- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #61.801
O kadar uzdun yiprattin kendini cnm bak ne guzel bi haber ins sonuna kadar hep boyle saglikla ilerler yavrunu kucagina alirsin sagliklaÇok şükür bin şükür herşey yolunda temiz çıktı sonuçlar Rabbim izin verirse sapasağlam bebişim
Evet ya ins hayirli haber alirimK Khvekokusu20 hayırlı olsun Rabbim sağlıklı erkek evlat nasip eder inşallahPrensesim2016 canım güzel haber bunlar inşallah sende hayırlı haberler alırsın bu ay
Amin canım inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde evlatlarımıza kavuşuruzCanım gerçekten çok çok sevindim
İçimde hep iyi bi his vardı demiştim
Bundan sonra hamileliğinin tadını çıkar inşAllah
Ve evladını sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Amin canım inşallahO kadar uzdun yiprattin kendini cnm bak ne guzel bi haber ins sonuna kadar hep boyle saglikla ilerler yavrunu kucagina alirsin saglikla
Rabbim umutlarımızı kaybettirmesin hep güzel şeyler duyalım inşallah sürekli girmedim ama hep aklımdaydınızEvet ya ins hayirli haber alirimkendimede sizlerede cok cok dua ediyorum ins bu ay olacak allah razi olsun cnm
Yok cıkmaz canım etkisi gecer ozamanaAynen ya kafami karistiran bisey var ama 9 nisan 11. Gunum oluyo dok. Kann testi yap dedi ama ya hcg ignedinin etkisiyle yuksek cikarsa
Sağol canım allah razı olsunYeni gördüm bunu canım cok sevindim ♥
Sende bendensin canm gun gecsede gebelik yok stresden gecikiyor sanirimEwt kizlar negatif sabahki hamile değilim
Maliyeti ne kadar ogrendin mi onu daArkadaşlar ben tüp bebeğe karar verdim yaşım 40 hem genetik testlerle de uğraşmamış olurum Kıbrıs a gitmeyi kararlaştırdık..
Evet 5750 Euro 2 bin lira da bir iğne olacakmışımgünü birlik git gel olacak 2 defa tahlilleri devlet hastanesinde yaptırıcakmışım burda yani toplam 45 bin lira felan tutacakMaliyeti ne kadar ogrendin mi onu da
Cok para ama ya imkanin varsa en iyisi acaba sorusu kalmiyor akilda rabbim hayirli etsin şimdidenEvet 5750 Euro 2 bin lira da bir iğne olacakmışımgünü birlik git gel olacak 2 defa tahlilleri devlet hastanesinde yaptırıcakmışım burda yani toplam 45 bin lira felan tutacak
Çok şükür canım çok sevindim rabbim evlatlarımıza sağlık versinÇok şükür bin şükür herşey yolunda temiz çıktı sonuçlar Rabbim izin verirse sapasağlam bebişim
Ayy canım inşallah hamiş haberini alırız rabbim isteyen herkese nasip etsinBugun gittim. Dok. 2 tane yum gelismis buyumus dedi biri sag digeri solda biri 18 digeri 22 mm dedi ve oglen 12de cat ignesi vuruldum az oncede deneme oldu yarin ve 1 hafta boyunca olsun dedi dok. Ve 9 nisan buyuk gun bnm icin doktor gel kan testi yapalim dedi ayricada bugun adetin13. Gunundeyim dahA letu kullandigim icin yumlar erken buyudu bu ay ins tutacak siz hamile snneler dualarinizdan eksik etmeyin ins haberli bi haber alirim rabbim kemgozlerden korusun zeynocum haklisin binbir kisi giriyor buraya ve okuyolar
Amin saol cnm imkanım var da işte acaba mı diyorum güvenmelimiyim? Ya başkasının spermini yada döllenmiş yumurtasını naklederlerse diye aklımda deli sorular var?Cok para ama ya imkanin varsa en iyisi acaba sorusu kalmiyor akilda rabbim hayirli etsin şimdiden
Dr guvenmek şart canm kotuyu düşünme benceAmin saol cnm imkanım var da işte acaba mı diyorum güvenmelimiyim? Ya başkasının spermini yada döllenmiş yumurtasını naklederlerse diye aklımda deli sorular var?
Merhaba kızlar nasılsınız? Size bir haberim varhamileyimm ♥ kalp atışını duyup öyle yazmak istedim. Dualarınıza talibim artık Rabbim en kısa zamanda bekleyen arkadaslarımıza da saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
İnsallah bizde de tutar:)Kizlar bende cin takvimi tuttu,allahin izniyle bir oglum olacak. Tesadüfmü degilmi bilemem tabi Ama arkadasimdada tuttu dogru gösterdi.
Canim benim tekrar tebrik ederim. İnsallah gönlündeki olur. Dualarım seninle duaların bizimle olsun.İnşallah canım cok sagol darısı basına inşallahcanım benim kendiliginden yumurta gelişmiyordu ilaç iciyordum doktora gittim solda 21 mm sagda 22 mm Lik iki yumurta var dedi sagdaki catlamak üzere dedi eve geldim gece 12 gibi falan test yaptım pikti gece 1 gibi beraberlik oldu sonra sabah 5te tekrar test yaptım silikti 6 gibi tekrar birliktelik oldu 6 saat arayla oldu yani bu arada catladı iki yumurta oldugu icin iki deneme oldu ama biri tuttu
İnsallah canim gönlündeki olur bu seferBebiş tutunca da onun icin agrıyacak İnşallahh
Amin amin ins cnm arada gir oyle ozletme kendiniAmin canım inşallah
Rabbim umutlarımızı kaybettirmesin hep güzel şeyler duyalım inşallah sürekli girmedim ama hep aklımdaydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?