Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet 5750 Euro 2 bin lira da bir iğne olacakmışımgünü birlik git gel olacak 2 defa tahlilleri devlet hastanesinde yaptırıcakmışım burda yani toplam 45 bin lira felan tutacak
Hangi merkeze gideceksin cnm? Bize de gelişmeleri yazar mısın? İnşallah hayırlısıyla olur

Canım eğer adetten hemen sonrada düşünüyorsan bence testle bir bak eğer test pik olursa yap yoksa o ayı gec

Her sabah namazında ismen duamdasin kübra
Allahim binlerce kez razi olsun cnm cok sevindim rabbim insallah sana saglikli saliha bi kiz evlat nasip eder bende sizlere dua ediyorum ismini sole sana ismen edeyim cnm benm ins rabbim dualarimizin karsiligini verecek allahm ellerimizi bos cevirmeyecek

Kardesimin ismi busra ama o daha 5 yasinda
ALLAH uzun ömürler versin. Canım benim belirtiler el ayak kuruması ve üşümesi, hafif göğüs hassasiyeti, bitmek bilmeyen hala devam eden bacagıma kadar vuran kasık agrısı, bir de normalde ben hep kuruyumdur hic akıntı olmaz bu sefer denemeden itibaren akıntı kesilmedi azar azar devam ediyor bunlardan şüphelenmiştim nitekim test yaptım çıktı

Amin Allah razi olsun cnm .yok ya ben hic kuru degilim yani bu aya ozel degil hep oyle her ay adetten sonra ve adette yakin cok akinti oluyo ben hamis zannediyom ama yok bisi cikmiyo demek ki her bunye ayni degil bakalim haftaya sali cikicakmi cikmiyacakmi bisiler gorcemmi gormiycemi valla ne heyecan var ne korku hicbisey hissetmiyom artik ama umudumu kirmak gibi olmasin ama sanki bu ayda olmadi ya niye her ay boyle duyguyu yasiyorum ben

Olur olcak inşallah canım içini ferah tut :) ben denemeden sonra ben hamileyim diye gezdim ortada pozitif enerji yolluyoruz evrene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…