Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kız bu ne hal deme öyle bak nasib eden rabbim eğer onlar yaşayamadıysa rabbimin bir bildigi vardır de belki ilerde sakatlığı olacaktı belki doğdugunda ölecekti bence rabbim biz bilmesekte en hayırlısını nasib ediyor bülbülün hilayesini biliyormusun bülbül suspus olmuş hiç ötmüyormuş küsmüş rabbine mele gelmiş nedir bu halin neden hic ötmüyorsun demiş hiç birsey dememiş rabbim demiş ben onu konuştururum gitmiş bübülin yanına nedir bu hal neden suspussun oda demiş iç çekmiş birsey diyememiş anlat kime küstin sonra bülbül anlatmış bu soğukta kışta fırtınada başımı sokacak bir yuvam vardı ama sen onu benim elimden aldın demiş ben ne ginah işledim bunu hakedecsk demiş şimdi ordan oraya sürikleniyorum bir yuvam bile yok demiş rabbimiz demiş ki sen bilmezmisin rabbin senin için ne dilemişse hayır vardır bülbül susmuş rabbim anlatmaya baslamış demişki evet yuvan vardı bir ağacın üzerinde ama sen bilmezsin senin yuvana göz dikmiş birde yılan vardı ben onu senden uzaklaştırmak içjn meleğe emrettim rüzgar fırtına çokarsın sen o yuvadan uzaklaş senin canın yaasın diye yaptım bülbül anlamış sonunda her ser görinenin ardonda birhayır oldugunu oyüzden canım hiç üzme kendini kolay değil ama vardır bir sebebi rabbim hayırlısı ile nasib eder bir evlat sana

Hiç öyle düşinme canım rabbim ne dilemişse o olsun hakkınozda hahorlısı bende hamileyim dedigin gibi oldu ama kızom olucak nasipse

Canim cinsiyetini ogrenince yazarmisin. Bende Allah nasip ederse erkek evlat istiyorum ve adetten sonra denemek istiyorum. Adetin kacinci günü iliski oldu canim?

Canim cinsiyetini ogrenince yazarmisin. Bende Allah nasip ederse erkek evlat istiyorum ve adetten sonra denemek istiyorum. Adetin kacinci günü iliski oldu canim?
Cnm yumurtlaman adetten hemen sonra mı oluyor ki öyle denemek istiyorsun? Herkesin adet döngüsü ve luteal fazı farklıdır . Erkek istiyorsan böyle deneyerek riske atma derim.

Haber veririm canım.habgi gün ilişki oldu bilmiyorum da tahminimce hemen adet sonu kalmışım. Bakaljm ne olcak

Cnm yumurtlaman adetten hemen sonra mı oluyor ki öyle denemek istiyorsun? Herkesin adet döngüsü ve luteal fazı farklıdır . Erkek istiyorsan böyle deneyerek riske atma derim.
Evet canim yumurtlama hemen adetten sonra oluyor. Kizimda adetin ortasinda kaldim. Ama Bu adetten sonra erkek bebek olayi hadiste geciyor Bu yuzden denemek istiyorum. Tabii ilk once Allah nasip ederse insAllah

Evet canim yumurtlama hemen adetten sonra oluyor. Kizimda adetin ortasinda kaldim. Ama Bu adetten sonra erkek bebek olayi hadiste geciyor Bu yuzden denemek istiyorum. Tabii ilk once Allah nasip ederse insAllah
O zaman inşallah eder canım yine de testle takip et istersen adet sonu denemeni yap hayırlısıyla

Bilmiyodum hikayeyi cnm guzel hikayeymis rabbim seride hayrida bilir hakimizda hayirlisi olsun artik ben eskisi kadar takmiyorum bu konuyu cok bakalim yarin kan verecem dua edin bana kizlar

Bilmiyodum hikayeyi cnm guzel hikayeymis rabbim seride hayrida bilir hakimizda hayirlisi olsun artik ben eskisi kadar takmiyorum bu konuyu cok bakalim yarin kan verecem dua edin bana kizlar
Rabbim yardımcın olsun inşaAllah o hem yardır hemde yardımcıdır hiçbir sorunun kalmazda en kısa zamanda hamile kalır çocugunu kucağona alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…