- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.061
Geçmiş olsun canım hayırlı haberlerle dön inşallahSagolun kizlar allah razi olsun hepinizden dun yetisemedim zaten test gunum bugun 9 nisan geldi gidip acilde kan verecem 1 saatte cikar vademciklerimde cok kotu sismis ne yApim bilmiyorum zaten bi nevi onun icin gidicem eger yoksa ilac kullaniyim diye
Hay Allahim gizemli cikti bu bebis :) . Merakla bekliyoruz ama gostermiyo bi turlu.Kızlar gittim yarım saat uğraştı hep sırtı dönüktü, ayak arasından kıza benzettim dedi. Bakmaya devam etti, sonra yandan paralel çizgi var dedi yandan kız diyorum dedi. Erkekte bu çizgi biraz daha dik oluyor dedi, yandan kız diyorum haftaya teyit edelim dedi. Yani yine emin kesin konuşmadı Haftaya da gitmem artık. Aylık kontrolüm gelince giderim yani bi pozisyon vermedi doktor öksür falan dedi öksürdüm, erkek olsa belli olurdu herhalde
Canım Rabbim güzel haberler almak nasip etsin bekliyoruz seni
Hadi bakalim hayirli haberlerle donersin insallh
Hadi inşallah bu sefer guzel haberlerle geleceksin canım
Geçmiş olsun canım hayırlı haberlerle dön inşallah
Prensesim2016 kız naptın ben çoktan giremiyorum ama gördüğüm kadarıyla bugğn büyük gün sabıraızlıkla haber bekliyorum senden
Allah razi olsun kizlar sagolun bende kan verdim suan sizin gibi bekliyorum bende
Rabbim hayırlısını gönlündekini nasip etsin canım . Bu bebiş ısrarla bizi merakta bırakıyorKızlar gittim yarım saat uğraştı hep sırtı dönüktü, ayak arasından kıza benzettim dedi. Bakmaya devam etti, sonra yandan paralel çizgi var dedi yandan kız diyorum dedi. Erkekte bu çizgi biraz daha dik oluyor dedi, yandan kız diyorum haftaya teyit edelim dedi. Yani yine emin kesin konuşmadı Haftaya da gitmem artık. Aylık kontrolüm gelince giderim yani bi pozisyon vermedi doktor öksür falan dedi öksürdüm, erkek olsa belli olurdu herhalde
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canımAllah razi olsun kizlar sagolun bende kan verdim suan sizin gibi bekliyorum bende
Nasip canım kendini şartlandırmadan bekle inşallah artar0,7 çikti ne diyim kizlar yukselirmi sizce bu
Yumurtlamadan ilişkiden sonra kaçıncı günündü bugün canım0,7 çikti ne diyim kizlar yukselirmi sizce bu
Kendi doktoruna mı gittin canımKızlar gittim yarım saat uğraştı hep sırtı dönüktü, ayak arasından kıza benzettim dedi. Bakmaya devam etti, sonra yandan paralel çizgi var dedi yandan kız diyorum dedi. Erkekte bu çizgi biraz daha dik oluyor dedi, yandan kız diyorum haftaya teyit edelim dedi. Yani yine emin kesin konuşmadı Haftaya da gitmem artık. Aylık kontrolüm gelince giderim yani bi pozisyon vermedi doktor öksür falan dedi öksürdüm, erkek olsa belli olurdu herhalde
Yukselmez canım0,7 çikti ne diyim kizlar yukselirmi sizce bu
Bekliycemde bakalim belki adet yakindir diye bu yuzden dengesizlik olmus olabilir degerdeNasip canım kendini şartlandırmadan bekle inşallah artar
30 martta gittim sagda ve solda iki yum vardi 22 ve 18 mm o gun cat ignesi oldum ve doktor 9 nisan test yapcaz dediYumurtlamadan ilişkiden sonra kaçıncı günündü bugün canım
Nasip cnm ne ditelim persembe yine verecem kan verecemYukselmez canım
Benim deger bir keresinde 4 küsür olmustu canım yukselirmi dedim ama yukselmedi ondan dedimNasip cnm ne ditelim persembe yine verecem kan verecem
Üzerinden bayağı geçmiş canım olsa kanda çıkardı diye düşünüyorum. Bence adet tarihini bekleEger cat o gun olmussa bugun 11. Gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?