldım yaaseni nasıl yanılttı canım
Canım aynı idrarla 2 test yaptım aynı anda birini pik birini silik gösterdi bi kere böyle yanılttı. Bide önce silikti test tam deneme yapacaktım dur bi test daha yapayım dedim tekrar pik gösterdi testiBen laboquick aldım yaaseni nasıl yanılttı canım
İkindin yogun Seffaf akıntı vardı ama deneme zamanı sanki azalmış gibiydi canım. Benim normal de de hic akıntı olmaz zaten kuruyumdurBir de akıntın nasıldı?
Hadi ya vay be ve bize soylemedin. Allah razi olsun cnm bnm umudum var bakarsiniz 10 gun sonra bende burda size hamileyim derimCok sagol canim dualarımdasın tez zamanda sana da nasip olsun inşallah hani sen beni ruyanda görmüştün ya ozaman yeni öğrenmiştim hatta cok sasırmıstım ♥ suan son adete göre 7 haftalık canım
Canım burayı dısardan da cok okuyan oluyor oyuzden biraz kesinleşsin diye bekledim yoksa sakladığım bişey degil yani. Site degistigi ilk zaman konuya bakanlar yazıyordu konuya sureklı yorum yazan arkadasların iki katı kadar ziyaretci oluyordu sayfada o yuzden biraz tedirgin oldumHadi ya vay be ve bize soylemedin. Allah razi olsun cnm bnm umudum var bakarsiniz 10 gun sonra bende burda size hamileyim derim
Ne haberi kızBugun cok guzel bi haber aldm
Neyse onemli olan o degil ins saglikla erkek bebisin olur birdeCanım burayı dısardan da cok okuyan oluyor oyuzden biraz kesinleşsin diye bekledim yoksa sakladığım bişey degil yani. Site degistigi ilk zaman konuya bakanlar yazıyordu konuya sureklı yorum yazan arkadasların iki katı kadar ziyaretci oluyordu sayfada o yuzden biraz tedirgin oldum
Kız catlatma ne haberi aldınInsalah bu sefer aldigim haberle gulen yuzum hic solmaz yine bi kirginlik yasamam insalah
İnşallah canımNeyse onemli olan o degil ins saglikla erkek bebisin olur birde
Bugun gittim. Dok. 2 tane yum gelismis buyumus dedi biri sag digeri solda biri 18 digeri 22 mm dedi ve oglen 12de cat ignesi vuruldum az oncede deneme oldu yarin ve 1 hafta boyunca olsun dedi dok. Ve 9 nisan buyuk gun bnm icin doktor gel kan testi yapalim dedi ayricada bugun adetin13. Gunundeyim dahA letu kullandigim icin yumlar erken buyudu bu ay ins tutacak siz hamile snneler dualarinizdan eksik etmeyin ins haberli bi haber alirim rabbim kemNe haberi kız
Ay benim gibi olmussun hadi bakalım inşallah bu sefer olcak dikkat kendine agır kaldırma koru kolla birazBugun gittim. Dok. 2 tane yum gelismis buyumus dedi biri sag digeri solda biri 18 digeri 22 mm dedi ve oglen 12de cat ignesi vuruldum az oncede deneme oldu yarin ve 1 hafta boyunca olsun dedi dok. Ve 9 nisan buyuk gun bnm icin doktor gel kan testi yapalim dedi ayricada bugun adetin13. Gunundeyim dahA letu kullandigim icin yumlar erken buyudu bu ay ins tutacak siz hamile snneler dualarinizdan eksik etmeyin ins haberli bi haber alirim rabbim kemgozlerden korusun zeynocum haklisin binbir kisi giriyor buraya ve okuyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?