- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.361
Dün akşam sorun mu vardı canım benim kız hastaydı girememiştimDüzelmiş :)
Konu kapalı görünüyordu mesaj yazılmıyordu canım. Kızına da cok gecmis olsunDün akşam sorun mu vardı canım benim kız hastaydı girememiştim
Kesilmez canım aksine sıcak su damarları gevsetirSelam kizlar bisey soracam size ben bu sabah adet oldum cok sevindim ama aslinda birazda kirildim dun gitmistim saglik ocaginda kan vermistim sonucu bugun alacaktm ama gitmeme gerek kalmadi ama asil bi sorun var biz dun aksam birlikte olduk az once dus almaya gidecektimki bi baktim regl. Olmusum ben simdi gusul sbdesti nasil alacam bu aklima cok takildi dus alirsam adetim kesilir diye korkuyorum
Tamam cnm sagol yikandm valla oyle kalamazdimKesilmez canım aksine sıcak su damarları gevsetir
Hep bi tek benim başıma mı gelir derdimSelam kizlar bisey soracam size ben bu sabah adet oldum cok sevindim ama aslinda birazda kirildim dun gitmistim saglik ocaginda kan vermistim sonucu bugun alacaktm ama gitmeme gerek kalmadi ama asil bi sorun var biz dun aksam birlikte olduk az once dus almaya gidecektimki bi baktim regl. Olmusum ben simdi gusul sbdesti nasil alacam bu aklima cok takildi dus alirsam adetim kesilir diye korkuyorum
Çok sağol cnmKonu kapalı görünüyordu mesaj yazılmıyordu canım. Kızına da cok gecmis olsun
Benim ilk defa basima geldi canim ya bu yuzden tecrubesizdim soracak kimse yoktu utanarak anneme sordum yikan dedi vallla ne yapim kan gelmeden abdesti alip yikandim bendeHep bi tek benim başıma mı gelir derdimben bir hocaya sormuştum almak gerekiyormuş cnm
Canım fetva hattıni ara sor ne desek vebale girerim nicin kırıldın canim hayirdir ne olduSelam kizlar bisey soracam size ben bu sabah adet oldum cok sevindim ama aslinda birazda kirildim dun gitmistim saglik ocaginda kan vermistim sonucu bugun alacaktm ama gitmeme gerek kalmadi ama asil bi sorun var biz dun aksam birlikte olduk az once dus almaya gidecektimki bi baktim regl. Olmusum ben simdi gusul sbdesti nasil alacam bu aklima cok takildi dus alirsam adetim kesilir diye korkuyorum
Kızlar merhaba aktif sanırım burası ben kızım olmasını istiyorum dua ediyor yüzdeyi arttıracak şeyleri araştırıyorum.yarin ovulasyon testine bsslicam nasıl yapicam bilmiyorum Cat pik nedemek.4 Nisan sat.bu güne kadar gün aşırı oldu çift köyü çizgiyi görünce mi birakicam lütfen yardım edin banaCanım fetva hattıni ara sor ne desek vebale girerim nicin kırıldın canim hayirdir ne oldu
Cat yumurtanın catlaması pikte ovulasyon testinin en koyu hali yani yumurtanın catlamak üzere oldugu haliKızlar merhaba aktif sanırım burası ben kızım olmasını istiyorum dua ediyor yüzdeyi arttıracak şeyleri araştırıyorum.yarin ovulasyon testine bsslicam nasıl yapicam bilmiyorum Cat pik nedemek.4 Nisan sat.bu güne kadar gün aşırı oldu çift köyü çizgiyi görünce mi birakicam lütfen yardım edin bana
Yani ik koyu çizgi olunca pik oluyor siliklesmeye başlayınca pik oluyor buna göre en koyu halde birakmammi gerekCat yumurtanın catlaması pikte ovulasyon testinin en koyu hali yani yumurtanın catlamak üzere oldugu hali
Arkadaşın dediği gibi canım. Pik t’nin c’den daha koyu olduğu zaman demek. Çatlamanın yaklaştığı an ama kişiden kişiye değişiyor süresi. Kimisinin kısa sürüyor kimisinin uzun. Sen iki çizgi de eşit koyulukta olana kadar devam et çalışmalara. Sonrasında da korunmalı olarak yapabilirsin. Bir makalede okumuştum sonrasında da kız bebek için korunmalı ilişki olması x’lerin daha iyi yol almasını sağlıyormuş.Yani ik koyu çizgi olunca pik oluyor siliklesmeye başlayınca pik oluyor buna göre en koyu halde birakmammi gerek
Sağol canım peki hangi saatler ve günde bir kere mi nasıl olacakArkadaşın dediği gibi canım. Pik t’nin c’den daha koyu olduğu zaman demek. Çatlamanın yaklaştığı an ama kişiden kişiye değişiyor süresi. Kimisinin kısa sürüyor kimisinin uzun. Sen iki çizgi de eşit koyulukta olana kadar devam et çalışmalara. Sonrasında da korunmalı olarak yapabilirsin. Bir makalede okumuştum sonrasında da kız bebek için korunmalı ilişki olması x’lerin daha iyi yol almasını sağlıyormuş.
Canm merak ettim kac oğlun var yada var mi varsa onlar icinde test kullanmis miydinSağol canım peki hangi saatler ve günde bir kere mi nasıl olacak
Canım aslında kendini tanımak adına özellikle koyulaşmaya başladığı zaman kaç saatte pik oluyor kaç saatte silinmeye başlıyor takibi yapabilmek için biz sık yapıyoruz. Hele pik olunca şahsen ben sıvı almadan idrar tutup 2 saatte bir tekrarlıyorum. Adetin bitince günde 2 kere yapman yeterli. Ama bence koyulaşınca da devam et en azından bir kaç ay. Koyulaşmaya başlayınca kaç gün koyu olacak kaç saat ya da gün pikte kalacak? Bir sonraki ay ona göre ilişkiyi keseceğin zamanı daha rahat ayarlarsın . Spermin de canlı kalma süresini hesaba katıp ona göre zamanlamayı daha rahat ayarlarsın canım. Rabbim inşallah gönlündekini nasip etsinSağol canım peki hangi saatler ve günde bir kere mi nasıl olacak
Yikandim cnm sorun degil ben adet olmadigim icin dun kan testi yaptirdim saglik ocaginda ama bu sabah adet olunca gitmedim sonucu almadim cnm bu yuzden.Canım fetva hattıni ara sor ne desek vebale girerim nicin kırıldın canim hayirdir ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?