- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.381
Anladım canım Rabbim hayırlı vakitte bal oglusunu nasip etsinYikandim cnm sorun degil ben adet olmadigim icin dun kan testi yaptirdim saglik ocaginda ama bu sabah adet olunca gitmedim sonucu almadim cnm bu yuzden.
Amin cnm.allah. razi olsun ins saliha saglikli tatlis bi kiz evlat rabbjm nasip eder sanadaAnladım canım Rabbim hayırlı vakitte bal oglusunu nasip etsin
Ben iyiyim çok şükür ablaCanım nasılsın
Epeydir girmiyorum buraya yeni hali biraz karışık geldi
Denemek için yazıyorum
Napiyorsun nasılsın, birkaç sayfa okudum tanıdık kimse yok
Cikoo nasılsın canım kaç aylık oldun nasıl gidiyor hamileliğin
Suuuus canım sen nasılsın ,hamile kalabildinmi
Kizlarinannecigi canimcim sende doğum yapmissindir inşallah hayırlısıyla
Hepiniz iyisinizdir umarım
Bende iyiyim :))) hepinizi Allah'a emanet ediyorum
Ara ara gelir bakarım napiyonuz diye
Sitenin yeni haline alışmam lazım :)
Canim çin takvimine bakiyorum merakimdan dolayi ona bakiyorum bide 140 altında atarsa erkek üzeri kiz derlerKızlar merhaba, benim size bir sorum olacak Allah nasip ederse cumartesi kalp atışı duymaya gidicem atışın hız seviyesine göre cinsiyet tahmini yapılıyormuş sizin fikriniz var mı bu konuda?
Eşim kız diye ölüyor, bende iddia olsun diye oğluş var bende dedim ilk bebeğim daha, hayırlısı olsun.
Bir de 8 899eylulgelini siz doğum tarihleri alıp cinsiyet tahmini yapıyorsunuz sanırım bende rica edebilir miyiim?
Çin takvimi bana erkek diyor ama rus takvimi kız diyor bakalım hangisi çıkacakCanim çin takvimine bakiyorum merakimdan dolayi ona bakiyorum bide 140 altında atarsa erkek üzeri kiz derler
Rusa hic guvenim yok ne zmn baksam kiz diyorÇin takvimi bana erkek diyor ama rus takvimi kız diyor bakalım hangisi çıkacak
O da doğru kime baktıysak hep kızRusa hic guvenim yok ne zmn baksam kiz diyor
Bende tutmadı kalp atışı teorisiKızlar merhaba, benim size bir sorum olacak Allah nasip ederse cumartesi kalp atışı duymaya gidicem atışın hız seviyesine göre cinsiyet tahmini yapılıyormuş sizin fikriniz var mı bu konuda?
Eşim kız diye ölüyor, bende iddia olsun diye oğluş var bende dedim ilk bebeğim daha, hayırlısı olsun.
Bir de 8 899eylulgelini siz doğum tarihleri alıp cinsiyet tahmini yapıyorsunuz sanırım bende rica edebilir miyiim?
Canım çin takvimi benim kızımı erkek gösteriyordu fazla güvenme benceRusa hic guvenim yok ne zmn baksam kiz diyor
145 atarsa kizmi olur acaba
Umudumu baglamis durumdayimCanım çin takvimi benim kızımı erkek gösteriyordu fazla güvenme bence
Benimkide cin takvimi erkek gosteriyordu ama oda yalanci ciktiUmudumu baglamis durumdayimherseyi deneyip bide takvime denk getirmek niyetindeyim
Canım senin ilişki zamanı nasıldıBenimkide cin takvimi erkek gosteriyordu ama oda yalanci cikti
Nasrettin hoca hesabı ya tutarsa dicemm sonra keske dememek icin denicemBenimkide cin takvimi erkek gosteriyordu ama oda yalanci cikti
Pikten sonraydi cizgiler esit koyuliga gelmistiCanım senin ilişki zamanı nasıldı
Anladım canımPikten sonraydi cizgiler esit koyuliga gelmisti
Haklisin herseyi dene sonra keske dememek icin misal ben su an herseyi denedigim icin keske diycegim hicbisey kalmadi malesef nasipte ne varsa o oluyo dun bi dugundeydim ve insanlarin merakli sorulari eeee cinsiyeti belli oldumu ewt kiz diyince ayyy budami kiz demeleri beni cildirtti suan ustumden atmis degilim dahaNasrettin hoca hesabı ya tutarsa dicemm sonra keske dememek icin denicem
Onlara ne onlar mı bakacakmısHaklisin herseyi dene sonra keske dememek icin misal ben su an herseyi denedigim icin keske diycegim hicbisey kalmadi malesef nasipte ne varsa o oluyo dun bi dugundeydim ve insanlarin merakli sorulari eeee cinsiyeti belli oldumu ewt kiz diyince ayyy budami kiz demeleri beni cildirtti suan ustumden atmis degilim daha
Oyle derler sonrada sağlıklı olsunda ewlat ewlattir derler dalga gecer gibi alayci konuşmalar her yerde bu tur insanlar var ne yazik ki rabbim görsün duysun bizi merhamet etsin bizlere gonlumuzden geçeni nasip etsinHaklisin herseyi dene sonra keske dememek icin misal ben su an herseyi denedigim icin keske diycegim hicbisey kalmadi malesef nasipte ne varsa o oluyo dun bi dugundeydim ve insanlarin merakli sorulari eeee cinsiyeti belli oldumu ewt kiz diyince ayyy budami kiz demeleri beni cildirtti suan ustumden atmis degilim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?