- 1 Şubat 2019
- 348
- 456
- 23
- 40
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.001
Kızlar gittim doktor cinsiyeti göremiyorum dedi ya,15 haftalık çıktı usgde
Ne demek göremedim yaaaa burda merakla bekliyoruznub senin işin sence nasıldı?
Ay bu bebis ne inatci cikti oyle yada doktor amca anlamiyo
Fuat demire gitYarın özele giderim belki ya
Devlette 20 den önce söylemiyorlar canım sen beni dinleYok canım devlette olmasına rağmen bayağı baktı göremiyorum dedi çok çikolata yedim bide
Kalbim güm gümmm atıyor. İnşallah gönlünden geçendir canımHavalianne__ . Senin ki haftadaydı dimi cnm Guzellerim
Olsun canim uzulme eninde sonunda gosterecek kendini sabretYok canım devlette olmasına rağmen bayağı baktı göremiyorum dedi çok çikolata yedim bide
Evet bence de görünür ama acaba Dr gördü de söylemiyor mu?15 haftalıkta da görünür ama cinsiyet canım
Bilmem ki canımEvet bence de görünür ama acaba Dr gördü de söylemiyor mu?
Oo maşaAllah canım doğurdun demekEvet cnm 50 günlük olduk bile sizler naslsiniz
Kizlar nerelerdesiniz kimsede ses cikmiyoHavalianne__ nerdesin canim kayboldun
Burdayım canım öyle bakınıyorum buralara
Havalianne__ goremedi mi canim yine ya? cok ilginc 15 16da cinsiyet olusmus oluyor artik. Gorup de soylememis olabilir mi ki bence de baska doktora git canim.
Heyecanla seni bekliyoruz
Canim ultrason fotorafi var miCanım önceki kızımda da gittim bu haftalarda kıza benziyor demişti küçük kızımda, bunda tahmin bile etmedi. Göremiyorum dedi dur bidaha bakıyım dedi, yok göremiyorum dedi
Görüntü o kadar kötü ki görememesi normalCanım önceki kızımda da gittim bu haftalarda kıza benziyor demişti küçük kızımda, bunda tahmin bile etmedi. Göremiyorum dedi dur bidaha bakıyım dedi, yok göremiyorum dedi
Hangisinin canımCanim ultrason fotorafi var mi
En son ultrason fotorafi canimHangisinin canım
Dünkü canımEn son ultrason fotorafi canim
KEsenin solunda erkek olabilir mi acaba? Benim iki kız da kesenin sağındaydıDünkü canım
İnşallah öğrenince yazacam canımKEsenin solunda erkek olabilir mi acaba? Benim iki kız da kesenin sağındaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?