Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım inşallah bu ay seninde olacak

Ewt bende cok istahliyim bunda yuzume leke derken hamilelik lekesi demek istedim yani bazi hamilelerde kahverengi lekeler oluyor yuz alin kisminda

Daha ilk çocuğun canım cinsiyet neden evliliğini zedelesin ki? Bi yöntem denemiş miydin canım

Kızlar kaç haftalıksınız neler yaşıyorsunuz
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Ben 17yi doldurdum ve ikinci gebeliğim
Bu gebeliğim ilkinden çok farklı geçti
3+2den 12. Haftalara kadar bulantım oldu kusmuyordum ama kussam çok rahatlayacaktım
Kızımda göğüs hassasiyeti olmuştu bunda olmadı
Hamile kaldığım andan beri çok akıntım oldu normalde hiç olmazdı hala da devam ediyor
Karnım çok erken çıktı ama muhtemelen 2. Gebelik olduğu için
Bi de bebek en baştan beri hep gününden büyük gidiyor kızım 1-2 gün ufak giderdi ilk haftalarda
Bi de kızımda et ve acı çekmişti canım
Bunda turşu ve cips gibi tuzlu şeyler çekti başlarda hiç tatlı da yiyememiştim ki tatlıyı çok severdim

Canim İnan bende sana hep dua ediyorum insallah canim insallah gönlündeki olur

Canım çok sevindim şimdi doya doya geçir hamileliğini
Amin canım inşAllah hepimiz sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımıza

Canim adetin kacinci günü gebe kaldin ve nasil bir yol izledin? Aciklarsan cok sevinirim

Canim adetin kacinci günü gebe kaldin ve nasil bir yol izledin? Aciklarsan cok sevinirim
Canım adetimin 12. Günü hamile kaldım
Aslında o ay deneme yapmayacaktım son 2 gün içinde gelişti herşey
Kafam çok rahat olduğu için sanırım deneme yaptığım ay akıntım çok vardı
Testim pikken denedim ama benim yumurtan pikten en geç 2-3 saat sonra çatlar
Denemeden 7 saat falan sonra tekrar test yaptım silinme vardı ama testin tamamen silikleşmesi ertesi günü buldu
Tek deneme oldu
Eşim bir buçuk yıl çinko, e vitamini, selenyum takviyeleri kullandı
2 yıl falanda hergün keçiboynuzu özütü içti

Hoşbuldum canım ben cips tatlı bazende ekşi şeyleri çekiyor canım aşermem çok erken başladı :) bu arada benim ilk gebeliğim ama çok aşırı akıntım var benimde hayırlısı olsun hakkımızda

Cok tesekkur ederim canim

Merhaba hanımlar benm 1 kızım var bu ay 20 aylık olacak
2.cim erkek olsun istiyorum inşaAllah
Aslında 2.yi istiyorum ama korkuyorum o yuzden 2 yaşını doldurmasını bekliycem inşaAllah sonrası nasip :)
Sizlerin çocukları arası kaç yaş veya kac olma li:)

Hosgeldin canim. InsAllah gonlunden gecen olur. Benim de bir kizim var 21 aylik, 2. ciyi istiyoruz insAllah erkek olur. Bende Bu yaz denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…