Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Gözümden yaş damladı rabbim inşallah duymayı nasip etsin canım herkese gönlündekini nasip etsin inşallah canım
Ay kuzum kıyamam Allah hepimize nasip etsin inşallah, bana nasip değilse sizlere olsun inşallah. Niyeyse pek umudum yok bu sefer sanki, geçen gittim yandan kız diyorum dediği için

Kızlar doktordan çıktım, kız dedi bacak arasından mı gördünüz dedim. O pozisyona gelmiyor dedi yandan kız dedi yine. Bende çizgi paralel olduğu için mi dedim evet dedi.

Kızlar doktordan çıktım, kız dedi bacak arasından mı gördünüz dedim. O pozisyona gelmiyor dedi yandan kız dedi yine. Bende çizgi paralel olduğu için mi dedim evet dedi.
Hayirlisi olsun canm ama insallh baacak arasinda sakliyordur kucuk pipisini sanada bizede süpriz yapar belli mi olur

Hayırlısı böyleymiş canım.pipi olsaydı bu haftada görürdü diye düşünüyorum.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İlerde iyi ki kızım olmuş dedirtsin inşallah rabbim. Resmini yüklesene bakalım

Canım heyecandan resmi falan almayı unutmuşum, hayırlısı olsun napalm. Onu elini emerken gördüm içim gitti can işte ayrıntılı ultrason var bir ay sonra herşey netleşir

Canım heyecandan resmi falan almayı unutmuşum, hayırlısı olsun napalm. Onu elini emerken gördüm içim gitti can işte ☺ayrıntılı ultrason var bir ay sonra herşey netleşir
Aynen öyle canım. Kimisini doğuma kadar kız diyip erkek doğan da var ama sen artık kendini kız diye alıştır erkek olursa hep birlikte mutluluktan çıldırırız

Gönlümüz istiyor ama Rabbimin bir bildiği vardır. Belki de bir daha ki ay renkli doopler de net görünür o yüzden canını sıkma. Allah neyi uygun gördüyse amenna diycez canım.

Bana da küçük kızımda 17. Haftada erkek demişti bir ay sonra renkli ultrasonda kız çıktı yani tam göstermiyorsa sürpriz yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…