Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım o kadar güzel yazmışsın ki
Ben 2016dan beri bu topikteyim neler neler okudum
Genelde oğlu olanlar hep çatlar çatlamaz denemişlerdi
Benim gibi piki sadece 2-3 saat süren arkadaşlarda pikken deneyip oğlu olmuştu
Çok silikken deneyen çok arkadaşın da kızı oldu
Bunu anlatmak istedim
Tabiki nasipten ötesi yok ama biraz gayret

Dogrudur canim. Iyi niyetindenizden hic suphem yok zaten.
Sabah yaptigim testi 10 dk dolmadan cektim. Sonrasinda sanki daha koyu oldu gibi.

Zahmetsiz Rahmet olmuyor cancagizim zahmet gösterecez bize Rahmet edilecek dua da ısrar edecez zira Allahü teâlâ dua da ısrar edenleri sever ..

Canim aynen öyle sonraki dönemlerde bende bakinmaya başladım bir kaç eski arkadaşla yazismamiz var hepsi de bu şekilde oguluslarina almış kucağına fakat son zamanlarda takriben bu şekilde deneylenlerin kız oldu garantiye almak adına (nasibinde yoksa o bile olmaz ama en azından olmazsa yarın bak geç kaldım demeyiz herseyi yaptım hayırlı değilimış deriz saddce ) pikken deneyenlerin çoğu erkek oldu hatta benim pikken deniyip kız olan okuduğum yok

Piki kısa sürenlerin gerçekten çoğunluk oğlu olmuş çünkü denemeni yaptın diyelim spermin yumurtaya ulaşması, yumurtayı dölleme kabiliyeti kazanması falan 8 saat sürüyor
Yumurta zaten yeni atıldığı için o arada ortam hala bazik y ler rahatlıkla yaşayabiliyor ve y ler hızlı yüzücüler içerdeki ıslaklıkta yüzmelerini kolaylaştırıyor
Xlerden önce varıp döllemiş oluyorlar
Kesinlikle dua da ısrar edin ben salihlerden sağlıklı oğlumun olması için dua etmeden geçen birgünümü hatırlamıyorum
Doğuma gidenlerden dua isterdim
Ağzı dualı tanıdıklarımdan
Gerçekten dua en önemlisi
Sonrada tedbir alıp
Tevekkül edip beklemek
Bunların hepsi çok zor süreçler ama insan unutuyor sonra

Testin nasılken yaptın cnm denemeyi anlamadım kusura bakma

Canim 4 ay takip ettim hep
saat 16 da normal pike doğru koyulasti
saat 20 de net pik çok koyu
saat 23 te bi tık açılmaya başladı
sabah saat 06 ise silinmeye basladi

GeCen ay 23 te yaptım biraz açılmış gece 1 2 arası deneme oldu ama tutmadı
Bu ay ise Dr yumurta 25 mm çatlamaz söner bu dedi ebe geldim test yaptım yine saat 16 da koyulaşmaya başladı
20 de tam koyu pik gibi geldi ama değilmiş
23 te biraz daha koyu hah dedim bu defa köyü pik
gece yine 1 gibi deneme oldu sonra test yapmadım
sabah 6 da yaptım oda ne en koyu pik
8 de yine yaptım yine öyle
9 da yine deneme oldu
11 30 gibi açılmaya başladı sonra yapmadım daha tutar mı bilmem Allahü âlem ama bu ay Dr söner dedi diye pek umudum yok

Canim benim pikken oldu daha dogru su esit koyuluga gelmisti ve cinsiyeti kiz

Geçen sene bi arkadaşım doğum yaptı
İkimizinde kızı vardı
İkimiz de aynı dönem kimyasal gebelik geçirmiştik
Sonra o hamile kaldı ben gene kimyasal gebelik geçirdim, sonra ameliyat oldum vs.
Geçtiğimiz Eylül oğlunu kucağına aldı o bebeği görmeye gitmek kucağıma almak o kadar zordu ki
Buraya da yazmıştım hatta eski mesajlarımda var
Arabaya kadar zor tutmuştum ağlamamak için
Ama sonra hiç düşünmediğim ay öylesine bi denemeyle hamile kaldım
Ve beklenen doğum tarihim eylülde
Allah çok büyük bir eylülü geçirmek çok zor gelmişti bi eylülü sabırsızlıkla bekliyorum
İnsanın yıpranıp üzüldüğü zamanlar oluyor ama inanın hepsi geçiyor
Biraz sabır biraz gayret
Herşey gönlünüzce olur inşAllah

Yaa ne güzel anlatmışsn. Allahım sen ne kadar büyüksün

birde şu ben kızımda da test kullanmıştım ama cinsiyet için değil ve o zaman eşit koyulugu pik biliyordum acaba pik miydi buarkadasinda

sonradan burdan arkadaşlar koyu pik diye bişey den bahsedince yaptım dikkat ettim gerçekten öyle bişey varmış

Bende şimdi senden öğreniyorum. Eşit olunca zaten pik deil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…