Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Geçmiş olsun canım hayırlı haberlerle dön inşallah

Kızlar gittim yarım saat uğraştı hep sırtı dönüktü, ayak arasından kıza benzettim dedi. Bakmaya devam etti, sonra yandan paralel çizgi var dedi yandan kız diyorum dedi. Erkekte bu çizgi biraz daha dik oluyor dedi, yandan kız diyorum haftaya teyit edelim dedi. Yani yine emin kesin konuşmadı Haftaya da gitmem artık. Aylık kontrolüm gelince giderim yani bi pozisyon vermedi doktor öksür falan dedi öksürdüm, erkek olsa belli olurdu herhalde

Hay Allahim gizemli cikti bu bebis :) . Merakla bekliyoruz ama gostermiyo bi turlu.
Olsun saglikli olsun onemli olan o canim.
16nci haftada evet cinsiyet cok net belirgindir artik belli olur erkek olsa ama tam gorememis ki canim.
Hayirlisi

Canım Rabbim güzel haberler almak nasip etsin bekliyoruz seni
Hadi bakalim hayirli haberlerle donersin insallh
Hadi inşallah bu sefer guzel haberlerle geleceksin canım
Geçmiş olsun canım hayırlı haberlerle dön inşallah
Prensesim2016 kız naptın ben çoktan giremiyorum ama gördüğüm kadarıyla bugğn büyük gün sabıraızlıkla haber bekliyorum senden
Prensesim2016 Havalianne__ hayırlı guzel haberlerle dönün kizlar
Allah razi olsun kizlar sagolun bende kan verdim suan sizin gibi bekliyorum bende

Rabbim hayırlısını gönlündekini nasip etsin canım . Bu bebiş ısrarla bizi merakta bırakıyor

Kendi doktoruna mı gittin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…