Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar ben 16+3 günlük hamileyken kontrole gittim cinsiyet için. 12 haftadan bu yana bebeğim cinsiyet için uygun pozisyonda olmuyor. doktor yarım saat uğraştı çok inat ediyor dedi omurgasını falan gösterdi, sonra ayak arasından kıza benzettim ama bu kesin değil dedi. Sonra tekrar bakmaya devam etti öksür falan dedi öksürdüm, yandan kız diyorum dedi iki çizgi var dedi onlar paralel dedi, erkekde biraz daha dik olur dedi. % verebilir misiniz dedim vermedi, yandan kız diyorum dedi haftaya teyit edelim dedi. Yanılma olur mu bu durumda alışverişe başlayım mı yavaştan kızlar

Bu konuda fazla bir bilgim yok canim. Ama kizimda 14. hafta cinsyetini net olarak soyledi doktar. Bence 16. haftada cok net gormesi lazimdi cinsiyeti. Aklinda soru isareti kalmamasi acisindan bence emin olana kadar alisveris yapma derim tabii kendin bilirsin canim

Anladım canım haftaya gideceğim inşallah

Canım cok isterim degişim olmasını ama olmaz bana da doktorum 12. haftada erkege benziyor dedi 16 da kız gibi ama alışveriş yapma bekle dedi 20 ye kadar bekletti kız bebek de iyice emin olana kadar bekletiyorlar ama genelde sonuc değişmiyor boşa umutlanıyoruz yani keşke bekletmeseler erkek bebekte oldugu gibi kız da da tereddütte bırakmadan söyleseler

Biz onda ögrendik kesin olarak, ama biz erkek olarak biliyorduk demeye kalmadan kız bu bebek kız kız dedi

Bak sende de yanılma olmuş demekki, benim anlamadığım doktor normalde bacak arasına bakıp tahminde bulunması gerekmez miydi. Doktor dedi ki Sırtüstü pozisyon olması lazım dedi, yandan kız diyorum dedi. Doktor nuba göre mi yorum yapmış oluyor

Nub kalmaz bu haftaya canım bence. O doktor görmüş ama benimkinin hesap iyice emin olmak için nub demiş paralel demiş kafanı karıstırıp yollamış seni

Nub kalmaz bu haftaya canım bence. O doktor görmüş ama benimkinin hesap iyice emin olmak için nub demiş paralel demiş kafanı karıstırıp yollamış seni

Aynen çok karıştırdı hani bacak arası boş kız dese bu kadar takmayacam, bu haftada paralel çizgi demesi kafamı karıştırdı. Madem organı görmediysen bişey deme

Aynen çok karıştırdı hani bacak arası boş kız dese bu kadar takmayacam, bu haftada paralel çizgi demesi kafamı karıştırdı. Madem organı görmediysen bişey deme
O anda ne diyeceğini bilememiş bence Canım. Zannetmiyorum görmediğini görmüştür bence ama dedigim gibi işte kızı cok gec söylüyorlar heleki 2. 3. Cocukta. Haftaya gittiginde de ayrıntılı da bakalım demezse sasırma

Bana diğer çocukların cinsiyetlerini sormadı bile, birde özel bu söylemesi gerekir devlet olsa anlarım. Benim bebekte inat, devlettekide göremedi. Özeldeki dedi ki zaten haftaya yine ultrasonla bakacam dedi yani bebek göstermeyince bırakacaktı.

Bak sana bir anımı daha anlatayım kız oldugunu ögrendikten sonra kaydım olsun nolur nolmaz diye devlet hastanesine gittim cinsiyeti de tekrar sorayım dedim. Doktora dedimki cinsiyetine doktorum kız dedi ama bide siz bakar mısınız dedim kızım bariz bacagını acmıs gösteriyodu o kötü cihaza ragmen ben bile gördüm bacak arasını ama doktor ne dedi biliyor musun cinsiyeti göremiyorum 24. Haftada bakalım dedi

Şn
İnşallah gönlündekini duyarsın canım

Havalianne__ Canım benim kizimda 17. Haftaya kadar göremediler sonra 19. Ve 20. Haftada 2 farklı doktor erkek dedi sonra başka bir hastanede başka bir doktor kız dedi. Sonra biz her gittiğimizde cinsiyet sorduk 7. Ayına kadar sonra alışverişe başladık. O zamana kadar da aldiklarimiz ara renklerdi yani sarı yeşil beyaz :) benim de başına boyle bisey geldi bence acele etme nasıl olsa daha vakit çok ve yine gidecekmişsin zaten kesinlessin en azindan

Anladım canım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…