- 1 Şubat 2019
- 348
- 456
- 23
- 40
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.341
Çin takvimi erkek gostermisti dimi
Keske test yapsaydın canımTest hiç yapmadım tahminen adetimin 13-14 günü bugün alt karın bölgemde yoğunluk ağrı vardı genelde yumurtlama döneminde oluyor sanırım her ay oluyor çünkü
Canım hayırlısı olsun inşallah cok tuhaf yani. Özel hastanede bu kadar net konusmamaları sinir bozucuErkekti canım
Ne cizgisi ne paraleli yaKızlar doktordan çıktım, kız dedi bacak arasından mı gördünüz dedim. O pozisyona gelmiyor dedi yandan kız dedi yine. Bende çizgi paralel olduğu için mi dedim evet dedi.
Çıldıracam inanır mısın benim bu doğana kadar emin olamayacam, eltimin en küçük kızına doğana kadar erkek dediler doğumda kız gördük. Benim buda bacak arasını tam göstermeyince kız diyor herhaldeNe cizgisi ne paraleli ya
Bacak arasını görmedi mi hemen kız diyorlar canım zaten görse diyeceğini düşünüyorum. Benim kızımın resmen o 3 cizgiyi cizmişti bak işte kız bebek organı diyeÇıldıracam inanır mısın benim bu doğana kadar emin olamayacam, eltimin en küçük kızına doğana kadar erkek dediler doğumda kız gördük. Benim buda bacak arasını tam göstermeyince kız diyor herhalde
ya sen başka dr a git bukadarmı zorlar ya eminmi drKızlar doktordan çıktım, kız dedi bacak arasından mı gördünüz dedim. O pozisyona gelmiyor dedi yandan kız dedi yine. Bende çizgi paralel olduğu için mi dedim evet dedi.
Bacak arasını görmedi mi hemen kız diyorlar canım zaten görse diyeceğini düşünüyorum. Benim kızımın resmen o 3 cizgiyi cizmişti bak işte kız bebek organı diye
ya sen başka dr a git bukadarmı zorlar ya eminmi dr
Canim zahmet olmazsa bilgilerini yazabilir misin bakim bi çünkü takvime cok inaniyorum onun için temmuzu bekliyorumErkekti canım
Canim zahmet olmazsa bilgilerini yazabilir misin bakim bi çünkü takvime cok inaniyorum onun için temmuzu bekliyorum
kızıma erkek demişti tutmuyor takvim benceCanim zahmet olmazsa bilgilerini yazabilir misin bakim bi çünkü takvime cok inaniyorum onun için temmuzu bekliyorum
Canim 27 yaşın icindesin şuan temmuzda 28 olcan gercek yasina bakarsak yani 27 aralik erkek ama +1 eklersek 28 aralik kiz diyorCanım doğum tarihim 31.7.1991 sat 12.12.2018. 30 Aralık ilişkiden kaldım gibi
Ya ben sebepsizce bayagi inanıyorum cewremde takvimle 2-3 oğlu olan var çünkü belkide sana kismet ama denicem benkızıma erkek demişti tutmuyor takvim bence
Bu topiğe kimler yazamıyor? Yazamayanlar özelden ulaşabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?