- 25 Şubat 2017
- 534
- 619
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.021
İnşallah 2 gündür girmemiştim bugün heyecanla açtım senin ve bir arkadaşın da cinsiyeti öğreneceğinizi biliyordum yorumları heyecanla okumaya başladımİnşallah öğrenince yazacam canım
İnşallah 2 gündür girmemiştim bugün heyecanla açtım senin ve bir arkadaşın da cinsiyeti öğreneceğinizi biliyordum yorumları heyecanla okumaya başladım ☺İnşallah güzel haber alırız sizlerden
Gercekten de gormesi cok zor canim. Ama insAllah yakinda ogrenirsin. Allah gonlundekini versinDünkü canım
İnşallah canım belki haftaya özele giderimGercekten de gormesi cok zor canim. Ama insAllah yakinda ogrenirsin. Allah gonlundekini versin
Kız bu ne hal deme öyle bak nasib eden rabbim eğer onlar yaşayamadıysa rabbimin bir bildigi vardır de belki ilerde sakatlığı olacaktı belki doğdugunda ölecekti bence rabbim biz bilmesekte en hayırlısını nasib ediyor bülbülün hilayesini biliyormusun bülbül suspus olmuş hiç ötmüyormuş küsmüş rabbine mele gelmiş nedir bu halin neden hic ötmüyorsun demiş hiç birsey dememiş rabbim demiş ben onu konuştururum gitmiş bübülin yanına nedir bu hal neden suspussun oda demiş iç çekmiş birsey diyememiş anlat kime küstin sonra bülbül anlatmış bu soğukta kışta fırtınada başımı sokacak bir yuvam vardı ama sen onu benim elimden aldın demiş ben ne ginah işledim bunu hakedecsk demiş şimdi ordan oraya sürikleniyorum bir yuvam bile yok demiş rabbimiz demiş ki sen bilmezmisin rabbin senin için ne dilemişse hayır vardır bülbül susmuş rabbim anlatmaya baslamış demişki evet yuvan vardı bir ağacın üzerinde ama sen bilmezsin senin yuvana göz dikmiş birde yılan vardı ben onu senden uzaklaştırmak içjn meleğe emrettim rüzgar fırtına çokarsın sen o yuvadan uzaklaş senin canın yaasın diye yaptım bülbül anlamış sonunda her ser görinenin ardonda birhayır oldugunu oyüzden canım hiç üzme kendini kolay değil ama vardır bir sebebi rabbim hayırlısı ile nasib eder bir evlat sanaBen kizimda kendiliginden oldu daha evliligimin 3. Ayinda hamile oldugumu ogrendim evet dusunuyoduk ama oyle kisa bi surede kalacagimi dusunmuyodum simdi ise dusunmekten kafam yoruldu gordugum tedaviliri hic saymiyim ben en iyisi 3. Dusugu yapmadan once kan pihtilasmasina bakilsaydi belki o bebegim suan kucagimda olacakti topragin altinda degil minicik bi kese olusmustu ve ksnamam oldu dustu kaynanam goturdu topraga gomfu kucucuktu ama acisi ne kadar buyuktuu biliyomusunkusura bakmayin burda kendi dertlerimle sizlerin basinizida agritiyorum kizlarr
Hiç öyle düşinme canım rabbim ne dilemişse o olsun hakkınozda hahorlısı bende hamileyim dedigin gibi oldu ama kızom olucak nasipseKızlar bende kız istiyorum ama erkek olacak gibi geliyor.cin takvimine göre erkek zaten eğer doğruysa o tabi.bir de adet bitiminde hemen hamile kalmışım sanırım çünkü adetime 5 gün kala idrar testimde bayağı çift çizgi çıkmıştı sonrasında 2 gün kala gittim beta baktirdim 756 cıktı . Tahminimce adetten hemen Sonra kaldım ve öyle olunca da erkek oluyormuş.gonlum kizdan yanaydi ama neyse sağlıkla gelsin de inşallah
Canim cinsiyetini ogrenince yazarmisin. Bende Allah nasip ederse erkek evlat istiyorum ve adetten sonra denemek istiyorum. Adetin kacinci günü iliski oldu canim?Kızlar bende kız istiyorum ama erkek olacak gibi geliyor.cin takvimine göre erkek zaten eğer doğruysa o tabi.bir de adet bitiminde hemen hamile kalmışım sanırım çünkü adetime 5 gün kala idrar testimde bayağı çift çizgi çıkmıştı sonrasında 2 gün kala gittim beta baktirdim 756 cıktı . Tahminimce adetten hemen Sonra kaldım ve öyle olunca da erkek oluyormuş.gonlum kizdan yanaydi ama neyse sağlıkla gelsin de inşallah
Cnm yumurtlaman adetten hemen sonra mı oluyor ki öyle denemek istiyorsun? Herkesin adet döngüsü ve luteal fazı farklıdır . Erkek istiyorsan böyle deneyerek riske atma derim.Canim cinsiyetini ogrenince yazarmisin. Bende Allah nasip ederse erkek evlat istiyorum ve adetten sonra denemek istiyorum. Adetin kacinci günü iliski oldu canim?
Haber veririm canım.habgi gün ilişki oldu bilmiyorum da tahminimce hemen adet sonu kalmışım. Bakaljm ne olcakCanim cinsiyetini ogrenince yazarmisin. Bende Allah nasip ederse erkek evlat istiyorum ve adetten sonra denemek istiyorum. Adetin kacinci günü iliski oldu canim?
Evet canim yumurtlama hemen adetten sonra oluyor. Kizimda adetin ortasinda kaldim. Ama Bu adetten sonra erkek bebek olayi hadiste geciyor Bu yuzden denemek istiyorum. Tabii ilk once Allah nasip ederse insAllahCnm yumurtlaman adetten hemen sonra mı oluyor ki öyle denemek istiyorsun? Herkesin adet döngüsü ve luteal fazı farklıdır . Erkek istiyorsan böyle deneyerek riske atma derim.
O zaman inşallah eder canımEvet canim yumurtlama hemen adetten sonra oluyor. Kizimda adetin ortasinda kaldim. Ama Bu adetten sonra erkek bebek olayi hadiste geciyor Bu yuzden denemek istiyorum. Tabii ilk once Allah nasip ederse insAllah
InsAllah canim amin. Allah seninde gonlundekini versin InsAllah. Sen nasil bir yol izledin yada izlemek istiyorsunO zaman inşallah eder canımyine de testle takip et istersen adet sonu denemeni yap hayırlısıyla
Ovulasyon testiyle takip canım. İnşallah hepimiz gönlümüzdekine kavuşuruzInsAllah canim amin. Allah seninde gonlundekini versin InsAllah. Sen nasil bir yol izledin yada izlemek istiyorsun
Selam semracigim, nasılsın iyi misin? Bende daha dememe olmadı. Ya canim insallah her sey güzel olur dua et canim
Edeeim canjm tabiki ismin neydi hamdolsun canim iyiyimSelam semracigim, nasılsın iyi misin? Bende daha dememe olmadı. Ya canim insallah her sey güzel olur dua et canim
Bilmiyodum hikayeyi cnm guzel hikayeymis rabbim seride hayrida bilir hakimizda hayirlisi olsun artik ben eskisi kadar takmiyorum bu konuyu cok bakalim yarin kan verecem dua edin bana kizlarKız bu ne hal deme öyle bak nasib eden rabbim eğer onlar yaşayamadıysa rabbimin bir bildigi vardır de belki ilerde sakatlığı olacaktı belki doğdugunda ölecekti bence rabbim biz bilmesekte en hayırlısını nasib ediyor bülbülün hilayesini biliyormusun bülbül suspus olmuş hiç ötmüyormuş küsmüş rabbine mele gelmiş nedir bu halin neden hic ötmüyorsun demiş hiç birsey dememiş rabbim demiş ben onu konuştururum gitmiş bübülin yanına nedir bu hal neden suspussun oda demiş iç çekmiş birsey diyememiş anlat kime küstin sonra bülbül anlatmış bu soğukta kışta fırtınada başımı sokacak bir yuvam vardı ama sen onu benim elimden aldın demiş ben ne ginah işledim bunu hakedecsk demiş şimdi ordan oraya sürikleniyorum bir yuvam bile yok demiş rabbimiz demiş ki sen bilmezmisin rabbin senin için ne dilemişse hayır vardır bülbül susmuş rabbim anlatmaya baslamış demişki evet yuvan vardı bir ağacın üzerinde ama sen bilmezsin senin yuvana göz dikmiş birde yılan vardı ben onu senden uzaklaştırmak içjn meleğe emrettim rüzgar fırtına çokarsın sen o yuvadan uzaklaş senin canın yaasın diye yaptım bülbül anlamış sonunda her ser görinenin ardonda birhayır oldugunu oyüzden canım hiç üzme kendini kolay değil ama vardır bir sebebi rabbim hayırlısı ile nasib eder bir evlat sana
Iyiyim cok sukur canm sen nasilsin ben yarin kan verecem sonucu sali alicam yazarim sizlere dualarinizda unutmayin beni
Hadi hayırlısı hep duamdasin canim güzel haberlerle gel inseAllahIyiyim cok sukur canm sen nasilsin ben yarin kan verecem sonucu sali alicam yazarim sizlere dualarinizda unutmayin beni
Rabbim yardımcın olsun inşaAllah o hem yardır hemde yardımcıdır hiçbir sorunun kalmazda en kısa zamanda hamile kalır çocugunu kucağona alırsın canımBilmiyodum hikayeyi cnm guzel hikayeymis rabbim seride hayrida bilir hakimizda hayirlisi olsun artik ben eskisi kadar takmiyorum bu konuyu cok bakalim yarin kan verecem dua edin bana kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?