Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ben iyiyim çok şükür abla
Bu hamileliğim beni biraz daha zorluyor açıkçası ama tabi çok şükür yine de
Sen nasılsın?

Kızlar merhaba, benim size bir sorum olacak Allah nasip ederse cumartesi kalp atışı duymaya gidicem atışın hız seviyesine göre cinsiyet tahmini yapılıyormuş sizin fikriniz var mı bu konuda?

Eşim kız diye ölüyor, bende iddia olsun diye oğluş var bende dedim ilk bebeğim daha, hayırlısı olsun.

Bir de 8 899eylulgelini siz doğum tarihleri alıp cinsiyet tahmini yapıyorsunuz sanırım bende rica edebilir miyiim?

Canim çin takvimine bakiyorum merakimdan dolayi ona bakiyorum bide 140 altında atarsa erkek üzeri kiz derler

Bende tutmadı kalp atışı teorisi

Nasrettin hoca hesabı ya tutarsa dicemm sonra keske dememek icin denicem
Haklisin herseyi dene sonra keske dememek icin misal ben su an herseyi denedigim icin keske diycegim hicbisey kalmadi malesef nasipte ne varsa o oluyo dun bi dugundeydim ve insanlarin merakli sorulari eeee cinsiyeti belli oldumu ewt kiz diyince ayyy budami kiz demeleri beni cildirtti suan ustumden atmis degilim daha

Onlara ne onlar mı bakacakmıs

Oyle derler sonrada sağlıklı olsunda ewlat ewlattir derler dalga gecer gibi alayci konuşmalar her yerde bu tur insanlar var ne yazik ki rabbim görsün duysun bizi merhamet etsin bizlere gonlumuzden geçeni nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…