Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Olur olcak inşallah canım içini ferah tut :) ben denemeden sonra ben hamileyim diye gezdim ortada pozitif enerji yolluyoruz evrene ♥♥
bende su iki gundur elimi karnima koyarak geziyorum ben hamileyim diyorum ama sonra sanki biri oylece geliyor ve umudumu kiriyor neyse surda kaldi 8 9 gun buda gecer yarin kandil cok cok cok ama cok dua edecem ins rabbim dualarimizin karsiligini verecek bizlere

İnşallah canım yarını güzel degerlendirelim birbirimize ettigimiz dualar daha cabuk kabul olur inşallah birbirimize dua edelim

Kızlar kaç haftalıksınız neler yaşıyorsunuz
Ben 15 haftaligim bulantilarim yeni bitti aksam bulantilarim cok oluyordu ayaklarim soguk vucudum cok kuru derim dokuluyo resmen yuzume hic leke atmadi basagrim cok oluyo gogus uclarim baslarda acikti ama simdi cok karardilar aklima gelen bukadar cinsiyeti ne bende bilmiyorum daha umarim seninkide erkek olur sen kac haftaliksin

İnşallah canım yarını güzel degerlendirelim birbirimize ettigimiz dualar daha cabuk kabul olur inşallah birbirimize dua edelim
Ben burdaki herkese dua ediyorum ve hepside teker teker hamile kaliyor rabbim sizlere ettigim dualari kabul ediyo ama kendime ettigimide elbet birgun duyacak once sizlere sonra kendime istiyorum bakalim vardir bundada bi hayir bu topigin en son hamilesi ben olacam herhalde

8+5 günlüğüm daha çok merak ediyorum :) bende bulantı yok baya yemek yiyorum obur olacam bu gidişle bendede çok üşüme var ayaklarım değil komple çok üşüyorum yüzüme leke atmadı demişsin anlamadım orayı göğüs ağrımda dokununca oluyor geçen ay arada bir sızlama olmuştu bend normalde göğüs ağrısı çekmiyordum hiç zaten hakkımızda hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…