- 24 Ağustos 2015
- 888
- 1.487
- 113
- 44
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.041
Zinnet canimEdeeim canjm tabiki ismin neydi hamdolsun canim iyiyim
İnsallah canim hamilesindir...Iyiyim cok sukur canm sen nasilsin ben yarin kan verecem sonucu sali alicam yazarim sizlere dualarinizda unutmayin beni
Canim evde test yaptın miİnsallah canim hamilesindir...
İnan hiç bilmiyorum canım internete baktım ama öyle bişey görmedim . İnşallah cumartesi gönlünden geçen haberle gelirsinKizlar bugun ruyamda saclarima hep mavi boncuklar takiliydi boncuk hamilelikte kiz bebek diye duymustum sizce anlami ne
Rabbim hayırlısıyla gönlündekini nasip etsin canımIyiyim cok sukur canm sen nasilsin ben yarin kan verecem sonucu sali alicam yazarim sizlere dualarinizda unutmayin beni
O nasıl buyumus benım bu haftada bıle o kadar yokEn sonkinden bahsettim canım onda ve diğer kızlarda ilk aylar zayıflamıştım. Bunda 55le hamile kaldım bulantıdan dolayı sadece bir kilo verdim 54 olmuştum, şimdi 56yım
Insallh canim 5 gun kaldiİnan hiç bilmiyorum canım internete baktım ama öyle bişey görmedim . İnşallah cumartesi gönlünden geçen haberle gelirsin
İnsallah canim gönlündeki olurKizlar bugun ruyamda saclarima hep mavi boncuklar takiliydi boncuk hamilelikte kiz bebek diye duymustum sizce anlami ne
O nasıl buyumus benım bu haftada bıle o kadar yok
Aynen zayıf oldugun ıcın cıkmıs galıba benım hıc yok karnım.Karnım mı canım
Aynen zayıf oldugun ıcın cıkmıs galıba benım hıc yok karnım.
Dur bende atayımBızde tık yokkılom senden fazla 63 oldumEki Görüntüle 2255953
Sanki erkek karnı..Bızde tık yokkılom senden fazla 63 oldumEki Görüntüle 2255953
Hadi hayırlısı hep duamdasin canim güzel haberlerle gel inseAllah
Rabbim yardımcın olsun inşaAllah o hem yardır hemde yardımcıdır hiçbir sorunun kalmazda en kısa zamanda hamile kalır çocugunu kucağona alırsın canım
İnsallah canim hamilesindir...
Canim evde test yaptın mi
Sagolun kizlar allah razi olsun hepinizden dun yetisemedim zaten test gunum bugun 9 nisan geldi gidip acilde kan verecem 1 saatte cikar vademciklerimde cok kotu sismis ne yApim bilmiyorum zaten bi nevi onun icin gidicem eger yoksa ilac kullaniyim diyeRabbim hayırlısıyla gönlündekini nasip etsin canım
Canım Rabbim güzel haberler almak nasip etsin bekliyoruz seniSagolun kizlar allah razi olsun hepinizden dun yetisemedim zaten test gunum bugun 9 nisan geldi gidip acilde kan verecem 1 saatte cikar vademciklerimde cok kotu sismis ne yApim bilmiyorum zaten bi nevi onun icin gidicem eger yoksa ilac kullaniyim diye
Hadi bakalim hayirli haberlerle don insallhCanım Rabbim güzel haberler almak nasip etsin bekliyoruz seni
Sagolun kizlar allah razi olsun hepinizden dun yetisemedim zaten test gunum bugun 9 nisan geldi gidip acilde kan verecem 1 saatte cikar vademciklerimde cok kotu sismis ne yApim bilmiyorum zaten bi nevi onun icin gidicem eger yoksa ilac kullaniyim diye
Hadi inşallah bu sefer guzel haberlerle geleceksin canımSagolun kizlar allah razi olsun hepinizden dun yetisemedim zaten test gunum bugun 9 nisan geldi gidip acilde kan verecem 1 saatte cikar vademciklerimde cok kotu sismis ne yApim bilmiyorum zaten bi nevi onun icin gidicem eger yoksa ilac kullaniyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?