- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.881
Canım o kadar güzel yazmışsın kiEvet tam da buna değineceğim bende daha iyi bilen arkadaşlar yorum yapar diye bekledim ama bilgim nisbetinde geç kalınmadan yazmak istedim
Arkadaslar bir yıldan fazla süredir çık araştırdım bende gerek burda gerek burda sayfalarda bende hep pik olacak sonra eşit sonra siliklesecek diye bildim Fakat arastirdigimda baktım ki bu şekilde deneeyenlerin büyük oran kızları oldu koyu pik denilen bi durum var sonradan öğrendim aslında o sırada yumurta atilamaya veya catlanaya artık herneyse o duruma hazır oluyor bir kaç takiple anlaşılır ..
Bende çok araştırdım çok acele ettim hemen denemek istedim arkadaşlar hep takip et dediler gerçekten bi bildikleri var elbet çünkü 5 ay takip ettim 4 ay takriben aynı zamana denk geldi ve nisan ayında tamamen değişti ve benim denemem o degisiklige den geldi tutar mı tutmaz mi o bilinmez nasipte yazılan olacak ama ne olur biraz takip edin daha sonra uygulayın hepimizin gönlünden geçeni nasip eylesin Rabbim
Dogrudur canim. Iyi niyetindenizden hic suphem yok zaten.Tabiki öyle canım kesinlikle kısmetteki oluyor
Ama tedbir ve takdir de var
Ben aslında diğer arkadaşlara katılıyorum bu ay denemesen daha iyiydi
Çok erken ya da test çok silikken deneyince genelde kız oluyor burda kaç kişide şahit olduk
Ben yardımcı olmak adına söyledim
Zahmetsiz Rahmet olmuyor cancagizim zahmet gösterecez bize Rahmet edilecek dua da ısrar edecez zira Allahü teâlâ dua da ısrar edenleri sever ..Canım o kadar güzel yazmışsın ki
Ben 2016dan beri bu topikteyim neler neler okudum
Genelde oğlu olanlar hep çatlar çatlamaz denemişlerdi
Benim gibi piki sadece 2-3 saat süren arkadaşlarda pikken deneyip oğlu olmuştu
Çok silikken deneyen çok arkadaşın da kızı oldu
Bunu anlatmak istedim
Tabiki nasipten ötesi yok ama biraz gayret
Genelde durdukça bir miktar koyulaşıyor testler normal ama inşAllah oğlun olurDogrudur canim. Iyi niyetindenizden hic suphem yok zaten.
Sabah yaptigim testi 10 dk dolmadan cektim. Sonrasinda sanki daha koyu oldu gibi.
Piki kısa sürenlerin gerçekten çoğunluk oğlu olmuş çünkü denemeni yaptın diyelim spermin yumurtaya ulaşması, yumurtayı dölleme kabiliyeti kazanması falan 8 saat sürüyorZahmetsiz Rahmet olmuyor cancagizim zahmet gösterecez bize Rahmet edilecek dua da ısrar edecez zira Allahü teâlâ dua da ısrar edenleri sever ..
Canim aynen öyle sonraki dönemlerde bende bakinmaya başladım bir kaç eski arkadaşla yazismamiz var hepsi de bu şekilde oguluslarina almış kucağına fakat son zamanlarda takriben bu şekilde deneylenlerin kız oldu garantiye almak adına (nasibinde yoksa o bile olmaz ama en azından olmazsa yarın bak geç kaldım demeyiz herseyi yaptım hayırlı değilimış deriz saddce ) pikken deneyenlerin çoğu erkek oldu hatta benim pikken deniyip kız olan okuduğum yok
Amin ins canim.Genelde durdukça bir miktar koyulaşıyor testler normal ama inşAllah oğlun olur
Burdaki herkes için çok istiyorum
Testin nasılken yaptın cnm denemeyi anlamadım kusura bakma
Canim benim pikken oldu daha dogru su esit koyuluga gelmisti ve cinsiyeti kizZahmetsiz Rahmet olmuyor cancagizim zahmet gösterecez bize Rahmet edilecek dua da ısrar edecez zira Allahü teâlâ dua da ısrar edenleri sever ..
Canim aynen öyle sonraki dönemlerde bende bakinmaya başladım bir kaç eski arkadaşla yazismamiz var hepsi de bu şekilde oguluslarina almış kucağına fakat son zamanlarda takriben bu şekilde deneylenlerin kız oldu garantiye almak adına (nasibinde yoksa o bile olmaz ama en azından olmazsa yarın bak geç kaldım demeyiz herseyi yaptım hayırlı değilimış deriz saddce ) pikken deneyenlerin çoğu erkek oldu hatta benim pikken deniyip kız olan okuduğum yok
Canım yine yazıyorum senin testinde dalgalanma olmuştu denemeden 8 saat sonra baktım yine koyuydu yazmıştınCanim benim pikken oldu daha dogru su esit koyuluga gelmisti ve cinsiyeti kiz
Yaa ne güzel anlatmışsn. Allahım sen ne kadar büyüksünGeçen sene bi arkadaşım doğum yaptı
İkimizinde kızı vardı
İkimiz de aynı dönem kimyasal gebelik geçirmiştik
Sonra o hamile kaldı ben gene kimyasal gebelik geçirdim, sonra ameliyat oldum vs.
Geçtiğimiz Eylül oğlunu kucağına aldı o bebeği görmeye gitmek kucağıma almak o kadar zordu ki
Buraya da yazmıştım hatta eski mesajlarımda var
Arabaya kadar zor tutmuştum ağlamamak için
Ama sonra hiç düşünmediğim ay öylesine bi denemeyle hamile kaldım
Ve beklenen doğum tarihim eylülde
Allah çok büyük bir eylülü geçirmek çok zor gelmişti bi eylülü sabırsızlıkla bekliyorum
İnsanın yıpranıp üzüldüğü zamanlar oluyor ama inanın hepsi geçiyor
Biraz sabır biraz gayret
Herşey gönlünüzce olur inşAllah
Canim benim pikken oldu daha dogru su esit koyuluga gelmisti ve cinsiyeti kiz
Önemli olan o zatenCanim ama işte bir süre takip ettin mi kaç saat pik kaldı mesela sonra kaç saatte açıldı
Bende şimdi senden öğreniyorum. Eşit olunca zaten pik deil mibirde şu ben kızımda da test kullanmıştım ama cinsiyet için değil ve o zaman eşit koyulugu pik biliyordum acaba pik miydi buarkadasinda
sonradan burdan arkadaşlar koyu pik diye bişey den bahsedince yaptım dikkat ettim gerçekten öyle bişey varmış
EwetMesela adet olduk 8 gün bitti yikandik hmn yikandiktan sonrami teste basliyicaz ovulasyon testlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?