Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hiç haber vermedin bende gerdeğe ugurlayacaktim seni ya

İnşallah gönlündeki olur canım bize de dua edin hamiş güzel anneler bir de hangi marka test kullanıyordun? Bu ay ben de deneme yapacağım inşallah meraklardayım

İnşallah gönlündeki olur canım bize de dua edin hamiş güzel anneler bir de hangi marka test kullanıyordun? Bu ay ben de deneme yapacağım inşallah meraklardayım
Ederim tabiki canım sizlerde bana edin inşallah saglıklı hayırlı bir erkek evlat olur. Miratech kullandım ben canım labaquick iki kere yanılttı beni o yuzden bu testi kullandım

Cok sagol canim dualarımdasın tez zamanda sana da nasip olsun inşallah hani sen beni ruyanda görmüştün ya ozaman yeni öğrenmiştim hatta cok sasırmıstım ♥ suan son adete göre 7 haftalık canım
Hadi ya vay be ve bize soylemedin. Allah razi olsun cnm bnm umudum var bakarsiniz 10 gun sonra bende burda size hamileyim derim

Hadi ya vay be ve bize soylemedin. Allah razi olsun cnm bnm umudum var bakarsiniz 10 gun sonra bende burda size hamileyim derim
Canım burayı dısardan da cok okuyan oluyor oyuzden biraz kesinleşsin diye bekledim yoksa sakladığım bişey degil yani. Site degistigi ilk zaman konuya bakanlar yazıyordu konuya sureklı yorum yazan arkadasların iki katı kadar ziyaretci oluyordu sayfada o yuzden biraz tedirgin oldum

Neyse onemli olan o degil ins saglikla erkek bebisin olur birde

Bugun gittim. Dok. 2 tane yum gelismis buyumus dedi biri sag digeri solda biri 18 digeri 22 mm dedi ve oglen 12de cat ignesi vuruldum az oncede deneme oldu yarin ve 1 hafta boyunca olsun dedi dok. Ve 9 nisan buyuk gun bnm icin doktor gel kan testi yapalim dedi ayricada bugun adetin13. Gunundeyim dahA letu kullandigim icin yumlar erken buyudu bu ay ins tutacak siz hamile snneler dualarinizdan eksik etmeyin ins haberli bi haber alirim rabbim kem gozlerden korusun zeynocum haklisin binbir kisi giriyor buraya ve okuyolar

Ay benim gibi olmussun hadi bakalım inşallah bu sefer olcak dikkat kendine agır kaldırma koru kolla biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…